De Engelen van Zonnewende Inspiratie voor hart en ziel

Boodschap van de Engelen van Zonnewende
Inspiratie voor hart en ziel
27 mei 2018
Geliefd kind van het eeuwige licht,
De zonnewende komt steeds dichterbij en wij, de engelen van de zonnewende, komen ook in grote groepen bij elkaar om de energieën van de zon in onze gouden vleugels te kristalliseren en over de aardbol te verspreiden. 
Moge de gezegende gouden golven van Helios en Vesta, de kosmische hiërarchen van de zon van dit zonnestelsel, als een lichtgevende mantel over je heen dalen. Licht, licht, licht, licht, licht! Moge de witte vlammen van Goddelijke Zuiverheid, gouden vlammen van Goddelijke Wijsheid en roze vlammen van de oneindige Goddelijke Liefde in iedere cel van je wezen nu verankerd worden. 
Wit, goud en roze zijn de kleuren van onze mantels. Moge de parelmoerachtige gloed van wit, goud en roze nu ook in je aura schijnen, geliefd kind van het licht! Drie brede strepen van het wit, goud en roze staan ook op de kosmische banier van onze engelen legioenen opgetekend. Wij dienen onder het commando van de Aartsengelen van de Zon en verblijven in de etherische gebieden boven de zon tussen de tijden van equinox: de zomer- en de winterende. Geliefde Vader Helios en geliefde Moeder Vesta sturen ons twee keer per jaar naar de aarde toe om de witte, gouden en roze golven van het parelmoerachtige licht in iedere molecuul van de materie op aarde te verankeren. Dit is een engelen wonderlicht die voor de versnelde transformatie van de oude, gestagneerde en uitgewerkte energie van de mensheid zorgt. 

De transformatie is het sleutelwoord voor de kosmische processen van de zonnewende. De Universele energieën van zonnewende zijn zo geconcentreerd, zo naar een punt gebracht door de kosmische hiërarchie  van de Zon dat de transformatie gaat in hoge tempo en werklijk vanzelfsprekend. Houd dit proces niet tegen, lieve engelen vriend, laat de oude gestagneerde energieën in je wereld los. Begrijp het goed, dat in de komende 3 weken voor en 1 week na zonnewende (21 juni) is de tijd om de dingen, ideeën, situaties, gewoontes, denkpatronen of herinneringen los te laten die jij zolang in je onderbewuste vast hield. 

Lief kind, neem de ultieme kans tijdens de zonnewende om alles in jezelf te transformeren wat er te transformeren valt. Je karaktertrekken waar jij al jaren niet blij mee bent, je versleten gewoontes die je versnelde geestelijke groei tegen houden, maar ook je oude boosheid, oude angsten, oude twijfels, verdriet of irritatie – laat dit alles aan ons, de engelen van zonnewende over. Roep ons aan en vraag ons in je ochtendgebed 3 weken achter elkaar voor de zonnewende om deze lastige bagage uit je verleden voor je weg te halen. 
Dit is onze job, dit is wat wij doen, dit is waarom onze geliefde Vader Helios en geliefde Moeder Vesta ons naar de aarde hebben gestuurd. Maak gebruik van deze dispensatie, lief kind van het licht, want het komt slechts twee keer per jaar voor wanneer het mogelijk voor ons is om naar je toe te komen: 3 – 4 weken voor de zomerwende op 21 juni en 3 – 4 weken voor de winterwende op 21 december.  
Lieve vriend van het licht, de zonnewende is het moment supreme wanneer de ziel heel erg hoog naar de witte vuurkern van je eigen Goddelijke Aanwezigheid stijgt en in de directe aanraking met het  Goddelijke Plan en Goddelijke Visie komt. Een overzicht van de gemaakte keuzes in het afgelopen halfjaar en een overzicht van de aankomende testen en beproevingen in het aanstaande halfjaar worden in de 3-4 weken voor een zonnewende aan iedere ziel vanuit ons eigen IK BEN Aanwezigheid in de vorm van een visioen, of ingeving of innerlijk weten vrij gegeven. 
Het is aan jou, lieve engelen vriend, om dit visioen in diepe stilte van je wezen te ontvangen, te observeren en volledig te absorberen. Neem de tijd voor deze meditatie wanneer je ziel in stilte langs het kristallen koord omhoog naar de witte vuurkern van je eigen IK BEN Aanwezigheid gaat stijgen. Je kunt deze stilte meditatie op de witte vuurkern van je Goddelijke Zelf zo vaak houden als je wilt, maar de allerkrachtigste connectie met God in je zal ongetwijfeld exact tijdens de zonnewende gebeuren.   
Onthoud het goed, lieve engelen vriend, dat de dag van de komende zonnewende 21 juni 2018 de dag is van de ongekende transformatie en het los laten voor je ziel. Mis deze kostbare mogelijkheid niet om snel vooruit op je Pad te komen. Roep onze geliefde Helios en Vesta, de Aartsengelen van de Zon en ons, engelen van de zonnewende, aan en vraag ons om je ziel met het wit-goud-roze licht te vullen. Gebruik dit gebed om onze aanwezigheid in de fysieke dimensie te versterken:
O Mighty Presence of God, I AM, in and behind the Sun:
I welcome Thy Light, which floods all the earth
Into my life, into my mind, into my spirit, into my soul.
Radiate and blaze forth thy Light!!
Break the bonds of darkness and superstition!
Charge me with the Great Clearness
Of thy White Fire radiance!
I AM thy child and each day
I shall become more of thy manifestation!
Helios and Vesta!
Helios and Vesta! 
Helios and Vesta!
Let the Light flow into my being!
Let the Light expand in the center of my heart!
Let the Light expand in the center of the earth
And let the earth be transformed into the New Day!
Moge de verlossende vlammen van zonnewende je ziel vernieuwen en verlichten!
In het Glorieuze en allesomvattende hart van Helios en Vesta verblijven wij,

Engelen van Zonnewende