Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap – 28 September 2021

 

Gechanneld door: Shelley Young – 28 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Veel verlichte menselijke wezens hebben moeite met het accepteren van complimenten. Wat wij willen dat jullie begrijpen is dat het voor jullie allemaal noodzakelijk is om vooruit te gaan en alle aspecten van de stroom te omarmen – het geven en het nemen, het steunen en gesteund worden – en de balans te accepteren die voortkomt uit zowel geven als ontvangen.

Een tip die we jullie willen geven om het ontvangen van een compliment te vergemakkelijken is om het te zien als een erkenning van de energie die je in je hebt in plaats van de persoonlijkheidskenmerken die je hebt. Dus als iemand bijvoorbeeld zegt: “Je bent zo goed en aardig” in reactie op iets wat je hebt gedaan, dan zou je geneigd kunnen zijn om het meteen van je af te schudden, maar als je het in je gedachten herkadert als: “Je hebt de energie van goedheid en vriendelijkheid”, dan zou je er misschien helemaal geen weerstand tegen hebben!

Je kunt dezelfde techniek gebruiken om diegenen te waarderen die moeite hebben met het ontvangen van complimenten. Mensen hebben de neiging te accepteren dat energie gewoon is. Dingen als, “Je hebt zo’n rustgevende aanwezigheid”, of “Ik hou van jouw energie” kunnen veel gemakkelijker voor hen te accepteren zijn.

Waarom is dat? Omdat mensen met een dienstbaarheid contract over het algemeen niet met de eer gaan strijken omdat ze niet geven om glorie of erkenning, maar ze zijn zeer geïnteresseerd in de evolutie van hun energie en wezen. Dus als je een compliment geeft voor wat ze doen, kunnen ze dat automatisch verwerpen omdat je je niet richt op wat echt belangrijk voor hen is. Hen ontmoeten met erkenning voor hun daadkracht is iets waar ze minder weerstand tegen zullen hebben omdat voor hen de energie van hun zijn veel belangrijker en waardevoller is dan erkenning voor wat ze doen ooit zou kunnen zijn.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org