Aartsengelen Ariël & Uriël – De Hoorn Des Overvloeds -Adele Arini

Aartsengelen Ariël & Uriël:
– De Hoorn Des Overvloeds –

Adele Arini – 3 februari 2019

 

Deze gechannelde lezing maakt deel uit van de serie “Daily Cards & Channeled Messages”, die normaal gesproken alleen voor mijn Patreon-leden geldt. Wordt Patreon en ontvang dagelijks gekanaliseerde berichten rechtstreeks in je Inbox.

Ga voor meer informatie naar www.patreon.com/adelearini

Vanaf nu zijn alle gloednieuwe gekanaliseerde berichten ook beschikbaar voor je gemak op ons officiële Raphael’s Healing Space YouTube-kanaal.

Dus als je liever naar dit gechanneld bericht luistert, klik je gewoon op de volgende link: https://youtu.be/dBCNKctXQmo

———————————————————————————-

Groeten geliefde,

Vandaag zijn wij, Ariel en Uriel, jullie zusters van Licht, zijn beiden hier om jullie geweldig nieuws te brengen over wat er in de maak is, wachtend in de coulissen, voor jullie allemaal die dit vandaag lezen.

Zoals je misschien al wist, gaat het thema van dit nieuwe jaar 2019 helemaal over expansie, groei, creativiteit en massaal ontwaken van Ziel Krachten – het wordt een krachtig jaar van manifestatie en transformatie.

De vaak fysiek pijnlijke en emotionele fase van het opruimen, zuiveren en ‘genezen’ van alle 3D dingen zijn nu met succes voltooid voor de meerderheid van de lichtwerkers over de hele planeet. We voelen nu de behoefte om de term ‘lichtwerkers’ te verduidelijken om misverstanden te voorkomen.

Elk levend wezen (inclusief diegenen die je in het verleden misschien volledig verstoken van Goddelijke Liefde had) behoort tot dezelfde factie. Jij, zij en wij allemaal zijn op onze manier het Koninkrijk van God aan het dienen. Wij zijn EEN, in elke betekenis van het woord. En omdat we allemaal Eén zijn, werken zelfs degenen die ‘schijnbaar’ tot de Duistere Fractie behoren, in feite ook voor het Licht – werkend voor hun eigen zielenuitbreiding en evolutie. Ook zij kunnen een lichtwerker worden genoemd.

Duister versus licht, lager trillend versus hoger trillend, positief versus negatief, het verleden versus de toekomst, Democraten versus Republikeinen, Katholieken versus Moslims, de rijken versus de armen, de opgeleide versus de ongeschoolden – dit zijn slechts enkele van de eindeloze labels die mensen gebruiken om Afscheiding te bestendigen; de lange lijst gaat verder. De mensheid heeft deze fysieke levens-spellen op aarde al duizenden jaren ‘gespeeld’ en inmiddels zijn jullie de kunst van extreme separatie, dualiteit en polarisatie echt meester.

In alle opzichten en doeleinden gebruiken we vandaag echter de term lichtwerkers om alleen naar die woorden te verwijzen waarvan het hart zuiver is. Ze weten misschien niet eens dat zo’n term bestaat, maar de manier waarop ze leven, is al zo zorgzaam, liefdevol en barmhartig op elke manier.

En dat is in wezen wat een lichtwerker is.

Iemand die een puur, liefdevol verlangen heeft om de wereld en God van dienst te zijn – op een manier die past bij zijn/haar eigen aangeboren vermogens. Hij/zij is waarschijnlijk een gevoelige ziel, waar mensen gewoonlijk naartoe gaan, voor advies en hulp.

Als je een lichtwerker bent die ervoor gekozen heeft eerder te zijn ontwaakt dan het Menselijk Collectief, ben jij, onze geliefde, iemand met een belangrijke missie/rol, vooral in de komende 20 jaar. Je bent hier om anderen te laten zien wat het betekent om 5-dimensionaal te zijn.

En dat was waarschijnlijk jouw aanleiding om ons deze vraag te stellen: “Ariel & Uriel, wij weten niet hoe we 5-dimensionaal moeten zijn. Ik heb de herinneringen aan mijn hoger dimensionale levens nog niet teruggevonden, dus waar / hoe kan ik zelfs beginnen? ” 

Ons antwoord is eenvoudig, geliefden.

Begin met jezelf; begin met je leven.

De beste manier om de wereld te veranderen, is NIET door anderen te veranderen.

