Van Archeai Hoop, Geloof en Liefde / Inspiratie voor hart en ziel

Boodschap van Archeai
Hoop, Geloof en Liefde
Inspiratie voor hart en ziel

15 maart 2018 

Moge de warme krachtige zonnestralen van de Grote Centrale Zon je innerlijke vlam van Hoop, Geloof en Liefde nu tien maal versterken! Deze kosmische levenssubstantie van Hoop, Geloof en Liefde is de energetische voeding voor je ziel. Dit is een drievoudige Goddelijke versterking voor je lichtgroei, het miraculeuze middel voor de verhoging van je persoonlijke energietrilling en de activator van het Christuszaad in je. 
Hoop, Geloof en Liefde zijn de belangrijkste kernelementen van de Universele samenleving en wij, de drie Archeai van de witte straal van de Goddelijke Zuiverheid, de indigoblauwe straal van Goddelijke Kracht en de roze straal van Goddelijke Liefde, zijn vele tijdcycli geleden door onze Vader-Moeder God tot leven geroepen om deze Goddelijke aspecten in onze engelen wezens te mogen belichamen. Ontvang ons in je hart, lieve kind van God! Drie Archeai staan nu voor de deur van je innerlijk huis, zou je  ons willen verwelkomen om naar binnen te stappen? Dank je.

