Bericht van de Bescherm Engelen

13 December 2020

Bericht van de Bescherm Engelen

Op 21 december zal een nieuw Hoger vibrerend zonlicht van de Centrale Zon op de Aarde schijnen en zal het hele Koninkrijk doordrongen zijn van kosmische deeltjes die onmiddellijk het DNA zullen opwaarderen tot een HOGERE orde.

Op dat moment zullen de eerste merkbare veranderingen in het evolutionaire bewustzijn zich voordoen bij Wezens die al in de buurt van de 5e Dimensie resoneren.

Wezens die resoneren met de 3de en 4de Dimensie zullen later volgen als ze klaar zijn met hun vibraties om deze sprong naar het Bewustzijn te maken.

Jullie primaire werk en doel moet zijn om te helpen een Nieuwe Wereld te creëren waar Vrede, Vrijheid, Gezondheid, Liefde en Overvloed voor iedereen kan leven.

Lang geleden hebben jullie, moedige Zielen, afgesproken om een speciale rol op de planeet Aarde op je te nemen. Jullie, die moedig op deze oproep hebben gereageerd, zijn in elk ras, elke kleur, elke cultuur en elk geloofsovertuiging geïncarneerd.

Jullie hebben je wijd en zijd verspreid op deze speciaal gecreëerde planeet ter voorbereiding op deze voorbeschikte Kosmische gebeurtenis, de Massa-Ascensie van de mensheid en de Aarde.

Velen van jullie worden zich bewust van jullie oorsprong en potentieel als een drager van Kosmisch Licht.

Het is van vitaal belang dat jullie je afstemmen op de steeds toenemende frequenties van jullie Essentie en de herinnering aan wie jullie zijn, aangezien dit het ascensieproces versnelt en jullie zal helpen om de staat van gecentreerdheid en meesterschap te bereiken en jullie belofte te vervullen. on een Licht te zijn op het Pad voor iedereen.

Vergeet niet dat het mogelijk is om toegang te krijgen tot dit trillingsniveau door de rust te bewaren, zodat de mentale en emotionele lichamen zo evenwichtig en harmonieus mogelijk zijn, om het noodzakelijke Licht voor de hele Mensheid uit te stralen.

Een grote hoeveelheid Sterrenzaden is nu hier op Aarde om dit proces te ondersteunen en te helpen. Ieder van jullie heeft een belangrijke rol te spelen in het versnelde evolutieproces dat nu aan de gang is.

Er werd jullie verteld dat er een tijd zou komen dat een belangrijke fase van het Goddelijke Plan tot een hoogtepunt zou komen. DIE TIJD IS NU!

Jullie slinger van bewustzijn moet niet langer drastisch van de positieve naar de negatieve frequenties van jullie mentale / emotionele aard slingeren, maar moet stabiliseren en centreren in jullie Hart.

Adem bewust, ga de natuur in, geef jullie huisdieren een vriendelijk klopje, drink zuiver water, speel met jullie kinderen/kleinkinderen/vrienden, doe al die dingen die jullie onderliggende vibratie verhogen om hen verslaafd te maken aan jullie Energie Handtekening.

We zullen bij jullie zijn als we verder gaan in de heldere nieuwe toekomst als we onze krachten bundelen met de Galactische Families, de Wezens van Licht, alle Sterrenzaden en de grote Bouwers van Vorm. Allemaal ter voorbereiding op de vervulling van het glorieuze Nieuwe Tijdperk.

Blijf kalm en sereen, zodat jullie vibraties van vrede en liefde ook jullie aardse broeders kunnen bereiken.

We zijn bij jullie, we omhullen jullie met onze aura van Liefde, we houden van jullie en we zegenen jullie met het Goddelijke Licht van God de Vader / Moeder.

Jullie Engelen.

Colli Salvatore

Artiest: onbekend

Vertaling: Martien