Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap – 4 September 2021

Gechanneld door: Shelley Young – 4 September 2021 voor Trinity Esoterics

 

Het is heel gewoon om wat je beschouwt als ongeduldig te ervaren wanneer je klaar bent met het oude en angstig wacht op het nieuwe. Het kan ongemakkelijk zijn wanneer het oude voorbij is en het nieuwe zich nog niet helemaal heeft aangediend.

Echt ongeduld is het resultaat van het verwerpen van alle aspecten van jouw nu met de overtuiging dat alleen de toekomst bevredigend zal zijn. In werkelijkheid ben je bezig je te ontvouwen in de richting van je verlangen, dat eenvoudigweg niet overhaast kan worden. Elke stap op je weg brengt je dichter bij je droom en ondersteunt hem.

Als ongeduld een echte uitdaging voor je is, is de manier om dit te veranderen het verdiepen van je geloof en vertrouwen. Geloof en vertrouwen werken samen om de deur te openen naar aanvaarden en toelaten. Aanvaarding en toelaten brengen je tot de ervaring van geduld en vrede. Deze elementen helpen je ook om de goddelijke perfectie van timing te erkennen, en om je te schikken in het zien van de geschenken die er in overvloed voor je zijn in het nu-moment.

Het kan ook heel goed zijn dat je opwinding verwart met ongeduld. Het is normaal en prachtig om opgewonden te zijn voor het nieuwe! Het betekent dat je openstaat voor nieuwe ervaringen en je bewust bent van de wenkingen van je ziel. Je bent al energetisch verbonden met waar je naartoe gaat, wat je vertelt dat het bestaat. Opwinding is een van de prachtige aspecten van het mens-zijn.

Dus vertrouw op de ontplooiing, geliefden. Eer je gevoelens, wees vriendelijk en zacht voor jezelf, en schik je in de wetenschap dat zowel je ongeduld als je opwinding ware indicatoren zijn dat het nieuwe aan de horizon is, en dat je meer dan klaar zult zijn om het te omarmen wanneer het arriveert.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org