Subtiele begeleiding als een kracht in je leven./ Via Shanta Gabriel

Subtiele begeleiding als een kracht in je leven.

7 december 2020 / Via Shanta Gabriel

Geliefden,

Jullie zullen subtiele begeleiding misschien niet zien als een Kracht waarmee jullie … NOG … geen rekening moet houden, maar weet dat krachtige leidende energieën heel zeker werken binnenin jullie leven.

De spirituele oefeningen en de tijd die jullie nodig hebben om je energiesysteem te verfijnen, geven jullie toegang die jullie voor deze cruciale tijd nog nooit eerder hebben ervaren.

Het leven is uitgebreid, op veel manieren die nieuw zijn voor jullie zenuwstelsel en het vermogen om de situaties waarmee jullie nu geconfronteerd wordt mentaal in te schatten.

Of jullie je precies bewust zijn van de begeleiding die voor jou werkt, hangt af van je gevoelens. Volg jullie interesses, passie en nieuwsgierigheid en merk dan op hoe je je voelt. Er zal een gevoel van inspiratie zijn en een begeleidende opleving van energie in jou. Deze opgewonden gevoelens zijn de leidende schakels van de Bron naar jou.

Wanneer jullie hart zachter wordt van mededogen, voel je je gedwongen om in de natuur te zijn, of je voelt plotseling de behoefte om te stoppen en te vertragen om dieper te ademen en de omgeving in je op te nemen, dit zijn ook sturende impulsen van jullie innerlijke Geest.

Misschien hebben jullie synchroniciteiten opgemerkt. Een boek kan van de plank vallen, geopend op een pagina die een vraag beantwoordt die je hebt overwogen; je rijdt in je auto en hoort op de radio het onderwerp waar je het meest nieuwsgierig naar bent; of een idee voor nieuw werk komt naar je toe en plotseling vind je mensen die deze ideeën bespreken, waar je ook gaat.

Dit zijn de leidende prestaties die je aanmoedigen om op te letten.

Jullie worden altijd aangemoedigd door jullie ziel in richtingen die jullie leven bekrachtigen. 

Verandering is een andere manier waarop God tot jullie spreekt. Vraag om de geschenken te zien in snelle en plotse verandering. Soms, wanneer jullie niet in je eigen voordeel handelen, komt het Universum tussenbeide om de veranderingen die nodig zijn voor het nieuwe traject van jullie leven in je bewustzijn te brengen.

Dit is een tijd om zorgvuldig op de tekens, signalen en synchroniciteiten die jullie gegeven worden te letten. Als jullie dat doen, zullen jullie er nooit aan twijfelen dat je wordt geleid, gezegend en echt geliefd door de Universele Krachten van het Goede die in jullie leven werken. En zo is het.

Shanta Gabriel

Voor Aartsengel Hope

https://shantagabriel.com/subtle-divine-guidance-as-a-force-in-your-life/