Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap – 6 September 2021

 

Gechanneld door: Shelley Young – 6 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Als je op het punt bent gekomen dat jouw dienst je uitgeput achterlaat, dient hij niet meer naar beste vermogen. Verlichte mensen hebben de neiging te geven tot ze volledig uitgeput zijn voordat ze aan hun eigen behoeften denken.

Geliefden, jullie kunnen niet het geheel dienen zonder ook jezelf te dienen. Als je een verschil wilt maken, is zelfzorg geen luxe, het is essentieel. Jezelf gescheiden houden van je eigen zorg en de steun die altijd voor je beschikbaar is, zal uiteindelijk je vermogen om te dienen belemmeren, omdat je niet uit een leeg vat kunt gieten. Jullie zelfzorg is zelfs nog essentiëler in deze drukke energetische tijden die zeer belastend kunnen zijn voor jullie fysieke lichamen.

Jullie zijn op de planeet om de energie van liefde te verankeren. Hoe kunnen jullie dat doen als jullie niet bereid zijn het zelf te ontvangen en vast te houden? Liefde is voeding. Het is de bedoeling dat het naar je toe stroomt, en door je heen, voor het hoogste goed van allen, en dat betekent jij ook.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org