Aartsengel Gabriël  – Dagelijkse Boodschap – 21 September 2021

 

Gechanneld door: Shelley Young – 21 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Dierbaren, is het jullie opgevallen hoe bepaalde thema’s in de loop van jullie levensexpressie in jullie bewustzijn ronddraaien? Je beseft dat je die dingen niet kunt afremmen of versnellen, ze komen op hun eigen tijd, schijnbaar uit eigen wil.

Als je dit bewustzijn hebt, moet je zien hoe het onmogelijk voor je zou zijn om iets te missen dat je nodig hebt voor je groei en expansie. Je ziel is ongelooflijk efficiënt in het creëren van precies die kansen en kruispunten die je nodig hebt om je evolutionaire succes te ondersteunen.

Wanneer je ophoudt zeer alert te zijn op wat er mis is, of wat je misschien mist, kom je tot rust in het nu-moment. Je stapt uit de weerstand en de eeuwige problemen-oplossende modus. Dit creëert een veel vrediger stroom en een grotere ervaring van je geloof en vertrouwen, acceptatie en toelaten.

Deze nieuwe ruimte van gemak ondersteunt genezing en zijn. En vanuit die staat, als of wanneer diezelfde problemen weer de kop opsteken, kun je ze op een geheel nieuwe, krachtiger manier benaderen als kansen om te zien hoe ver je al gekomen bent. Het is veilig voor je om de reis te vertrouwen.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org