Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Aartsengel GabrielDagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 9 Juli 2021 – Trinity Esoterics

Geliefden, het is echt heel eenvoudig om jullie energie te verschuiven. Als jullie meer van de ervaring van iets willen hebben, in plaats van te wachten tot het extern verschijnt, zoek dan manieren om het in je levensexpressie op te nemen op dit moment, op welke manieren dan ook ondersteunend zijn.

Je zou het kunnen zien als een minuscuul infuus of een microscopisch kleine dosis. De kracht zit niet in de grootte van het element, maar eerder in het vasthouden ervan, hoe klein ook. Dat komt omdat je het hebt veranderd van iets wat je op een dag al dan niet zult ervaren in iets wat je nu al hebt. Het is het planten van het zaadje, wat betekent dat je nu het volledige potentieel in handen hebt en dat het van daaruit zal groeien. Terwijl het groeit zal het ook meer van dezelfde energie naar zich toe trekken.

Dus als je op zoek bent naar de ervaring van vrede, zoek dan naar manieren waarop je op dit moment vrede kunt ervaren. Haal diep adem. Mediteer. Ga wandelen in de schoonheid van de natuur. Erken en waardeer het gevoel van vrede dat er voor je was om te vinden omdat je de krachtige keuze hebt gemaakt om dat te doen.

Als je op zoek bent naar liefde, zoek dan naar activiteiten die je hartchakra openen en erken en waardeer het gevoel van liefde als het stroomt. Mediteer en stel je voor dat je de armen van je geliefde bent en erken dat de keuze je relatie heeft verschoven van op een dag buiten zijn naar het gebeuren op dit moment. Vanaf dat punt is het slechts een kwestie van tijd tot het in je fysieke werkelijkheid verschijnt.

Wat je bewust toevoegt aan jouw huidige moment zal de weg bereiden voor jouw toekomst. Jij bent je eigen prachtige cocktail! Voeg de ingrediënten toe die je verrukken als je eigen alchemist en het universum zal die inspanningen elke keer weer beantwoorden.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org