Aartsengel Gabriel – Dagelijkse Boodschap 10 Juni 2022

Dagelijkse Boodschap 10 Juni 2022

Gechanneld door: Shelley Young – voor Trinity Esoterics

Dierbaren, je kunt niet tegelijkertijd controlerend en geleid zijn. Je kunt niet beslissen dat je het allemaal zelf gaat doen en tegelijkertijd openstaan om te ontvangen.

Jullie maken een diepgaande verandering door, zowel individueel als collectief. Jullie worden bewust gemaakt van wat niet werkt voor jullie, zodat jullie het oude kunnen loslaten en nieuwe oplossingen en manieren van zijn kunnen vinden.

Als je voortdurend uitgeput bent door je leven is dat een teken dat je bent ontgroeid waar je bent en dat je klaar bent voor expansie en nieuwe ontdekkingen. Het is een teken dat je klaar bent voor een hoger niveau, naar iets dat veel beter bij jou en je zielsagenda past. Je ziel wenkt je voorwaarts naar het nieuwe.

Dus laat je leiden. Wanneer je niet weet wat je nu moet doen, word dan nieuwsgierig. Vraag om te zien wat er mogelijk is waarvan je je niet bewust bent. Geef de teugels aan je team dat het voordeel heeft aan de andere kant van de sluier te staan en laat hen je de weg wijzen.

Er is zoveel plezier en verwondering te beleven aan het ontdekken van de nieuwe overeenkomsten en oplossingen die er voor je zijn, die geduldig op je liggen te wachten. Het enige wat je moet doen is bereid zijn te verkennen in het rijk van potentie dat net voorbij datgene bestaat wat je kunt zien, en dat is precies wat je spiritteam op zijn plaats is om je te helpen doen.

En als je aarzelt omdat je denkt dat je ons misschien stoort door om hulp te vragen, weet dan dat het ons evenveel vreugde geeft om je naar die ontdekkingen te begeleiden als jij om de ontdekking zelf te doen. Het is voor ons een groot plezier om creatief om te gaan met onze tekens en synchroniciteiten. We wachten met ingehouden adem en vieren wanneer je je weg vindt naar je volgende juiste tijd/juiste plaats scenario.

Het is allemaal heel eenvoudig, zie je. Wij kunnen de vreugde van dienstbaarheid niet kennen als jij ons niet toestaat jou te dienen. Door om onze hulp te vragen eer je ons in ons doel, zoals wij jou eren in het jouwe.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org