De Triade van Uriel, Metatron, Zadkiel: Toegang Tot Jullie Lichtlichaam

De Triade van Uriel, Metatron, Zadkiel: Toegang Tot Jullie Lichtlichaam

Gechanneld door: Joan Walker – 27 April 2022

Als jullie beginnen te werken met de verschillende lagen van jullie Lichtlichaam, zullen jullie beginnen te begrijpen op een heel ander niveau van je wezen. En het zal onbelangrijk worden of je geest een conceptueel begrip heeft. Ook al moet het door middel van taal worden gegeven, en door het fysieke voertuig worden gebracht, het belangrijkste begrip en de bruikbaarheid van het materiaal vindt plaats in het Lichtlichaam. Onze dialogen zullen in principe in dezelfde vorm doorgaan; er is echter een heel ander rijk dat geactiveerd is, en in gebruik zal worden genomen.

Terwijl jullie nu verschuiven van het gebruik van jullie fysieke voertuig, krijgen jullie toegang tot meer van jullie Lichtlichaam. En er is een tijd van integratie die nodig is voor jullie om in staat te zijn in beide voertuigen te werken. Er is geen versmelting zoals je misschien denkt. Maar het ligt in jullie vermogens, energetisch, om in beide staten te werken. In de begrenzing van jullie fysieke lichaam, en in jullie Lichtlichaam. En dit is nu aan het gebeuren. Er is geen manier om dit te integreren via het intellect. Het moet benaderd worden via een energetisch niveau, en door observatie. Het is niet dat je niet weet wat je aan het doen bent, want dat weet je zeker.

Je bent zeer opmerkzaam op jouw fysieke wezen en ook op andere staten van jouw wezen. En je begint kennis te maken met jouw staten in het Lichtlichaam. Dit zal gebeuren over een periode van wat je tijd zou noemen, en door ons onderricht samen. Dit zal gebeuren door jouw leven te leven, en door jouw observaties. Het is een heel andere omgeving dan je gewend bent.

Het feit dat jullie in twee voertuigen tegelijk opereren is enigszins anders dan wat jullie gewend zijn. Maar het is niet stresserend voor jullie. Het is op geen enkele manier verwarrend. Alles wat ik kan zeggen is dat jullie het proces moeten toelaten. Je mist niets. En er is geen verwarring, wat een groot voordeel is.

Sommigen die deze staten benaderen gaan door perioden van grote verwarring. Het ligt in je vermogen om verschillende dimensionale velden van zijn te herkennen, maar ook in je vermogen om in de tegenwoordige tijd te blijven, dat voorkomt dat je in verwarring en weerstand vervalt. Er is een stroom die nodig is om deze dingen te laten plaatsvinden. En jullie hebben toegang tot die stroom gekregen door jullie vermogens om in de tegenwoordige tijd te blijven.

De bijeenkomsten en de discussies die wij voeren zijn voornamelijk bedoeld om jullie inzichten en informatie te geven over de verschillende niveaus van het Lichtlichaam die jullie samen met de studenten zullen gaan onderzoeken. Hoewel veel dingen worden uitgedrukt door middel van taal, is er een inwijding die wordt belichaamd in de taal die wordt ontvangen via het Lichtlichaam. Zelfs degenen die deze transcripties lezen of beluisteren, zullen in wisselwerking staan met en verbonden zijn met deze energetica.

Het is alsof al deze lessen en transmissies gecodeerd zijn met vele frequenties van licht en patronen van energie die worden opgenomen via het fysieke lichaam en de andere lichamen waartoe jullie toegang hebben. En dit is zo voor anderen die na jullie zullen komen.

Dit is een uittreksel van een gesprek tussen de triade van Uriel, Metatron en Zadkiel en Jim Self terwijl zij zich voorbereiden om samen een Mastering Alchemy-klas te geven.

We willen graag Joan Walker bedanken voor het naar voren brengen van deze triade om door haar te spreken. Met haar medewerking is de Mastering Alchemy Level 3 cursus tot stand gekomen.

Universal Copyright 2020 is hier geautoriseerd. Distribueer vrijelijk zolang zowel de auteur als  https://masteringalchemy.com/  is opgenomen als bron en deze informatie wordt verspreid op een niet-commerciële, kosteloze basis.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org