Wij komen vandaag met de kostbare geschenken uit ons engelenrijk naar je toe. De drie magische vruchten uit de Boom des Levens die wij net voor je hebben geplukt zijn rijp en sappig en smelten op je tong als een verrukkelijke Goddelijke maaltijd. Het is tijd, lief kind van het Licht, om de Engelenvruchtensap van Alwetendheid te mogen proeven. 
Wij zijn door onze Vader-Moeder God naar je toe gestuurd om alle vormen van beperkingen in je bewustzijn te laten breken. Het is de hoogste tijd voor je om jezelf uit het beperkte menselijke bewustzijn vrij te mogen maken en jezelf met de oneindige Goddelijke Alwetendheid te laten samensmelten.
Hoe zal een sterveling de weg naar onsterfelijkheid kunnen vinden? Hoe kunnen de beperkingen van de materie ineens in de oneindige onbegrensde oceaan van de “alles-is-mogelijk”  staat veranderen? Hoe maak je een kosmische  sprong van een lagere naar een hogere dimensie, van de menselijke onzuivere wereld naar de wereld van Goddelijke perfectie, gelukzaligheid en sereniteit?
Werkelijk in een ogenblik kan alles veranderen, lieve engelenvriend. Het gouden zaad van Alwetendheid is het Heilige geschenk van Alpha en Omega die tijdens je geestelijke geboorte in de Grote Centrale Zon in de wortel van je kruin chakra verankerd was. Dit gouden zaad van het Licht groeit tegelijkertijd met de innerlijke groei van je bewustzijn en dit gebeurt onophoudelijk met je  iedere nieuwe incarnatie. 
Dit is de mysterieuze kern van het Goddelijk Licht der Wijsheid in je wezen vanuit welke het goudkleurige aureool als een uiterlijke teken van innerlijke verlichting boven je hoofd kan ontstaan. Het is onmogelijk om het Licht van de Goddelijke Wijsheid in je  kruin te laten versterken zonder de voedende vlammen van Hoop, Geloof en Liefde in je hart. 
Verbind je kruin en je hart chakra, lief kind van het licht, met de innerlijke kracht van je intentie en maak een sterke wens vanuit de diepste kern van je hart, om door je menselijke beperkende bewustzijn in dit ogenblik te mogen breken en in de gouden kern van je aangeboren Goddelijke Alwetendheid te mogen stappen – weet dan dat dit NU gebeurt en geen minuut later. Zo ziet de werking  van de Grote Kosmische Wet van Verlichting eruit, lief kind van het Licht: slechts een krachtige innerlijke wens met enorme vastberadenheid van je geest  nodig is om uit de begrenzingen van je lagere menselijke zelf te mogen breken. 
Werkelijk het kost geen enkele moeite voor je geest om deze transformerende stap, de verschuiving in je bewustzijn te maken. Alleen door de vurige straal van je aandacht naar de gewenste staat van zelfrealisatie te richten gaan de deuren tussen dimensies open voor je. Zorg er voor dat je je zelfremmende gedachten met een scherp oog volgt. Laat je oude menselijke gewoonte van zelfkleinering en je gewortelde gevoel van de menselijke onvolmaaktheid je in dit alchemistische proces van innerlijke transformatie niet ontmoedigen! 
De Goddelijke Gouden Vlam van Alwetendheid hoef je niet te verdienen en er zijn geen vereisten van boven om verlicht te mogen worden. Dit kostbare Goddelijke geschenk heb jij bij je sinds je geboorte al, lief kind van het Licht, en voor alles wat je met liefde geschonken is hoef je niets te betalen, nietwaar?  
Er is geen speciaal ritueel voor nodig om het gouden zaad van Goddelijke Alwetendheid in je kruin chakra te activeren, ook is er geen behoefte om een speciale mantra of spreuk hier uit te spreken. Luister, lieve engelenvriend, het leven is veel simpeler dan  dat je denkt… Alleen de herkenning van het feit dat jij dat allang in je hebt zal de energieën  van de Goddelijke Wijsheid en Verlichting in je in beweging zetten. 
Wees volledig bewust van het breken van de beperkende muren van je menselijke overtuigingen die je innerlijke realisatie van Verlichting zo zwaar en haast onmogelijk maken. Wij staan als getuigen hier voor je om te bewijzen dat er geen zwaar mentaal werk voor nodig is om in een keer Alwetend en Verlicht te worden. 
Lief kind, dat was jij altijd al… wij staan nu bij je om je dit feit gewoon te laten herinneren. Wij staan zwijgend  voor je met de heerlijke vruchten uit de Boom des Levens in handen om de smaak van het vergeten Goddelijk geschenk vandaag in je wezen op te frissen. Moge onze magische vruchten van Hoop, Geloof en Liefde uit het engelenrijk je innerlijke gevoel van persoonlijk Meesterschap voor altijd in je ziel verzegelen.
Voel nu, gezegende engelen vriend, de energetische verbinding tussen de gouden vortex van de Vlam der Wijsheid boven op je kruin en de heilige vlammen van Hoop, Geloof en Liefde in je hart krachtig tot leven komen en als de hete wateren van een geiser in je gaan borrelen. De gouden vlam van Wijsheid op je kruin versterkt ook de gouden vlam van Wijsheid in je hart en het innerlijke weten van het hart wakkert het zaad van Goddelijke Alwetendheid in je kruin aan. Dit is gebeurd en dit is verzegeld nu door de aanwezigheid van je machtige Goddelijke Zelf IK BEN WIE IK BEN! 
Laat nu de zuivere Wateren des Levens je hele wezen met de kristalheldere stroom van het vloeibare licht overspoelen. Ontspan, lief kind, en weet dat het Leven zelf zorgt voor de natuurlijke aanvulling van het Licht in je chakras, in je organen, in je energiemeridianen. Zonder moeite, zonder enkele spanning schijnen de gouden stralen van Goddelijke Wijsheid uit de Grote Centrale Zon op je kruin. De spiraal van oneindige verlichting van je wezen is vandaag tot leven gekomen.

Verblijf in deze zegening, lieve engelenvriend! Zolang je deze gouden spiraal van verlichting voor je innerlijke oog zal houden en met je hoop, geloof en liefde, met je aandacht en dankbaarheid deze gouden licht in je zou voeden, blijft de Vlam van Goddelijke Alwetendheid in je in alle kanten stralen. Ontspan gewoon met de gedachte dat Hoop, Geloof en Liefde voor altijd in je hart verankerd zijn en je kruin niets minder dan een levende bruisende fontein van Goddelijke Wijsheid, Verlichting en Alwetendheid is. En zo is het, lief kind van het Licht, niet meer en ook niet minder: 
Zo boven zo beneden. Zo binnen, zo buiten. Zo groot, zo klein. Er is slechts één Leven en één Wet. En de besturende Kracht is één. Er is geen binnen, geen buiten. Geen groot, geen klein. Geen hoog, geen laag in het goddelijk bestel. Wie de innerlijke Eenheid met al het Leven ziet, zal zonder moeite in de eeuwige staat van Alwetendheid van God Zelf rusten.
In de krachtige drievoudige spiral van Hoop, Geloof en Liefde, zijn wij altijd bij je, 
De drie Archeai
Hoop, Geloof en Liefde