Aartsengel Gabriel – Dagelijkse boodschap

 Aartsengel Gabriel – Dagelijkse boodschap

Gechanneld door Shelley Young – Trinity Esoterics – Zatedag 6 Februari 2021

Schikt u zich? De daad van schikken is altijd een slechte dienst aan jezelf en we zullen uitleggen waarom.

Schikken betekent dat je weet dat er een betere optie is, maar je kiest voor minder dan dat. De meeste mensen maken die keuze omdat ze nog niet in contact zijn gekomen met hun perfecte match en ze vrezen dat ze die niet zullen vinden of twijfelen of die wel bestaat.

Je schikken is nooit een goed idee omdat het erop neerkomt dat je probeert te gedijen in energieën die al uitgewerkt zijn. Binnenkort zal het onmogelijk zijn om in die energie te blijven en zul je opnieuw moeten kiezen. Het enige wat je in feite doet is een onnodige stap toevoegen aan je reis naar je perfecte keuze.

Als je weet dat je je aan het schikken bent, weet je dat er een betere optie is. Dat weet je in je ziel, en als je je ziel vertrouwt, zal die je daarheen leiden. Instemming is de daad van opgeven voordat je ontdekt waar de ontvouwing je werkelijk naartoe probeert te leiden.

Wees je er alsjeblieft van bewust, geliefden, dat als je je schikt, je niet lang in die energie zult kunnen blijven. Adem. Vertrouw. Sta de ontvouwing toe. Weet dat jullie dromen bestaan omdat zij de bakens zijn die jullie vooruit wenken.

Houd genoeg van jezelf om te ontdekken wat er bestaat in het rijk van potentie net voorbij wat je kunt zien. Wij moedigen jullie ten zeerste aan om de oude gewoonte van op angst gebaseerd schikken los te laten en jullie toe te staan dat jullie levens zo groot en mooi worden als ze willen zijn.

Aartsengel Gabriel

Trinity Esoterics

Vertaling: Martien