Van Archea Aurora / Inspiratie voor hart en ziel

Boodschap van Archea Aurora
Inspiratie voor hart en ziel
31 januari 2018
Mijn lieve ziel,
Moge de wonderbaarlijke bloemengeur van mijn engelentuin zich over de innerlijke vallei van je hart verspreiden! Moge een lichte bloemendeken uit mijn hart op je neer dalen! Adem, mijn lieve kind, de geur van je lievelingsbloem in en laat een onzichtbare lichtstof uit mijn hart nu zachtjes op de bodem van de zuivere essentie van je ziel dalen. 
Zie met je innerlijke oog een wondermooie bloemendans in je aura, waar een oneindig aantal heerlijk geurende bloemblaadjes aan het zweven en draaien is … 
Dit is mijn engelenlicht en mijn Goddelijke aanwezigheid, lieve vriend, die deze wonderen in je wereld manifesteert. Voel eens, de zachte veertjes van mijn engelenvleugels die nu ineens je gezicht raken… nee jij droomt niet, mijn kind, ik ben Archea Aurora, de Archea van Goddelijke Vrede en natuurwonderen en ik ben echt bij je… 

De glanzende kristallen muren tussen het engelenrijk en het mensenrijk verdwijnen wanneer ik uit de dichte zacht lila mist van  de engelendimensie naar voren stap en mijn stralen van het licht in de fysieke wereld laat stralen. Ik ben Aurora, de tweelingziel van mijn geliefde Aartsengel Uriël en samen verspreiden wij de oneindige kosmische golven van Broederschap en Vrede op aarde. Overal waar ik verschijn komt de natuur meer tot leven, gaat de zon heerlijk tussen de wolken schijnen, de vogels gaan dansen en zingen en helemaal uit het niets gaat een regenboog in de hemel  schitteren wat een heilig teken van Engelen Vrede is. 
Ik ben Vrede van God. Ik ben Zijn Geduld en Genade. Ik ben Zijn Licht die je Pad verlicht wanneer een uiterlijke duisternis van je zware beproevingen je levensweg onherkenbaar en bijna onbewandelbaar begint te maken. 
Ik ben bij je, mijn kind, op het moment van twijfel en ongeloof, wanneer je denkt dat je verlaten bent en er alleen voor staat. Ik ben zo tastbaar voor je als een spontane liefdevolle gedachte die zomaar binnen in je hoofd schiet. Ik ben zo echt voor je als een ontluikend gevoel van vertrouwen in de Goddelijke Leiding en in de goede afloop. 
Ik verschijn in je wereld als een vreugdevolle vogelzang en zodoende laat ik je ziel herinneren dat het goede in het leven altijd wint. Open je ogen en zie mijn aanwezigheid in de prachtige wonderen van de natuur, groot en klein. Zelfs een stille wind is een teken van mijn adem, een boodschap dat ik er ben, dat ik met mijn zuivere energie van Engelen Vrede je hele wereld doordring. 
Een zuivere diep purperen gloed kristalliseert zich spontaan rond me heen wanneer ik door de dimensies heen beweeg. Moge de purper-gouden kristallen mist uit mijn hart en het hart van mijn geliefde Uriël over je hele wezen, je kamer en je huis, je gezin en je familie, je vrienden en je dierbaren als een onverwacht Goddelijke geschenk nu over je neer dalen.   
Open je ogen, mijn kind, en zie dat Aurora Borealis niet voor niets één van de schoonste fysieke natuurverschijnselen op aarde  geworden is. Dit is een energetisch scheppingsveld uit onze engelenwereld die door mijn engelen van Goddelijke Vrede via de kosmische poorten tussen dimensies naar de menselijke drie-dimensionale wereld toe is gebracht. 
Wees bewust, dat dit scheppingsveld, dat bij jullie als Aurora Borealis bekend is, op een ongekend hoge energetische trilling vibreert.  Iedereen die daarmee in aanraking komt door er fysiek naar te kijken of door krachtig en langdurig Aurora Borealis boven je hoofd te visualiseren, ontvangt een machtige energieoverdracht van onze engelenkracht om zijn/haar mooiste droom te kunnen realiseren. Dit is waarom zo veel mensen, onbewust van de echte geestelijke aard van Aurora Borealis, naar de Noordelijke gebieden reizen om minstens één keer in hun leven een glimp van dit natuurwonder te mogen opvangen. 
Mijn lieve kind, ik ben de mystieke geest, de Ziel van Aurora Borealis. Ik sta in de kern van dit magische lichtveld naar iedere bewonderaar te glimlachen. Ik ben de levende Kracht van alles wat het menselijke hart raakt. Ik ben de Goddelijke Vlam in ieder object van natuurlijke schoonheid want ik ben de engelen manifestatie van de Goddelijke Moeder, het vrouwelijke aspect van de universele scheppende kracht. Ontvang mij in het heiligste gedeelte van de geheime kamer van je hart en laat mij nu je ziel van het zware gewicht van angsten, twijfels, zelfkritiek en zelfbestraffing bevrijden. Moge de machtige stroom van allesomvattende energie van Engelen Vrede je hele wezen overspoelen. Laat de deur van je hart nu breed open staan, geliefde ziel, zodat mijn krachtige stroom van Vrede alle donkere substanties van zelfverwijt en innerlijke hardheid, zelfbestraffing en drang naar menselijke controle, je diepgewortelde angst om volledig jezelf te durven zijn in de menselijke wereld de geheime kamer van je hart voorgoed kunnen verlaten. Let it go! Let it go!! Let it go!!!
In de naam van God IK BEN WIE IK BEN, ik, Archea Aurora, zuiver nu met mijn kristalheldere engelenessentie van het Licht de binnenruimte van je hart en ik verzegel nu dit gloedschone veld met  een teken van het kosmische kruis van het witte vuur. 
PURUSHA. PURUSHA. PURURSHA. 
BE THE LIVING VESSEL OF ANGELIC PEACE! 
AMEN.
Ik ben altijd bij je, mijn lieve engel, zolang er vrede in je heerst. Moge mijn mantel van Goddelijke Vrede alle lichtpoorten van je levensveld bedekken en moge mijn engelen aanwezigheid een Goddelijk schild tegen alle mogelijke energetische stoornissen in je wereld zijn.
Archea Aurora