Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap – 7 September

 

Gechanneld door Shelley Young – 7 September -voor Trinity Esoterics

Als wegbereiders en voorlopers zullen velen van jullie aankomen aan het einde van een energetische lijn van potentieel en ruimte vasthouden totdat anderen zich daar bij jullie kunnen voegen. Het kan heel goed zijn dat je helemaal niet vastzit, maar eerder zo efficiënt op je reis bent dat je gewoon wacht op anderen om je in die ruimte te ontmoeten. Zeer oude zielen hebben de neiging zeer doelbewust en toegewijd te zijn aan hun dienst, zodat het gebruikelijk is dat ze aankomen waar ze naartoe gaan met nog genoeg tijd over.

We willen ook dat jullie begrijpen dat velen van jullie meervoudige paden bewandelen, waar jullie je richten op je eigen groei, heling en meesterschap terwijl je de weg wijst en/of de ruimte bewaart. Het is werkelijk opmerkelijk wat jullie doen!

Wees ervan verzekerd dat wanneer genoeg van jullie elkaar in die ruimte ontmoeten, jullie je collectieve momentum zullen gebruiken om je te verspreiden in nieuwe lijnen van potentieel, die allemaal allerlei tastbare voorwaartse bewegingen met zich mee zullen brengen. Sommigen van jullie zullen doorgaan met soortgelijke vormen van dienstverlening, terwijl anderen hun dienstverlening volledig zullen veranderen in iets dat beter aansluit bij wat zij in de volgende fase van hun incarnatie zouden willen ervaren. Het ontvouwt zich allemaal in een prachtige dans van evolutie die de intenties van elke ziel perfect eert.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org