Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap – 15 Oktober 2021

Aartsengel Gabriël – Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door Shelley Young – 15 Oktober 2021 – voor Trinity Esoterics

Dierbaren, er zijn bepaalde eigenschappen waarnaar jullie willen zoeken in leiders van welke soort dan ook. Het zijn bewustzijn, integriteit, transparantie en vertrouwen.

Bewustzijn: Hebben zij aandacht voor het dienen van het geheel? Zijn ze empathisch? Zijn ze mededogend? Beoefenen ze eenheidsbewustzijn of afscheidingsbewustzijn? Zijn ze een energetische match met wie jij bent? Zijn ze aanwezig en op één lijn? Hebben ze een visie voor een betere wereld en belichamen ze die eigenschappen zelf? Doen ze wat ze zeggen?

Integriteit: Hebben ze een goed gevestigde moraal en waarden? Praten ze erover of leven ze ernaar? Doen ze het juiste, zelfs als niemand kijkt? Zijn ze consequent correct in hun daden? De mate van integriteit van een persoon is vaak een indicatie van zijn geestelijke groei.

Transparantie: Zijn ze eerlijk? Eerlijke mensen zijn meestal transparant. Degenen die niet transparant zijn hebben dingen te verbergen of genezing te doen. Zijn ze volledig aanwezig bij jou of voelt het altijd als een rook en spiegel show?

Vertrouwen: Is de persoon te vertrouwen? Zijn ze eerlijk of spreken ze zichzelf tegen en liegen ze? Hebben ze consequent mensen goed behandeld? Hebben ze sterke banden met anderen die langdurig en gezond zijn? Houdt hij zich aan zijn woord? Kijken zij uit voor het hoogste goed van allen? Zijn zij een veilige, ondersteunende persoon voor de mensen om hen heen?

Als jullie de nieuwe aarde binnengaan, zal de behoefte aan bewust leiderschap op de voorgrond treden. Het zal essentieel zijn, niet alleen voor jullie politici, maar ook voor de CEO’s van jullie bedrijven, jullie leraren – iedereen die een leiderschapsrol heeft en het vermogen om het leven van anderen te beïnvloeden, want als zij deze eigenschappen niet bezitten, zullen hun rollen eenvoudigweg niet houdbaar zijn in de nieuwe energieën.

Hoewel het kan lijken alsof het oude nog steeds een sterke greep op jullie wereld heeft, wordt het systematisch ontmanteld en dat is waarom de dingen op dit moment erg luid en chaotisch lijken. Vertrouw erop dat de verschuiving in volle gang is, en dat jullie een integraal deel zijn van het verankeren van het nieuwe door jullie eigen bewuste bewustzijn en jullie hartgerichte keuzes.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org