Aartsengel Gabriël: Accepteer wat is en laat verandering om je heen gebeuren…………….

Boodschap van Aartsengel Gabriël: 
Accepteer wat is en laat verandering om je heen gebeuren zonder je er aan te verbinden. 
Door Shanta Gabriël -29 november 2020 

Dierbare,

Wanneer we je voorstellen om te accepteren wat is, bedoelen we om liefdevol bewust zijn van alle situaties die zich in en om jou heen voordoen – zowel persoonlijk als wereldwijd. Dit betekent dat we de schijn van wat er gebeurt moeten accepteren, zonder een oordeel te vellen. Er ligt een grotere waarheid ten grondslag aan alle dingen, hoe die er ook uitziet. Als je een situatie accepteert zoals hij is, kun je elke gehechtheid aan het bestaan van een andere situatie loslaten. Het is deze gehechtheid die je pijn kan bezorgen.

Net zoals een kind groeit en bloeit in een sfeer van acceptatie en liefde, zo wordt onze wereld expansiever en creatiever als we deze energie van acceptatie brengen. Wanneer we proberen een kind te dwingen om te doen wat we willen, wanneer we een grote binding hebben met zijn of haar gedrag dat in overeenstemming is met ons idee van wat gepast is, wordt de energie van het kind beperkt. Er is geen vrijheid om de uitgestrektheid van de individuele creativiteit uit te drukken.

Dit gebeurt ook met de volwassene. Wanneer er te veel oordeel is over gedrag en handelingen in de wereld, kan er geen sprake zijn van een vrije expressie van de creativiteit en liefde die in ieder mens aanwezig zijn. Dit betekent niet dat men tolerant moet zijn ten opzichte van gedrag dat destructief is. Het betekent dat we ons bewust moeten zijn van de manier waarop de dingen verschijnen, dat we ons de grotere waarheid moeten herinneren, dat we moeten vragen om de kwaliteiten die we het liefst zouden willen hebben, en dat we vervolgens onze verbondenheid moeten loslaten. Dit stelt God en de Engelen in staat om in en door alle dingen heen te werken.

Wanneer je een persoon of een situatie aan Spirit overdraagt, laat je hem of haar in de Goddelijke Stroom zijn die hem of haar naar zijn of haar hoogste goed brengt. Weet dat je, ook al heb je gebeden voor het grotere goed, niet precies weet hoe dit eruit zal zien. Dit is waar het geloof om de hoek komt kijken. Het maakt niet uit hoe iets verschijnt, als je hebt gebeden, wordt dat gebed verhoord. Het helpt niet om je aan de uitkomst te hechten. Weet dat Oneindige Intelligentie aan het werk is, het creëren van verandering in de richting van balans en harmonie. Als er meer is dat je kunt doen, vertrouw er dan op dat je wordt geleid om dit te weten via je intuïtie.

Acceptatie en Toelating zijn twee van de grootste krachten die je ter beschikking staan. Deze twee energieën bevrijden je om te leven in de uitgestrektheid die jouw goddelijk geboorterecht is. Wanneer je in overeenstemming bent met het Goddelijke werken in jouw wezen, heb je een uitgebreider perspectief op het leven, er is een grotere vrijheid om de dynamische, creatieve kwaliteiten die inherent zijn aan jou uit te drukken. Er is meer liefde, voor jezelf en voor alle anderen. Je zult je ook verbonden voelen met jouw Hoger Zelf, wat een grote vreugde teweegbrengt. Het is zoals Meester Jezus zei: “Ken de waarheid, en de waarheid zal je bevrijden”.

Herinner je jouw boodschap van Aartsengel Gabriël vandaag:

Accepteer wat is en laat verandering om je heen gebeuren zonder je eraan te verbinden.

Shanta Gabriël

Voor aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien