Aartsengel Gabriël  – Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 25 November 2021 – voor: Trinity Esoterics

Een van de natuurlijke voordelen van jullie proces van verlichting is de ontdekking van nieuwe gaven die zich voor jullie openen. Je kunt energie beginnen te zien waar je dat voorheen niet zag of misschien dingen op een versterkte manier voelen of weten.

Dit is de natuurlijke verdieping van bewust bewustzijn die voortkomt uit zowel jullie innerlijke verschuivingen als de externe verschuivingen van de planeet. Jullie reis zal lichtgaven en vermogens bevatten die blijven opkomen en groeien. Aangezien zo velen van jullie de uitdagingen van het verkeren in versnelde tijden en energieën acuut hebben gevoeld, zal het ontdekken en erkennen van deze gaven en bekwaamheden voelen als een frisse wind, en een prachtige bevestiging dat jullie, inderdaad, een bestemming krijgen voor al jullie inspanningen.

En dit is nog maar het begin! Naarmate je in nieuwe, meer ondersteunende energieën stapt en je meer op je gemak voelt met je eigen vermogen om te verschuiven, je aan te passen en te navigeren op veel krachtiger manieren, zullen er meer en meer beloningen komen voor je toewijding en inzet voor je groei.

Naarmate je in de energieën van 2022 stapt, zul je de tijden die blind geloof en vertrouwen vereisten, beginnen te overstijgen om tot het tastbare besef te komen dat je hart je al die tijd al de goede richting op stuurde. En dat, geliefden, is precies wat jullie in het lichaam kwamen ervaren, en zal exponentieel bijdragen aan de vreugde en het wonder van de reis.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org