Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 29 Juli 2021 – Trinity Esoterics

Veel mensen zijn bang om zich over te geven, omdat ze het gevoel hebben dat het hen ergens kan brengen waar het alleen maar slechter gaat. Geliefden, zo werkt het gewoon niet. Overgave is hoe je de verlangens van je ziel volgt, samen met de volledige hulp van een universum dat je aanbidt, naar jouw hoogste levensexpressie.

Wat er nu kan gebeuren als je je overgeeft en je hebt een obstakel tussen jou en het leven dat je wilt ervaren, is dat de stroom je recht tegen dat element aan zal voeren. Dit kan sommigen van jullie doen denken dat overgave niet werkt, maar dat is niet het geval. Het brengt je naar het obstakel om het voor eens en voor altijd op te lossen, zodat je er voorbij kunt naar het goede spul. Wat we willen dat je begrijpt is dat als je niet in paniek raakt en je blijft je overgeven aan de stroom met je geloof en vertrouwen, het je over, rond, onder of door die blokkade heen zal leiden naar de oplossingen die je gewoonweg niet kon ontdekken vanaf je gezichtspunt.

Velen van jullie bevinden zich in een situatie waarin je niet weet wat de volgende stappen voor je zijn. Dit stelt jullie in feite in staat om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, overgave is er daar één van. Wanneer je niet weet hoe je verder moet, raak je van nature bereid om te onderzoeken, om nieuwsgierig te worden en om te zien waar de stroom je heen zal leiden. Dit helpt je om je vermogen aan te scherpen om te werken binnen het hoger vibrerend navigatiesysteem van de goddelijke combinatie van overgave, geloof, stroom, vertrouwen.

Dus als je je gefrustreerd hebt gevoeld door een oude kwestie waar je eindelijk overheen wilt evolueren, raden we je ten zeerste aan om het krachtige instrument van overgave te gebruiken en je geloof en vertrouwen te gebruiken om lang genoeg in die stroom te blijven om te zien waar het je kan brengen. Je hebt waarschijnlijk al het laatste gedaan wat je op eigen kracht kon bedenken. Is het niet tijd om het model van overgave, geloof, stroom, vertrouwen uit te proberen en je eraan te committeren om er lang genoeg in te blijven om de magie te laten plaatsvinden? Je hebt niets te verliezen door een nieuw en krachtig besturingssysteem voor jezelf uit te proberen en alles om te winnen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org