Dit principe is vaak aangetoond tijdens je vele levenservaringen met de mensen om je heen, elke dag opnieuw. Mensen vertellen wat ze moeten doen, kritiek op hen hebben, zeuren, sarcasme gebruiken of ander negatief gedrag zal alleen maar dienen om ‘extra brandstof toe te voegen aan het razende vuur’.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat mevrouw C op een missie is om haar man te laten stoppen met roken. Ze zeurt al jaren; door hem te ‘vertellen’ over de gevaren; Zij herinnerde hem aan de zware financiële last die zijn aankoop van sigaretten elke maand had gecreëerd op hun beperkte budget. Haar gesprekken vonden vrij regelmatig plaats, tot hij op uiteindelijk op een dag ‘explodeerde’ en tegen haar schreeuwde ‘om hem met rust te laten’.

Zie je wat hier is gebeurd? De heer C heeft geen WIL om te veranderen. Nul verlangen om te veranderen. Zonder de wil om te veranderen, dan … zal er niets veranderen. De sigaretten, hoe slecht ze ook zijn, voldoen op dit moment op een bepaald niveau aan de behoeften van de heer C.

Alle verslavingen zijn een vorm van emotionele ontsnapping, van de oorzaak van het probleem. Wanneer mensen niet klaar zijn om met de echte reden om te gaan waarom ze dingen blijven doen / kopen waarvan ze ‘weten’ (diep van binnen) dat ze slecht voor hen zijn, dan zal het probleem blijven bestaan.

Alle ware verandering moet met jezelf beginnen.

En hier komt het belangrijkste punt van ons kleine verhaal:

Emotionele integratie is de ‘sleutel’ om te veranderen.

We realiseren ons dat lichtwerkers over de hele wereld zich in verschillende stadia van hun spirituele ontwakingsproces bevinden. Echter, de groep krachtige lichtwerkers die toevallig deze specifieke energetische overdracht lazen (en ja, we weten precies wie jullie zijn), de meesten van jullie hebben je emotionele integratieproces voltooid.

Met andere woorden, jullie zijn gestopt met wegrennen van je emoties en hebben de eerder ingebedde toxiciteit in je emotionele lichaam losgelaten. En daarom zijn jullie nu klaar om door te gaan naar de volgende fase van je evolutie: je Meesterschap beheersen over het leven.

Hoe word je een meester in het leven als je schijnbaar één of meerdere aspecten van je leven, steeds weer in dit leven, niet onder de knie hebt?

Laat ons jullie nu vertellen lieve vrienden, wat ook de grootste uitdaging voor het leven is waar jullie nu voorstaan, die uitdaging is DE grootste test; het eindexamen – met liefde bereid door jullie Hogere Zelf, voordat jullie succesvol afstuderen en ascenderen.

Voor sommige mensen kan het gaan om de staat van hun gezondheid. Voor de meeste lichtwerkers gaat het over hun gebrek / schaarste bewustzijn. Voor anderen kan het gaan over liefde, vergeving, eenzaamheid of relaties.

Dit wetende, hoe je vanaf nu reageert, in het licht van je grootste levensuitdagingen, is DE game-veranderaar hier.

Je kunt ervoor kiezen om je te blijven concentreren op je problemen en reageren met angst, leed, vrees, woede, depressie, schuldgevoelens, OF, je kunt ervoor kiezen om jouw bewustzijn / perspectief te verhogen – dwz VERANDER jouw innerlijke programmering, om de programmeertaal te evenaren ‘waar jouw Hogere Zelf in spreekt.

Jouw Hogere Zelf spreekt de taal van Liefde – tot het Zelf en tot Alles.

Jouw Hogere Zelf spreekt de taal van Vrede – voor het Zelf en voor Allen.

Jouw Hogere Zelf spreekt de taal van Vreugde / Geluk – voor het Zelf en voor Alles.

Jouw Hogere Zelf spreekt de taal van Wijsheid & Kracht – naar het Zelf en naar Alles.

Jouw Hogere Zelf spreekt de taal van Overvloed – tegen het Zelf en tegen Iedereen.

 De term ‘overvloed’ die we hier gebruiken, vertegenwoordigt alle goede dingen in het leven, bijvoorbeeld perfecte gezondheid, een onsterfelijk (niet-vervallen) fysiek lichaam, veel geld, geweldige vriendschappen, het vervullen van carrière en relaties, leuke levenservaringen, etc.

Het is tijd, onze broeders en zusters, om de taal van jullie Hogere Zelf – de taal van God – ’te spreken’.

God is uiterst krachtig. En bij uitbreiding   betekent dat, dat jij ook uiterst krachtig bent.

Dus waarom blijf je dit vergeten, telkens wanneer je geconfronteerd werd met de laatste tests die je Hogere Zelf je de laatste tijd heeft gestuurd?

God is liefde. Dit betekent ook dat jij ook een Wezen van Goddelijke Liefde bent.

Dus waarom gedraag je je (af en toe) zo anders dan je Ware, Meest Liefhebbende Zelf?

God is onbeperkt – en jij ook.

Dus waarom blijf je jezelf beperken tot de 3D ’taalprogrammering’ die niet langer kan functioneren in deze gloednieuwe, hoger dimensionale arena / speeltuin waar je recentelijk in bent beland?

Een paar dagen geleden, op 30 januari, had Adele een bericht geplaatst op haar pagina Facebook van Raphael’s Healing Space om het goede nieuws met iedereen te delen dat ze alle zwaardere dichtheden had waargenomen die verband hielden met het leven op een 3D-planeet, waar ze echt verdwenen waren.

Dualiteit, polariteit, afscheiding zijn de steiger, het raamwerk en de basis van een lager dimensionaal bestaan ​​in een 3D-Universum. En met deze drie die nu permanent zijn verdwenen van de planeet aarde, kan dit maar één ding betekenen.

De mensheid heeft onlangs een andere belangrijke mijlpaal overschreden.

Jullie, onze geliefden, leven nu echt op 5D Aarde terwijl we spreken. Eind januari 2019 had de mensheid en Gaia ‘meerdere tijdlijnen’ samen doorlopen. En wat had dit ertoe geleid dat dit gebeurde?

In het meest recente conclaaf (privé bijeenkomst) boven Planeet Aarde, dat velen van jullie in je slaap hadden bijgewoond, had de meerderheid van jullie een sterk verlangen uitgesproken naar onmiskenbare, zichtbare veranderingen om Nu te beginnen.

De ‘oude zielen’ die op dit moment fysiek op de planeet belichaamd zijn (die de verhuizers en shakers die de ware krachten achter het verhaal van de schepping van de nieuwe aarde zijn) hadden echt genoeg gehad van het oude paradigma van angst, gebrek en afgescheidenheid.

Jullie wilde dat alle noodzakelijke hervormingen volledig werden doorgevoerd en hoewel er tijdelijke chaos zou kunnen ontstaan, hadden jullie allemaal jullie onwrikbaar vertrouwen uitgesproken dat jullie allemaal in staat zullen zijn om die uitdagingen met gratie en gemak te doorstaan. We hebben echt enorm veel respect en bewondering voor jullie allemaal, onze geliefden.

Echter, hierdoor kan het tijdelijk lijken alsof ze slechter worden in plaats van beter te worden – zowel op micro- als op macroniveau. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit allemaal gebeurt DOOR ONTWERP.

Als Collectief, hebben jullie bewust gekozen om alle 3D energetische overblijfselen in jezelf en binnen de psyche / bewustzijn van alle belichaamde zielen op Aarde te intensiveren, om jullie te dwingen NU een betere manier te kiezen.

Dit is om jullie te helpen permanent te breken, om jezelf te ontdoen van de geautomatiseerde 3D-patroonprogrammering die jullie al duizenden jaren gebruiken. Jullie gebruiken het lagere dimensionale besturingssysteem van angst, gebrek en afscheiding al eeuwenlang.

De tijd is nu aangebroken om de supercomputer die jullie leven is opnieuw in te stellen en opnieuw te programmeren.

En het Ware Werk moet beginnen van BINNENUIT.

Jullie besturingssysteem moet nu constant de programmeertaal van God spreken. Alleen wanneer jullie permanent een hoger dimensionaal perspectief hebben bereikt (wat er ook om je heen gebeurt), zal jullie leven op magische, wonderbaarlijke manieren beginnen te veranderen.

Met de verwijdering van lagere dichtheden en hun bestaanskaders is spreken in de programmeertaal van jullie Hogere Zelven nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is nu zo natuurlijk geworden. Dit betekent uiteindelijk dat jullie inspanningen, om jullie frequenties in lijn te brengen met die van je Hogere Zelf, niet zo belastend hoeven te zijn als voorheen. Het zal heel eenvoudig zijn, zoals fietsen, na vele jaren niet te hebben gereden. Ja, jullie doen dat misschien niet meer, maar dat betekent niet dat jullie het helemaal opnieuw moeten leren.

Je zult snel merken dat je gedachten, woorden, gevoelens en acties nu op natuurlijke wijze neigen naar de ‘hogere dichtheid’ in plaats van het tegenovergestelde. Dit komt omdat de steiger / het frame dat het tegenovergestelde ondersteunt, nu permanent en volledig verdwenen is. Deze natuurlijke beweging naar ‘lichtere, hogere’ dichtheid gedachten / woorden / emoties kan alleen door jou worden gestopt. Als je geen weerstand biedt tegen deze natuurlijke ‘re-set’, aan dit herprogrammeringsproces waar jullie nu midden in zitten, dan zul je spoedig merken dat je denkt, zegt, voelt en handelt als je Goddelijke Hogere Zelf.

