Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap – 10 September 2021

 

Gechanneld door Shelley Young – 10 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Zoals we onlangs bespraken, kunnen velen van jullie in een afwachtend patroon zitten, wachtend op anderen die zich bij jullie voegen voordat jullie verder gaan naar de volgende fase van jullie incarnatie. Als dit voor jou geldt, voel je je misschien gefrustreerd en ongeduldig. Als je begrijpt dat je ruimte vasthoudt, kun je uit je weerstand tegen je huidige fase overgaan in acceptatie, waardoor het een veel aangenamere ervaring voor je zal worden.

Dus als je in een wachtende fase zit, wat kun je dan doen? Maak gebruik van de tijd die je hebt! Rust uit. Lees. Mediteer. Ga dieper onderzoeken waar je bent. Leer iets nieuws. Voed je lichaam. Maak contact met delen van je die nog steeds worstelen met ongeduld, erken ze en kalmeer ze (meestal zijn het innerlijke kind-aspecten die gewoon een beetje geruststelling nodig hebben). Schrijf. Creëer. Bid. Zie de ruimte waarin je je bevindt als een kans. Oefen dankbaarheid voor alle dingen die je op dit moment van dienst zijn. Vraag: “Hoe kan ik toestaan dat deze tijd mij en mijn groei en expansie dient?” Wat heb je altijd al gewild dat je meer tijd had om te doen?

Geliefden, het is een feit dat als je dit ervaart, het een dienstverleningscontract is dat je ziel gelukkig en vereerd was te aanvaarden. Dingen zullen in beweging komen wanneer de timing is afgestemd om alle betrokkenen te ondersteunen. Jullie zouden het niet anders willen. Wees gerust, de voorwaartse beweging, wanneer die komt, zal het wachten meer dan waard zijn, dus wees nieuwsgierig en sta open voor mogelijkheden, blijf in je overgave, geloof, stroom, vertrouwen, model, onderneem geïnspireerde actie wanneer je daartoe wordt aangezet, en maak het beste van de tijd van puur potentieel waarin je je momenteel bevindt.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org