Boodschap van Archea Christine. Inspiratie voor hart en ziel

Boodschap van Archea Christine
Inspiratie voor hart en ziel

9 april 2018

Geliefd kind van het eeuwige licht,
Moge de sprankelende gouden golven van de Goddelijke Wijsheid al je zware gedachten en menselijke zorgen voor altijd van je weg spoelen! Mag het Licht van God schijnen in je hart, in je geest en in je huis! Ik weet dat je ziel net zo sterk verlangt naar het licht als ze naar haar hemelse thuis verlangt, want voor al Gods kinderen is het leven in het licht de meest natuurlijke staat van zijn.
Moge de gouden engelen van verlichting niet alleen je geest maar ook alle hoeken van je huis gaan verlichten. Zie met je innerlijke oog, geliefde ziel, hoe mijn engelen de gouden kaarsen van de mystieke Goddelijke wijsheid overal rond je heen plaatsen. Doof deze kaarsen van het licht niet uit, maar behoudt het Goddelijk Licht wat aan je geschonken is en trek steeds meer licht in je leven aan.
Omcirkel jezelf met het licht, met de boeken, afbeeldingen en mensen die van het licht houden en je zult op een dag permanent in de geestelijke wereld van het licht kunnen verblijven.
Neem nu even de tijd voor een genezend moment van stilte. Neem even de tijd voor de hemelse voeding van je ziel. Adem het Goddelijke Licht van verlichting diep in en zie hoe de gouden sprankelende mist van de Goddelijke Wijsheid in de cellen van je lichaam zal belanden. Mijn lieve kind, ik weet dat je ziel al eeuwen lang op zoek naar verlichting was geweest. Jij zocht het in de geheime scripten van de verloren beschavingen, in de half verbrande boeken van de middeleeuwse kloosters en bij de levende Guru’s en avatars door de eeuwen heen. Jij zocht heel lang naar een verlichtende ervaring,  verlichtende omgeving en verlichtende levenswijze. In meerdere levens heb jij gedurfd een veilige omgeving achter je  te laten omdat je ziel naar de echte eenheid met het Licht verlangde die allesomvattend is. Het is mijn taak, geliefde ziel, om vandaag aan je te vertellen dat de verlichting die jij zoekt nu binnen hand bereik is. Wat jij zo lang gezocht hebt ligt dankzij een hele rij van geslaagde testen op je Pad vandaag aan je voeten.
Adem nu diep de gouden mist van verlichting in, mijn kind. Wees ontvankelijk, niet afstotend en open voor het neerdalen van het sprankelende kristallen gouden licht in je aura. Nu op dit moment kom je in aanraking met het Goddelijk Licht dat zo puur en intens is dat het even te veel voor je kan worden. Dit is de Heilige Geest van de Gouden kosmische straal der Wijsheid die nu je aura en je fysieke cellen doordringt.
Ontvang de Heilige Geest van de Wijsheid en ontvang mij, de Archeai van Verlichting, zoals jij je oude vriend ontvangt die jij zo lang moest missen. Ik ben je vriend, geliefd kind van God. Ik ben de eeuwige Geest van Verlichting. Ik ben de Goddelijke Moeder van de kosmische wijsheid. Ik ben je eerste leraar op het Pad. Ik ben een Archeai, de vrouwelijke Aartsengel van de straal der Wijsheid, de tweelingziel van mijn geliefde Jofiel. Mensen kennen mij als Christine, ook al heb ik een andere engelen naam die jij zeker meerdere keren gaat horen wanneer je in ons prachtige verblijf in het engelenrijk voor de lessen in de Goddelijke Wijsheid zal komen.
In het gouden hart van God dat puur en wijs is,
Verblijf ik, je Goddelijke moeder van Verlichting,

Archea Christine