Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap – 16 September 2021

Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 16 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Dierbaren, zo velen van jullie maken zich zorgen of je wel genoeg doet voor je reis van verlichting. Begrijp alsjeblieft dat er geen standaard sjabloon is voor jullie evolutie. Jullie ontplooiing is volledig aangepast aan wat jullie willen ervaren en waar jullie naartoe willen. Het is een natuurlijk proces, net als alle andere vormen van evolutie.

Er is geen specifieke kennis, oefening of afstemming vereist om te ascenderen. Het is een organisch proces. Als jullie je aangetrokken voelen tot bepaalde leringen of praktijken, volg dan gerust je intuïtie op dat pad. Maar je zult zeker weten wanneer iets iets voor jou is, omdat je ziel je naar voren zal wenken in die ervaring. Als je dat weet, kun je je angst laten varen dat je iets mist dat essentieel is voor je succes. Weet dat het universum uiterst efficiënt is om dingen in je baan te houden totdat je ze erkent!

Vertrouw op het proces! Zelfs als je de ene verkeerde afslag na de andere zou nemen, zou je je uiteindelijk zo ongemakkelijk gaan voelen dat je op een natuurlijke manier terug zou keren op het pad dat voor jou bestemd is. Jouw intuïtie zal altijd weten welke kant je op moet, en die zal alleen maar luider en luider worden totdat je luistert naar die interne leiding. Op deze manier is jullie pad altijd zelfcorrigerend.

Rust dus maar uit. Volg de stroom en de drang van jullie hart. Rust wanneer nodig, en onderneem geïnspireerde actie wanneer de stroom dat ondersteunt. Luister naar wat jullie lichaam jullie vraagt, en omarm de eb en vloed van het proces. Jullie hebben alles al wat je nodig zou kunnen hebben om je succes te verzekeren.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org