Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Aartsengel GabrielDagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 7 Juni 2021 – trinityesoterics.com

Het is heel gewoon dat wanneer mensen plotseling een voorwaartse beweging in de richting van hun dromen ervaren, zij in angst en twijfel vervallen. We willen dit vandaag bespreken.

Wanneer je op het punt staat een grote sprong te maken of een fase van diepgaande expansie in te gaan, zal je ego-zelf vaak in paniek raken. Het is het deel van je dat graag heeft dat de dingen hetzelfde blijven. Het kan nuttig zijn om het te zien als een kleuter die niet van plotselinge veranderingen houdt en graag het gevoel heeft dat hij de baas is.

Als dit gebeurt, hoef je alleen maar te weten dat het ego zelf op zoek is naar geruststelling dat het niet zal worden achtergelaten. Je kunt het eenvoudigweg laten weten dat het een essentieel deel van jou is dat geëerd wordt en altijd met je mee zal gaan. Dit is, nogmaals, alle delen van je laten meewerken en deelnemen aan je voorwaartse beweging, net zoals je gefragmenteerde aspecten van jezelf zou re-integreren.

Wanneer je het door deze nieuwe lens van bewustzijn bekijkt, kun je in feite je angst en twijfel zien als bewijs dat je iets op het spoor bent. Als je dat niet was, zou het ego geen kik geven.

Er is ook een menselijk geloof dat als je te veel in je dromen gelooft, je ze op de een of andere manier vervloekt. Lieverds, jullie weten beter dan dat. Je dromen zijn de manier waarop je ziel je vooruit wenkt. Ga met je leven aan de slag! Vertrouw op je dromen en je hoogste potentieel.

Ben je het niet aan jezelf verschuldigd om te zien hoe groot en mooi je leven werkelijk wil zijn? Wij zeggen absoluut! Als je van ganser harte toestaat dat de ontvouwing je leidt naar de ontdekking van dat hoogste potentieel, word je een gewillige danspartner van een universum dat je aanbidt.

Zie je? Jouw volledige deelname is al die tijd het magische ingrediënt geweest.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien