Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap – 4 Oktober 2021

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 4 Oktober 2021 – voor Trinity Esoterics

Jullie reis van verandering kan beginnen met het loslaten van kleine stukjes energie die niet langer overeenkomen met wie je werkelijk bent. Dan, net als wanneer rotsen erosie ervaren, over een lange periode van tijd, kunnen grote brokken loslaten als gevolg van de consistentie van het werk dat jullie hebben gedaan. Velen van jullie zullen door grote loslatingen en genezingen gaan, aangezien de energieën op dit moment ook heel ondersteunend zijn voor zulke sprongen.

Zodra jullie een groot stuk loslaten, kunnen jullie je wat gevoelig, blootgesteld of kwetsbaar voelen. Dit is normaal. Jullie zijn er al heel lang aan gewend om met deze dichtheid te leven, die als een schild tussen jullie en de rest van de wereld ligt. Geef jezelf de kans om te wennen aan waar je naartoe geëvolueerd bent. Rust uit als je voelt dat je dat nodig hebt en luister naar de aangeboren intelligentie van je lichaam om het alles te geven wat het nodig heeft.

Als je angsten of trauma’s hebt over verbinding of open zijn, kan het zijn dat die gevoelens naar de oppervlakte komen door je nieuwe niveau van energetische beschikbaarheid. Het is belangrijk om die kwetsbare aspecten te erkennen en die delen van jezelf te verzorgen, ze gerust te stellen dat het vanuit je nieuwe niveau van wijsheid en bewustzijn veilig voor ze is om naar voren te komen en volledig te re-integreren in het geheel dat jij bent. Het is veilig voor jou om de nieuwste versie van jezelf te zijn.

Jullie kunnen je ook nieuwe gaven realiseren doordat jullie meer verbonden en gevoeliger zijn. Dit is absoluut prachtig en bewijst dat jullie werkelijk op een aantal opmerkelijke manieren veranderd zijn. Deze nieuwe vermogens bereiden jullie voor om volledig in het nieuwe te stappen met meer wijsheid en bekwaamheid dan ooit tevoren.

Transformatie en bewuste evolutie zijn geen geringe prestaties, geliefden! Vier dat jullie op de plaats gekomen zijn waar dit allemaal mogelijk is, want het is door jullie consistentie, jullie vasthoudendheid en jullie prachtige en moedige harten, dat jullie zijn waar jullie zijn in deze grote verschuiving der eeuwen, en het is tijd dat jullie de tastbare beloningen voor jullie inspanningen beginnen te zien.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org