Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap / 15 Augustus 2021

Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap

Gechanneld door: Shelley Young – 15 Augustus 2021- voor Trinity Esoterics

We willen jullie vandaag een andere kijk op manifestatie bieden. In de kern is manifestatie een energetische versmelting waarbij je de creatie in je energetica opneemt, en zij neemt jouw energie in zichzelf op. Het beweegt zich naar eenheid. Als je het kunt zien als een energetische verschuiving, kun je begrijpen dat je grootse creaties meer tijd kunnen kosten, terwijl een veel kleinere manifestatie, zoals een kop koffie, gemakkelijker in je energieën op te nemen is. Dit verklaart waarom iemand die iets één keer doet, het vrij gemakkelijk opnieuw kan doen, omdat hij die energieën al in zijn veld heeft opgenomen.

Een grote manifestatie zal zijn eigen ontplooiing nemen en zal waarschijnlijk stapsgewijs moeten gebeuren. Je aanvaarding van het proces heeft alles te maken met hoe snel het zich voor je zal manifesteren, omdat je het gemakkelijkst energieën verplaatst door in een staat van volledige aanvaarding te verkeren. Je bewegen in twijfel, frustratie of weerstand tegen het proces zou het vertragen door van acceptatie en vertrouwen in het proces naar ontkenning van het proces te gaan, wat de voltooiing van de versmelting onmogelijk zou maken omdat weerstand “nee”-energie is.

Stel je voor dat jij en je manifestatie met open armen over een veld naar elkaar toe rennen. Jij dicteert de voorwaartse beweging, want jouw vrije wil is van het grootste belang. Wanneer je ervoor kiest om verder te gaan met je dromen, zelfs al is het maar stapje voor stapje, ondersteun je de voorwaartse beweging van de versmelting. Wanneer je stopt, omdat jij de leiding hebt, stopt ook alle voorwaartse beweging.

Dus blijf openstaan voor jullie dromen, geliefden! Begrijp dat de hele schepping een prachtige mix van energieën is die op de meest wonderbaarlijke manieren willen wervelen en samenkomen. Net als bij elke energetische verschuiving, kunnen grote veranderingen een tijdje duren om in je werkelijkheid te integreren, en kleinere kunnen met heel weinig moeite plaatsvinden. Open blijven staan en vertrouwen hebben in het proces is hoe je je succes ondersteunt, en als je de energetica van het proces begrijpt zul je in staat zijn om gegrond te blijven in de anticipatie en medewerking van de ontvouwing van de creatie van jouw dromen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org