Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap – 24 September 2021

Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 24 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Duwen tegen energieën die de beweging niet ondersteunen is gewoonlijk een oefening die op zijn best beperkte resultaten oplevert. Het zal gewoonlijk resulteren in frustratie en uitputting. Of, je kunt erkennen dat de energieën de beweging niet ondersteunen maar het gebrek aan doorstroming kan je in de verleiding brengen te denken dat je iets verkeerd doet, lui bent, te veel uitstelt, of een ander karaktertekort hebt terwijl in werkelijkheid de energieën de beweging niet ondersteunen en het helemaal niets met jou te maken heeft!

Geliefden, wat wij willen dat jullie begrijpen is dat werken met flow betekent dat je niet alleen aanvaardt wat de energieën ondersteunen met je geloof en vertrouwen, je weet ook dat wanneer de energieën beweging ondersteunen je veel efficiënter zult zijn in een kortere hoeveelheid tijd en inspanning dan de oude manieren ooit hadden kunnen opleveren.

We hebben het vaak over het belang van consistentie, dus je vraagt je misschien af hoe consistentie in dit alles past. Hoe kun je consequent zijn als je het niet elke dag probeert? Consistentie betekent niet dat je beweging probeert af te dwingen, ongeacht wat er wordt ondersteund. Consistentie betekent dat je je intentie vasthoudt en met geïnspireerde actie naar dat doel toe beweegt, vertrouwend op het grotere systeem van eb en vloed waarmee het universum werkt en dat je succes verzekert. Een surfer peddelt consequent de oceaan op, maar weet dat de grootste ervaringen voortkomen uit het wachten op de perfecte omstandigheden en de juiste golf. Als de golf die dag niet komt, neemt de surfer dat niet persoonlijk op, en dat zou jij ook niet moeten doen.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org