Hoe u afstemt op de oplossing van uw problemen / Dr. Taryn Crimi

Hoe u afstemt op de oplossing van uw problemen
23 oktober 2018 / Dr. Taryn Crimi

Vandaag zouden we ons willen focussen op wat vaak als een moeilijke taak wordt beschouwd, maar het is absoluut noodzakelijk als je wilt dat je leven ten goede verandert. We willen kort het onderwerp bespreken van het leren negeren of buiten beschouwing laten van de dingen die “verkeerd gaan” in je leven, zodat je ruimte kunt maken voor de dingen die je wel wilt creëren.

Zie je, waar we het over hebben, is de sterke aandacht die vaak wordt gegeven aan de grootste waargenomen problemen in je leven. Velen wordt aangeleerd dat, als je er gewoon voor kiest om het probleem te negeren, het alleen maar groter wordt. Tenslotte, als jij het niet oplost, wie zal dat dan doen? En dus willen we deze bezorgdheid heel graag aanpakken omdat het zelfs de meest verlichte onder jullie plaagt.

De gebeurtenissen en omstandigheden om je heen die “averechts werken” [back firing] of schijnbaar imploderen van binnenuit zijn er voor je voordeel, niet voor je ondergang. We weten dat dit moeilijk te begrijpen is als je er middenin zit en je uiterste best doet om je weg te banen uit het doolhof dat je gevangen houdt. Maar dat is precies wat elk probleem werkelijk is: het is een doolhof dat je alleen maar kan gevangen houden als je het spel blijft spelen, hiermee bedoelen we het probleem je onverdeelde aandacht blijft geven.

Vaak wordt ons gevraagd, hoe kan het probleem zichzelf oplossen als ik niet van plan ben het op te lossen? Hierop antwoorden we, het kan zeker niet worden opgelost door het uw onverdeelde aandacht te geven. De reden is heel simpel. Waar je op focust, zal altijd groter worden. Je kunt niet ervaren waar je niet mee resoneert. En wat we hiermee bedoelen is, als je in beslag wordt genomen door of gefixeerd blijft op het probleem, resoneer je alleen met trillingen die in overeenstemming zijn met het probleem.

Maar als je ervoor kiest om je gedachten anders te richten, je aandacht te richten op iets dat leuker voor je is, iets dat je vrediger voelt, dan heb je het kanaal nogal letterlijk veranderd; je zult dan alleen resoneren met je nieuwe vibratie van harmonie, vreugde of gelukzaligheid.

Waarom is dit belangrijk en absoluut noodzakelijk? Omdat je door het kanaal te wijzigen in staat bent om af te stemmen op de oplossing voor het probleem dat je ondervindt. Als je een probleem hebt, kun je erop vertrouwen dat er ook een oplossing voor dat probleem is. Jouw taak is om een manier te vinden om af te stemmen op de resonantie van de oplossing in plaats van op de resonantie van het probleem.

Door te erkennen dat dit probleem waarmee je te maken hebt inderdaad een gelijke oplossing heeft, begin je de oplossing naar je toe te roepen. Anticipeer de komst ervan, maar probeer het niet logisch op te lossen met je verstand. Laat het eenvoudigweg naar je toe stromen zodat, wanneer je de plotselinge vonk van helderheid ontvangt, je ontvankelijk zult zijn en bewust bent van haar aanwezigheid.

We raden je aan om vele vormen van afleiding te vinden, vooral wanneer deze oefening nieuw voor je is. Muziek is een geweldige afleiding en vaak trekt het je in een heel andere gemoedstoestand; voor sommige mensen brengt oefenen of wandelen in de natuur zachtheid voor hun ziel, anderen mediteren liever of lezen een goed boek of omringen zich met leuke mensen.

Wat je recept ook is voor het verzinnen van een geheel nieuwe vibratie maakt geen verschil. Zie je, ironisch genoeg is de enige manier voor het zogenaamde ‘vuur’ om zichzelf te blussen [hier wordt verwezen naar ‘back fire’], is het uit te hongeren, te verstikken. En zo is het ook met al je problemen, je moet ze uithongeren door je aandacht zo volledig naar het tegenovergestelde te richten dat ze niet langer kunnen overleven.

Een van de mooiste dingen in jullie wereld is dat je focus alles waar je aandacht aan besteedt zal aanstoken of verstikken. Hoe meer aandacht je besteedt aan elke situatie, of je het nu in het verleden, het heden of de toekomst waarneemt, het doet er niet toe. Maar één ding is zeker, als het je focus is, zal het heel snel je heden worden.

Hoe sterker de focus, hoe sneller de manifestatie – en dit is waarom we zeggen, borstel de problemen van je af die ontstaan om je heen; omdat ze niet lang kunnen blijven als je ze je aandacht niet geeft. Verhef je gedachten, verhef je focus, verhef je leven één gedachte per keer.

We hopen dat we je van dienst zijn geweest en dat je deze boodschap op een of andere manier nuttig voor je vindt.

In liefde en licht zijn wij je Engelengidsen

You are more than welcome to browse the Angelic Guides website for all the materials generously posted for free. For more advanced practical knowledge and/or personal guidance please check our shop/store for more guidance.
– Dr. Taryn Crimi

Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.

Link to share this message: https://www.angelic-guides.com/2018/10/23/how-to-t…

Article by: Angelic-guides.com

Vertaald door Agnes