De engelen van Andromeda – Inspiratie voor hart en ziel / Spiritueleweg

Boodschap van de engelen van Andromeda
Inspiratie voor hart en ziel
4 Januari 2018 / Spiritueleweg

Geliefd hart van het zuiver Licht!
Welkom in de machtige spiraal van totale vernieuwing van deze planeet! Wat een wonder van het Licht staat dit jaar op mensheid te wachten! Een wonder die in staat is om  alles en iedereen hier op aarde naar de hogere level op te tillen.  De oneindige engelen legioen zijn nu in de lichtvelden van alle geestelijke dimensies rondom de aarde verzameld en ook wij de engelen van Andromeda staan je bij in het jaar 2018. “Aoeiaoe-la”, is onze engelennaam van onze kristallen roos engelenformatie uit die deel van de kosmos die jij als Andromeda kent. Wij buigen diep voor je oneindige licht, onze dierbare engelenvriend, en wij nemen je vandaag naar de niveau van het zijn waar wij gewoonlijk verblijven…
De goud-blauw-violette gloed van Andromeda kleurt je weg vandaag met de Goddelijke energieën van verlichting, overgave en verlossing. Deze drie kernwoorden vormen de Goddelijke essentie van ons engelenrijk in de galactica die bij jullie op aarde onder de schone naam van Andromeda bekend is. 

Vandaag brengen wij de lichtessentie van het pure goud – het goud van de oneindige wijsheid van het eeuwige Goddelijke Vrouwelijke principe met ons mee. Alle sterren in Andromeda, het zuster galactica van de Melkweg, zijn gevormd door de gouden diamanten van onze Goddelijke Moeder Omega, de betoverende diamanten van de Alwetendheid.

 

Lieve vriend van  het licht, neem de gouden gloed van Alwetendheid mee op je Pad. Laat je illusies, je blinde vlekken, je misverstanden en je onwetendheid aan ons, de engelen  van Andromeda, over. Wij zijn naar je toe gestuurd door onze lieve koningin van de Eeuwige Vrouwelijke Schoonheid – Andromeda om je geest van het onnodige gewicht van de menselijke illusie en onwetendheid te verlossen. Houd je beide handen nu open en zie de sprankelende gouden korrels en gele diamanten uit de kosmische hoorn van overvloed op je handen vallen. Behoud deze onsterfelijke wijsheid van Andromeda als de grootste schat in de geheime kamer van je hart en weet, dat ieder wijs woord dat voortaan uit je mond zal komen een drie keer sterkere scheppingskracht zal kennen dankzij het verborgen goud van Andromeda in je hart. 
De kristalblauwe essentie van de vuurkern van ons galactica is de mega magnetische centrale van de Heilige Wil van God. Zijn Wil bevat de perfecte oplossingen voor alle karmische knopen in de kosmos en dus ook de oplossingen voor lastige situaties waar je de laatste tijd mee zit. Het is waar dat de enige manier om de Goddelijke oplossing uit de kristalblauwe vuurkern van Andromeda te kunnen halen en toe te kunnen passen bij de volledige en bewuste overgave van je ziel aan de Will van God ligt.
Door op je knieën te zakken en je hart open te stellen voor de machtigste stralen van de Goddelijke Wil, creëer je de opening in je wereld waar de wonderen der Goddelijke resolutie als witte duiven van vrede zomaar bij je naar binnen kunnen vliegen. Overgave is het toverwoord, geliefd kind van het licht. Waar overgave is, is ook de oplossing. Als jij echt niet meer weet hoe je uit alle opgestapelde ellende moet komen, draag dan je zorgen over aan de Allesomvattende Wil van God. 
Er is geen probleem, geen hopeloze situatie in het Universum die door de activatie van de kristalblauwe stralen van de Goddelijke Wil niet opgelost kan worden. Zie het zo, lief kind van het Licht, dat je probleem niets anders is dan een hardnekkige energie stagnatie in je persoonlijke wereld en weet dat de krachtige doorstroming van de blauwe golven van de Hogere Wil het perfecte middel is om de stagnatie op te lossen. 
Het is dus absoluut geen toeval dat jij uitgerekend vandaag onze cadeaus van Andromeda in ontvangst mag nemen. Vandaag is de dag wanneer je ziel op een innerlijke niveau een bewuste kniebuiging voor de Wil van God gemaakt heeft. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om je van zo dichtbij te benaderen. 
Het galactica Andromeda ligt duizenden lichtjaren ver van je huis vandaan, toch speelt tijd en ruimte geen enkele rol in onze persoonlijke ontmoeting. De verlossing die jij zoekt is eigenlijk heel erg dichtbij, net als wij ook zo dichtbij je zijn op dit moment. Spreid je armen wijd open, lief kind van het Licht, en laat de kosmische stroom van de Ultieme Realiteit, het Leven zelf vanuit de kristalblauwe vuurkern van Andromeda, het tweeling galactica van de Melkweg, onbelemmerd in je hartchakra binnen komen. 
De Goddelijke straal van schoonheid van onze koningin Andromeda raakt nu je hart met zulke vrede en liefde die jij hier op aarde nog niet hebt gekend. Dit is de energie van de tweelingzielen die tussen het vurige hart van Andromeda en het vurige hart van Melkweg voortdurend aan het doorstromen is. Verbind jezelf, lieve vriend, met een groter geheel van de kosmos, vergeet je kleine wereld, stap over naar het grotere kosmische bewustzijn en moge het mysterie tussen de tweeling galactica’s in je hart ontcijferd worden. 
De goud-blauwe en violette gloed van Andromeda zal vannacht volgens de Goddelijke Wil in iedere cel van je wezen verankerd worden. De tijd voor volledige overgave en onverwachte wonderen is nu begonnen. Geniet er van!
In de eeuwige liefde van onze Goddelijke Moeder verblijven wij,   
De engelen van Andromeda