Engelengidsen via Taryn Crimi: “Hoe Creëer Je Overvloed”

Engelengidsen via Taryn Crimi:
“Hoe Creëer Je Overvloed”

Door: Paul / 19 november 2018

 Vandaag willen we graag de tijd nemen om de manifestatie van overvloed te bespreken. Zeker, overvloed kan in vele vormen komen, maar we zullen in de eerste plaats spreken over financiële overvloed, omdat dit een onderwerp is dat ons het vaakst wordt gevraagd om uit te werken.

Laten we beginnen.

Wij zeggen vaak dat jullie allemaal altijd overvloed manifesteren op alle momenten, jullie kunnen gewoon niet echt houden van waar jullie overvloedig in zijn. Vergeet niet dat jullie overvloedig kunnen zijn in problemen, gebrek en uitdagingen, net zo gemakkelijk als jullie overvloedig in financiën, vreugde, liefde, gelukzaligheid en vriendschappen kunnen zijn. Dit is waarom wij zeggen, jullie manifesteren altijd overvloed, maar we willen graag verder uitleggen hoe jullie bewust kunnen sturen naar waar je overvloedig in zou willen zijn.

Degenen onder jullie die zich aangetrokken voelen tot deze boodschap zijn zich er nu al van bewust dat jullie de scheppers zijn van jullie realiteit. Dus waarom is het dan nog steeds gebrek, ziekte, lijden en hartzeer? Hierop antwoorden we, omdat hoewel jullie je bewust zijn geworden dat jullie de scheppers zijn van jullie realiteit, vinden mensen meestal de afwezigheid van wat zij willen dat hun dominante focus is.

Wanneer je gefocust bent op gebrek terwijl je naar overvloed verlangt, kun je alleen gebrek aan trekken. We zeggen vaak dat Het Universum niet reageert op je wensen, dromen of grootste verlangens, zoals dat een spiegel je niet laat zien hoe je eruit wilt zien. Een spiegel kan alleen weergeven wat je nu bent en zo is het ook met Het Universum; het reageert op één ding en dat is jouw focus die op zijn beurt jouw vibratie dicteert.

Wanneer jij je vibratie afstemt op een positief gevoel, zoals geluk, vreugde, optimisme,  opwinding of liefde, reageert Het Universum met meer gevoelens, omstandigheden, ervaringen die overeenkomen met de vibratie die je uitstraalt. Het maakt niet uit waarom je deze positieve gevoelens voelt, het enige dat telt, is dat je het doet. Gebruik elk excuus dat je kunt vinden om je goed te voelen.

We gebruiken vaak de analogie van jullie televisie omdat jullie begrijpen dat je niet verplicht bent om op een bepaald kanaal te blijven waar je niet de voorkeur aan geeft. Je twijfelt niet aan het bestaan van de vele andere kanalen die beschikbaar zijn, simpelweg omdat je niet naar ze kijkt. Je weet dat zodra je de afstandsbediening oppakt en afstemt op een nieuw kanaal, je een nieuw programma zult ervaren.

En zo is het ook met jullie gedachten. Je bent nooit verplicht om langer op één gedachte te blijven afstemmen dan je zelf kiest. Je weet dat je altijd in staat bent om nieuwe gedachten te kiezen en wanneer je dat doet, verander je natuurlijk het “kanaal” van je vibratie.

Zie je, jullie vermogen om overvloed te creëren is nooit verdwenen, het is alleen geblokkeerd vanwege de focus op het tegenovergestelde, wat gebrek is. We ontkennen niet dat jullie realiteit boeiend is en het is vaak moeilijk om jullie aandacht weg te leiden van de grootste problemen in jullie leven, maar we kunnen jullie verzekeren dat jullie nooit in staat zullen zijn om iets nieuws te creëren, tenzij jullie leren om jullie focus opzettelijk te richten op wat je wilt, en een bewuste keuze maken om anders te voelen.

