Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap – 17 September 2021

 

Gechanneld door: Shelley Young – 17 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Velen van jullie melden momenteel een gebrek aan vreugde of activiteiten die je interesse vasthouden. Geliefden, wees gerust dat jullie niet deze hele weg op jullie spirituele reis hebben afgelegd om alleen maar jullie vreugde te verliezen. Als jullie het gevoel hebben dat het jullie ontbreekt aan activiteiten die jullie vreugde brengen, dan is de waarschijnlijke reden daarvoor dat jullie je momenteel op de brug tussen het oude en het nieuwe bevinden.

Tenzij je een mens bent die echt van bruggen houdt, kan de ervaring om op een brug te staan aanvoelen als een staat van uitgestelde levendigheid. Je bent ertussenin. Je kunt genieten van het uitzicht, maar je hebt niet echt een tastbare ervaring van de gebieden waarover je reist. Je hebt het oude achter je gelaten en bent er nog niet helemaal aangekomen om je gewenste bestemming te verkennen. Misschien ontbreekt het je aan inspiratie om iets te doen, omdat een deel van je weet dat bruggen bedoeld zijn om van het ene gebied naar het andere te reizen, niet om te stoppen en iets nieuws te creëren.

Dus wat doe je als je momenteel op de 4D brug staat die tussen 3D en 5D loopt? Precies wat je zou doen als je op een echte brug zou staan. Geniet van het uitzicht dat je vanuit een hoger perspectief hebt. Blijf in het nu-moment. Zoek naar momenten van magie en schoonheid maar weet dat ze vluchtig zullen zijn en dat is oké. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk en geniet van de rit. Geniet van de opwinding en de anticipatie die je krijgt als je dichter bij je bestemming komt en maak gebruik van de tijd die je hebt om je voor te bereiden op het nieuwe.

En bovenal, weet dat bruggen een begin en een eind hebben en dat het nooit de bedoeling is geweest dat je eeuwig vastzit tussen twee werelden. In feite is het doel van een brug om je over obstakels heen te helpen, zodat je veilig op je nieuwe bestemming kunt aankomen. Deze fase zal voorbijgaan en voor je het weet zul je volledig geland zijn in het nieuwe waar je waarachtigste creaties en ontdekkingen kunnen worden gedaan, en samen met hen, de vreugde van betrokkenheid die je hebt gemist.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org