Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Aartsengel GabrielDagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 28 Juli 2021 – Trinity Esoterics

Velen van jullie bevinden zich op een punt waarop je gewoon niet meer weet wat leuk voor je is. Dit is nog een reden waarom het terughalen en reïntegreren van jullie innerlijke kind zo belangrijk is om op dit moment te doen. Je dient je innerlijke kind door het terug te verwelkomen in de veiligheid en geborgenheid die jij het nu kunt bieden. Jouw innerlijke kind dient jou omdat zijn specialiteit plezier is!

Maak dus contact met jouw innerlijke kind. Vraag het wat het graag zou willen doen en geniet van het moment en alle magie en verwondering die het kan bevatten. Zelfs als het zo eenvoudig is als het eten van een ijshoorntje, zul je het vollediger en bevredigender ervaren dan ooit tevoren. Als je jouw innerlijke kind toestaat om plezier en lichtheid terug te brengen in jouw leven, geeft dat alle aspecten van jou de kans om het geheel te dienen op een manier waardoor je je meer aanwezig en betrokken voelt in jouw leven dan je in een hele lange tijd geweest bent. Veel plezier!

Aartsengel Gabriel

Shelley,

Hallo iedereen! Terwijl ik in de energieën van het nieuwe voel, is één van de belangrijkste elementen om te navigeren van waar we zijn naar waar we wensen te zijn, het element van aanvaarding. Het is de Goddelijke Combinatie die ons helpt te begrijpen en te ankeren in acceptatie, en van daaruit kunnen geduld en vrede ervaren worden die ons ondersteunen om ons volledig in ons wezen te vestigen.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org