De engelen legioenen van de Melkweg – Inspiratie voor hart en ziel

Boodschap van de engelen legioenen van de Melkweg
Inspiratie voor hart en ziel
26 april 2018
Geliefde vriend van het oneindige licht,
De diepblauwe golven van de Goddelijke Wil zijn helend en versterkend voor je, omarm ze… De pulserende elektrisch blauwe stroom van de Wil van God uit de Grote Kosmische Centrale van ons galactica heeft vandaag de diepste lagen van het menselijke bewustzijn op aarde bereikt. Houd deze vernieuwende energieën niet tegen, maar ondersteun ze met de innerlijke vreugde in je hart. 
Het Goddelijke Plan daalt nu in de vorm van een kristalblauwe spiraal in je aura. Richt je aandacht op je hoofd en voel deze wonderbaarlijke pulsatie op je kruin, geliefd kind van God. De onwennige kriebels, tintelingen en miraculeuze bewegingen van je haar op je kruin bevestigen alleen maar de neerdaling van de oneindige spiraal van de Goddelijke Wil in je auraveld en in je fysieke lichaam. Deze kosmische stroom zakt op natuurlijke wijze naar je voeten toe en voedt Moeder Aarde met zijn sprankelende blauwe licht. 

Lieve ziel, een prachtige blauwe vlam van de Wil van God wordt nu, tijdens het lezen van onze boodschap, in al je cellen en in al je organen verankerd en daardoor wordt je Goddelijke roeping steeds krachtiger en intenser. Volg je innerlijke stem, de stem van je intuïtie en beantwoord je innerlijke drang om nu echt iets te gaan doen…
Het is tijd, lief kind van het licht, om echt wakker te worden en te ontdekken welke kant je nu op wil.
Het is tijd om met iets nieuws te beginnen. Het is tijd om een echte medeschepper te worden met onze liefhebbende en creative Vader-Moeder God.
De diepblauwe golven van de Goddelijke Perfectie afkomstig uit de majestueuze Galactische Tempel  van de Wil van God verspreiden zich in alle richtingen van het Universum. Wij, de engelen legioenen van de Melkweg, zijn de kosmische dienaren van deze tempel en  de dragers van de energieën van het Grote Kosmische Plan voor dit zonnestelsel en voor deze planeet. 
Ben je onrustig, lief kind van het licht? Weet je niet wat je te wachten staat en hoe je de krachtige energieën van de Wil van God in je huidige levenssituatie beter op kan vangen? Wees positief en stil van binnen en leg je zorgen in de handen van God. Hij houd zijn Alziende Oog dag en nacht open, Hij ziet jou, Hij steunt jou en Hij weet wat jij op dit moment echt nodig hebt. Zijn perfecte Plan voor je innerlijke bloei en volledige zelfrealisatie wordt vandaag met behulp van de krachtige impulsen uit de Grote Kosmische Centrale van de Melkweg door je hele wezen verspreid. 
Wees niet bang, lief kind van het licht, er word van boven niet zo veel van je gevraagd. Je hoeft niet het uiterste uit jezelf te halen en opnieuw en opnieuw  te gaan presteren, zelfs als jij geen energie meer over hebt. Je zelfcompassie en je zelfliefde zijn de belangrijkste bouwstenen van je innerlijke tempel van de Goddelijke Wil. Wees lief en begripvol voor jezelf, net zoals jij dat voor anderen bent. Omhels jezelf, geliefd kind, en wees je eigen vriend en toeverlaat. Wij zijn hier om jou te herinneren dat voor de vervulling van het Goddelijke Plan in je leven je geen menselijke perfectie nodig hebt maar wel je authenticiteit. Wees jezelf, heb alle vertrouwen in je innerlijk weten en laat God je door alle valkuilen, testen en beproevingen op je Pad leiden. 
Zie steeds voor je innerlijke oog een sprankelende elektrisch blauwe sterrentempel van de Wil of God die midden in de Grote Kosmische Centrale van de Melkweg staat. Deze Tempel is net zo belangrijk voor je ziel als een aards kompas voor een ontdekkingsreiziger. Verblijf in de innerlijke afstemming op het blauwe vuur op het altaar van deze Heilige Tempel en weet dat wij, de engelen legioenen van de Melkweg, er voor zorgen dat je menselijke leven, je menselijke Pad uiteindelijk in de volledige afstemming en synchronisatie met het Goddelijke Plan komt.  

In de blauwe vlammen van de Wil van God 
IK BEN WIE IK BEN 
verblijven wij, je redders, je healers en je geestelijke leiders,

De engelen legioenen van de Melkweg