Wanneer je bewust begint met het kiezen van je focus en dus je vibratie, ongeacht de ervaringen die zich vóór je manifesteren, dan wordt je echt de bewuste opzettelijke schepper van je realiteit. Jullie zijn hier gekomen om elk verlangen volledig in je fysieke realiteit te manifesteren. Jullie zijn hier niet gekomen om te strijden, of hopeloos te verlangen naar iets dat je niet zou kunnen bereiken. Als je iets wilt, is het van jou. Maar je gedachten, vibraties en emoties moeten overeenkomen met wat je wilt om het te kunnen ontvangen.

Vaak wordt ons gevraagd “welke overtuigingen heb ik die overvloed blokkeren?” Ons antwoord is altijd hetzelfde. Het is de constante focus en bewustzijn van gebrek dat overvloed blokkeert. We zullen je dit vertellen, het doet je geen goed om welke beperkende overtuiging ook op te graven, zelfs als je intentie is ze uit te roeien; zoals alles in jullie Universum reageert op de universele wet van expansie.

Waar jij je op focust, zal zich altijd uitbreiden. Dus als je een probleem probeert te vinden, ben je vaak gefrustreerd omdat het alleen maar het geloof erin vergroot. Je kunt een overtuiging niet verwijderen door je er op te focussen. Je kunt alleen de krachtbron uitschakelen; door je focus te verwijderen. Door je focus te verwijderen van het probleem en al je aandacht te richten op wat goed gaat, wat je waardeert, wat je leuk vindt, wat je vrede brengt, verwijder je de kracht die het momentum heeft gegeven.

Wij bieden jullie deze eenvoudige analogie. Als je in een kamer zou lopen, met de plafondventilator op hoog, en je de schakelaar omdraait om hem uit te zetten, zou de ventilator dan stoppen met draaien? Ja, natuurlijk, omdat je de krachtbron afsluit wat het momentum verschaft. Maar de ventilator stopte niet meteen met roteren precies op het moment dat je de schakelaar omdraaide; het zou langzaam stoppen met draaien totdat het geen momentum meer over had.

En zo is het ook met jullie gedachten. Alleen omdat je stopt met je te concentreren op de negatieve ervaringen in je leven, betekent dat niet dat er een onmiddellijke verandering in je fysieke realiteit zal zijn. Het momentum heeft een aantal omwentelingen nodig om tot stilstand te komen.

We gebruiken deze analogie om jullie te laten zien dat, juist omdat het gebrek zich nog een tijdje manifesteert, ook al heb je met succes je gedachten naar een nieuw, positiever “kanaal” verplaatst, dit niet betekent dat het niet werkt, of dat je iets verkeerd doet . Het duurt slechts een beetje tijd voordat het momentum stopt.

Jullie allemaal zijn goddelijke scheppende wezens die zonder enige twijfel verdienen en in staat zijn om overvloed te creëren in elke vorm. Het is de bedoeling dat jullie overvloedig aanwezig zijn in liefde, energie, gezondheid, financiën, vrienden, vrede en gelukzaligheid.

Het Universum is oneindig overvloedig en het tracht te dienen. Sta je hart toe open te staan voor alle mogelijkheden dat overvloed naar je toe kan komen. Het kan een geschenk zijn, het kan een idee zijn, het kan een vreemdeling zijn, het kan zelfs in de vorm van een ruil/transactie komen, maar je moet jezelf afstemmen op het “kanaal” van overvloed om de boodschap van Het Universum te horen.

We hopen dat we jullie op de een of andere manier hebben geholpen.

In liefde en licht zijn wij jullie Engelengidsen

If you have not already downloaded your free channeled audio message “How to manifest Anything You Desire” You can do so HERE

You are more than welcome to browse the Angelic Guides website for all the materials generously posted for free. For more advanced practical knowledge and/or personal guidance please check our shop/store for more guidance.

– Dr. Taryn Crimi

Toestemming wordt gegeven om dit materiaal te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel wordt gekopieerd en ongewijzigd wordt verspreid, en dat deze copyrightkennisgeving en links zijn opgenomen.

Link to share this post: https://www.angelic-guides.com/2018/10/30/must-you…

Article by: Angelic-guides.com 

Veel Liefde,

Dr. Taryn Crimi

Vertaling: Martien

 

Wij vragen om uw ondersteuning

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien