Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap – 19 September 2021

Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 19 September 2021 – voor Trinity Esoterics

Jullie ascensie is gebaseerd op een compilatie van ervaringen, zowel extern als intern. Jullie veranderen innerlijk en drukken dat dan uit naar buiten. In vele opzichten kun je het zien als zijn eigen manifestatieproces, dat eerst energetisch begint en dan langzaam maar zeker zijn weg naar vorm vindt.

Jullie zijn in het lichaam om de voortzetting van jullie evolutie te ervaren. Het kan niet worden overhaast of vermeden. Het zal gewoon doorgaan in zijn eigen tempo. Dus elke angst die je hebt voor verandering, of niet veranderen, of het op de een of andere manier niet goed doen, is volkomen ongegrond en creëert alleen weerstand tegen het zich steeds ontvouwende wonder dat jij bent.

Begrijp je het? Je kunt het gewoon niet fout doen, dus is het volkomen veilig om op je reis te vertrouwen en er vrede mee te hebben, waar je ook bent op die reis. Dat zal je openstellen voor de erkenning en aanvaarding van de ingewikkelde perfectie van dit alles, en dat is de balsem die het proces veel aangenamer voor je zal beginnen te maken.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org