Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap

Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap

Door: Shelley Young – voor Trinity Esoterics – 10 Mei 2021

Veel verlichtende menselijke wezens hebben moeite met ontvangen. We hebben hier al vele malen over gesproken. Een reden waarom mensen moeite hebben met ontvangen waarover we nog niet eerder hebben gesproken is het hebben van een wantrouwen tegen gemak.

Wantrouw je het wanneer dingen gemakkelijk beginnen samen te komen? Wacht je onmiddellijk tot de “andere schoen valt”? Denk je dat als dingen gemakkelijk voor je samenkomen ze uit elkaar zullen vallen, dat anderen je zullen veroordelen, of dat je er uiteindelijk op een onplezierige manier voor zult boeten?

Dit is allemaal erg verbonden met het paradigma van de martelaarsdienst, een paradigma waar je nu aan voorbij aan het evolueren bent. Heb je het gevoel dat je moet worstelen om waardig te zijn? Houdt u zich vast aan uitdrukkingen als: “geen pijn, geen gewin”? Ben je bang dat je het niet verdienstelijk genoeg vindt voor je voordelen of dat je als lui wordt gezien?

Dierbaren, gemak is eenvoudigweg meegaan met de stroom. Het is besluiten om met de energieën mee te gaan in plaats van jezelf uit te putten door ertegenin te gaan. Het is jezelf toestaan om ondersteund, geliefd en geleid te worden door de energieën van de Bron. Het gaat er niet om de kantjes eraf te lopen of de makkelijke weg te kiezen. Het is besluiten om te vertrouwen op en mee te gaan met wat vrijwillig voor je wordt ondersteund, en dat is inderdaad iets glorieus.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien