Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap: Bereidheid tot Ontvangen

Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap

Bereidheid tot Ontvangen

Gechanneld door: Shelley Young – 13 Juli 2021, trinityesoterics.com

Geliefden, wij willen dat jullie begrijpen dat er massa’s energetische gelijken voor jullie beschikbaar zijn. Als jullie alleen maar konden zien hoeveel er werkelijk bestaan, zouden jullie je nooit meer zorgen maken over manifestatie!

Sommigen van jullie maken zich zorgen over hoe de acties van één iemand invloed kunnen hebben op jou en je gewenste resultaten. Wees gerust, als iemand geen deel wil uitmaken van jouw ervaring, zijn er vele anderen die zich zullen haasten om die leegte op te vullen.

Stel je voor dat je een huis probeert te verkopen. Er is een persoon daarbuiten die zijn best doet om een nieuwe woonplek te manifesteren en zijn perfecte match is het huis dat jij te koop hebt staan. Ze maken grote stappen in de richting van afstemming met jouw woning, maar plotseling vallen ze diep in angst en twijfel. Zij maken zich zorgen of zij het zich wel kunnen veroorloven, of het wel de juiste plek is, of zij het nu wel moeten kopen, dus zetten zij hun proces van het kopen van een huis stop.

Zij hebben hun manifestatieproces stopgezet door zichzelf uit de stroom te halen. Zij hebben hun vrije wil gebruikt om te zeggen: “nu even niet”, en die beslissing zal door het universum worden gehonoreerd. Wanneer zij er klaar voor zijn kunnen zij het kopen van een huis opnieuw bekijken en een perfecte energetische match zal op dat moment voor hen gevonden worden.

Dit betekent niet dat je voor altijd aan je huis vastzit! Het betekent alleen dat er een herijking zal plaatsvinden en dat de volgende persoon die een ideale match zou zijn om jouw huis te kopen bij wijze van spreken vooraan in de rij zal komen te staan en de aankoop van jouw huis zal ontdekken en omarmen. Er zijn zoveel manieren waarop het universum goddelijke raakvlakken kan creëren die iedereen dienen die erbij betrokken is.

Dus we moedigen je aan, om het idee dat het moeilijk is, los te laten. Er is overvloed in het universum, en overvloed in hoeveel manieren er zijn om jouw behoeften vervuld te krijgen.

Stroom met vertrouwen in de wetenschap dat alles wat nodig is, jullie bereidheid is om te ontvangen en te bewegen wanneer de tijd rijp is, en weet dat al het andere voor jullie op zijn plaats zal vallen voor het hoogste goed van allen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org