Het universum brengt je nooit wat je wenst, het brengt je waar je mee resoneert / Dr. Taryn Crimi

Het universum brengt je nooit wat je wenst, het brengt je waar je mee resoneert.
Vandaag willen we uw aandacht vestigen op de wet van aantrekking. Velen van jullie zijn inmiddels bekend met de “wet van aantrekking”, en we zijn zo blij om te zien dat jullie je er nu ook bewust van bent dat je de scheppers bent van je realiteit. Velen raken in verwarring als het gaat om het manifesteren van hun verlangens en ervaringen, en dit is wat we vandaag graag nader willen bekijken.
De eerste reactie van de mensen wanneer zij vernemen dat zij de scheppers van hun realiteit zijn, is echt een gemengde zak van emoties gaande van opgetogenheid, hoop, vrijheid, tot schuld en verwarring. Je kijkt naar veel situaties die minder positief zijn geweest en denkt: “Ik heb geen bepaalde omstandigheid gecreëerd, daardoor geraakte ik mijn baan kwijt; of waarom zou ik gebrek creëren, of stress of pijn?” En dit kunnen we zeggen, het gebeurt zeker niet door je bewuste keuze.  Het is echter een keuze die je onbewust hebt gemaakt om vast te houden aan overtuigingen, verwachtingen en vooral een dominante vibratie die die omstandigheden aantrok. Als je niet gelooft dat je die omstandigheden hebt gecreëerd, dan moet je ook geloven dat je niet het vermogen hebt om een andere, meer positieve omstandigheid opnieuw te creëren. Door verantwoordelijkheid te nemen voor al je creaties en levenservaringen, krijg je de kracht om je levenservaringen ten goede te veranderen op elk gebied van je leven.
 We zeggen vaak dat je ofwel de schepper bent van alles of de schepper van niets, en we kunnen je verzekeren, jij bent de scheppers van je realiteit.
De ervaringen die je negatief zou noemen, zijn er niet om je te straffen, op geen enkele manier. Deze ervaringen zijn er voor jou om te kunnen zien waarop je het nauwkeurigst bent afgestemd. Je innerlijke realiteit wordt altijd weerspiegeld in je uiterlijke realiteit. Als je iets niet leuk vindt aan je realiteit, dan ben je vrij om het te veranderen. Het biedt je voortdurend feedback om je te helpen bij het meten van waar je bent op trillingsniveau, vibrationeel.
Mensen hebben de neiging om een beetje ongeduldig te zijn als het gaat om manifestatie, vooral nu je in een wereld leeft die het vermogen heeft om je kennis in een oogwenk te brengen. Maar je fysieke realiteit heeft een ietwat vertraagde reactie en daarom ervaar je tijd tussen wanneer je een gedachte denkt en wanneer deze zich manifesteert in je fysieke realiteit.
Nu, voor velen van jullie is dat een zegen, het is een geweldige manier om te oefenen met het beheren van je gedachten. Stel je voor dat je al je gedachten ogenblikkelijk kon manifesteren. Dat kon behoorlijk rampzalig zijn. Je bent aan het verschuiven en groeien – en daardoor kun je steeds hogere vibraties vasthouden voor langere perioden.
Nu, waar de verwarring ligt met betrekking tot manifestatie, is wanneer je echt ergens naar verlangt en op iets hoopt en het je primaire focus maakt.  Velen hebben de indruk dat dit alles is wat nodig is om de ervaring in de fysieke realiteit te manifesteren, maar het is niet zo simpel als “positief denken”.
Nu speelt de emotie achter je verwachtingen wel zeker een cruciale rol in de fysieke manifestatie van het tot bloei komen, maar als je niet echt verwacht en gelooft dat het mogelijk is, zal het zich nooit manifesteren. Het universum levert je voortdurend meer ervaringen op waarmee je een vibrationele match bent. Je kunt je vibratie bewust kiezen, maar de meeste mensen hebben de neiging om toe te staan dat hun vibraties staan op wat we graag ‘automatische piloot’ noemen. Dit betekent dat je niet wetens en willens je focus en je vibratie voor jezelf vasthoudt, maar voortdurend reageert op wat je waarneemt.
Nu, het feit dat je iets wilt    misschien wil je het echt echt, of heb je het zelfs nodig –  , trekt die ervaring niet naar jou toe. Je kunt alleen ervaren waar je mee resoneert. Je kunt geen match zijn met overvloed terwijl je volledig gefocust bent op hoeveel gebrek je momenteel voelt. De vibratie van overvloed en de vibratie van gebrek zijn enorm verschillende frequenties en kunnen daarom niet in dezelfde ruimte verblijven.
Velen van jullie blijven vasthangen aan “hoe”, het verstand wil weten hoe het de ervaring zal manifesteren vooraleer het actie begint te ondernemen.
Maar dat is niet hoe het werkt, het “hoe” is niet van belang, alleen het uiteindelijke gewenste resultaat is van belang. Laat het universum uitzoeken “hoe” het zich zal manifesteren. Door te bepalen hoe je denkt dat het zou moeten manifesteren, snij je jezelf af van de ontelbare andere manieren waarop het in je leven zou kunnen komen, waarvan er veel gemakkelijker en veel minder tijdrovend kunnen zijn. Laat toe dat het eenvoudigste en voordeligste pad zich voor jou manifesteert om het door jou gewenste resultaat te bereiken.
Het universum reageert niet op woorden, hoop, wensen, dromen of angsten. Het geeft geen goede dingen aan goede mensen en slechte dingen aan slechte mensen. Het bepaalt niet wie het meest verdienstelijk is, of wie het hardst heeft gewerkt. Het kan alleen reageren op trillingen. Als je iets wilt, is het aan jou om een match te worden voor je verlangen. Hoe weet je of je er een match mee bent? Het zal in je fysieke ervaring aanwezig zijn, als je een preciese match bent met je verlangen, als je er precies bij aansluit.
Je zult weten dat het manifesteren dichterbij komt door hoe jij je voelt over het verlangen. Als je je verwachtingsvol voelt, of met grote opwinding anticipeert op de manifestatie van je verlangen, dan weet je dat je verlangen goed op weg is. Maar als je je er meer bewust van bent dat je verlangen er niét is en je voelt de pijn van zijn afwezigheid, dan weet je dat je je vibratie moet aanpassen zodat je je kunt afstemmen op je verlangen.
Hoe beter je je voelt en hoe gelukkiger je bent, hoe hoger je vibratie is. We kunnen je vertellen, alles wat je wenst bevindt zich op hetzelfde hoge vibrationele kanaal. Zodra je leert om je vibratie bewuster aan te passen door je te concentreren op wat goed voor je voelt, wordt de bewuste manifestatie gemakkelijker en gemakkelijker.
We hopen dat je deze boodschap nuttig vindt.
In liefde en licht,

wij zijn je Engelengidsen
You are more than welcome to browse the Angelic Guides website for all the materials generously posted for free. For more advanced practical knowledge and/or personal guidance please check our shop/store for more guidance.

– Dr. Taryn Crimi
Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.
Much Love,
Dr. Taryn Crimi
Vertaald door Agnes