Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

“Velen van jullie staan op het punt om een opwaardering
van jullie dienst te ervaren..”

Gechanneld door: Shelley Young – Zondag 12 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Velen van jullie staan op het punt om een opwaardering van je dienst te ervaren. Wij zouden dit vandaag willen bespreken.

Velen van jullie, als zielen die op de planeet zijn om te helpen, kwamen op de planeet met de hoop dat de grote verschuiving van tijdperken zou plaatsvinden. Jullie hadden zeer duidelijke dienstverleningscontracten, omdat het jullie grootste wens was te helpen. Hierdoor zijn velen van jullie zeer ijverige, serieuze zielen. Jullie hadden een missie en niets kon jullie van die taak afbrengen.

Wat heel interessant is, is dat velen van jullie binnenkwamen met precies dezelfde gaven die je in andere levens had, levens waarin je gaven en bekwaamheden had en ze heel goed gebruikte. Jullie besloten verder te gaan waar je gebleven was in wat jullie beschouwden als je hoogste levensexpressie, dus kwamen jullie binnen met die gaven heel dicht aan de oppervlakte om ze te ontdekken en te gebruiken.

Nu de verschuiving in volle gang is en jullie de volgende fase van jullie incarnatie ingaan, zullen velen van jullie die gaven en bekwaamheden naar het volgende niveau brengen. Jullie kunnen die vaardigheden gebruiken om een bepaald gebied als nooit tevoren uit te breiden, of jullie kunnen die vaardigheden nemen en besluiten ze op geheel nieuwe, ongerelateerde manieren te gebruiken.

Er is een grote opwinding hierover binnenin jullie, en dit is de reden waarom zo velen van jullie zich angstig en opgewonden voelen over deze volgende fase. Dit is werkelijk een best case scenario voor jullie vanuit een zielsperspectief, en jullie kunnen niet wachten om in het nieuwe te stappen! Voor velen van jullie zal je spirituele pad fris en nieuw aanvoelen in vergelijking met de zwaarte en vermoeidheid die zovelen van jullie op hun reis hebben gevoeld. Dit kondigt de diepgaande verschuiving aan tussen martelende dienstbaarheid en vreugdevolle, ondersteunde dienstbaarheid.

Jullie staan op de drempel van het nieuwe en jullie kunnen voelen hoe jullie zielen je naar voren wenken. De energieën stapelen zich op om jullie in de volgende fase te lanceren, en er zullen grote ontdekkingen worden gedaan over jullie zelf, jullie capaciteiten en jullie grootste bijdragen, hoe jullie je ook willen uitdrukken.

En voor sommigen van jullie kan het lijken op spirituele pensionering, waarbij je het stokje van actieve dienst doorgeeft aan de volgende golf van verlichtende menselijke wezens en verschuift naar bijdragen vanuit je staat van zijn en vreugde.

Deze grote herschikking van zielen en doelen is geen geringe prestatie, en wordt georkestreerd met goddelijke liefde en wijsheid, dus blijf in de stroom, volg je hart en je grootste vreugdes, en kijk naar de toekomst met de zekerheid die alleen voortkomt uit het feit dat je met volledige zekerheid weet dat je precies bent waar je moet zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org