Dit is 100% gegarandeerd.

Dus met andere woorden, gewoon ‘meegaan met de stroom’ en je overgeven aan je natuurlijke neigingen om je gelukkig te voelen, om vrede te voelen, om lief te hebben – en binnenkort zal je leven veranderen om deze verandering van binnenuit te weerspiegelen.

Onze God is de Oppermachtige Schepper van ALLES DAT IS. En bij uitbreiding is Creativiteit de enige manier waarop je Ziel zich uitdrukt. Dit jaar, nu je heel natuurlijk bent, goed op weg bent naar perfecte afstemming met je God-Zelf, wil je groeien, uitbreiden en je creativiteit, jouw unieke bijdrage aan de Nieuwe Aarde op een grote manier uitdrukken. Sommigen van jullie zijn al begonnen. Degenen die zich niet/geen zorgen maken, alles is perfect voor jullie gepland.

Ik, aartsengel Ariel, ben hier om te helpen de ‘sluisdeuren’ van jullie innerlijke creatieve begaafdheid te openen. Roep mij op om je te helpen alle onontgonnen gebieden van zelfexpressie in jezelf vrij te geven. Ik kan je helpen om je manier van denken te verruimen, je grenzen te verleggen en veel van je verborgen talenten te ontdekken. Het is tijd om al je talenten te ontketenen en je Grootsheid voor de hele wereld zichtbaar te maken. En wanneer je dit doet, zonder de energieën van arrogantie of verwaandheid, geef je anderen de ruimte, de moed en de dapperheid om uit hun ‘schil’ te komen en ook helder te schijnen!

Open jezelf voor alle ideeën en zeg altijd ‘JA’ tegen alles wat het leven je biedt – alleen als je innerlijke leiding perfect overeenkomt! Je gevoelens is de ingebouwde, krachtige innerlijke GPS; de barometer van je Waarheid die altijd moet worden gebruikt, om het pad naar jouw Afstudeer Feest te effenen!

En ik, Aartsengel Uriël, sta altijd klaar om alle zielen die me aanroepen met plezier te helpen. Ik zal helpen om jullie een ​​vrij vloeiend kanaal van informatie en inspiratie te bieden die relevant zijn voor jullie geïndividualiseerde missies / rollen op de Nieuwe Aarde. De volgende stapsteen en de volgende en de volgende zullen één voor één worden onthuld, en om deze reden zullen jullie je gelukzalig tevreden voelen; vrolijk zwemmend in de rivierstroom van je creaties.

De derde kaart van vandaag, de hoorn des overvloeds, is ons cadeau voor jou. Vader/Moeder God, de Schepper van ALLES DIE IS, heeft nu aan jou deze hoornvormige, stralende mand van Licht geschonken die gevuld is met alle dingen die je ooit verlangd hebt om te ervaren op de Aarde. De hoorn des overvloeds is een oud symbool van Overvloedige Oogst en Grote Zegeningen. In de oude dagen, wanneer iemand een hoorn des overvloeds ontvangt, is dit een teken dat al hun harde werk op het punt staat om op significante manieren zijn vruchten af ​​te werpen.

We willen jullie allemaal uitnodigen om nu je ogen te sluiten en je voor te stellen dat je Hogere Zelf en je Spirit-team om je heen staan. Vader en Moeder God stappen beide naar voren om dichter bij jou te komen.

Ze glimlachten en overhandigden dit mooie, stralende geschenk terwijl ze tegelijkertijd zeggen:

“Met deze gave, geven we jullie nu alles wat jullie al lang verlangde. Jullie wensen, geliefde kinderen, zijn nu vervuld. Ga en begin met het creëren van alles wat jullie hart heel graag wil doen, omdat dit proces de sleutel is die de poorten opent. Poorten van: Onbeperkte Vrijheid, de vrijheid om God te zijn, de vrijheid om met jullie tijd  te doen wat jullie willen, de financiële vrijheid waar velen van jullie al lang naar op zoek waren. Jullie verdienen dit, geliefden. Het moeilijke deel is al voorbij, en het is tijd om te vieren! We houden voorbij het onmetelijke van jullie “.

– Allen in het gezelschap van de Hemel -.

Gechanneld door Adele Arini. Copyright 2019.

Als je dit artikel opnieuw plaatst, behoud dit gechannelde bericht dan in zijn geheel voorzie het van de onderstaande link. Veel liefde en dankbaarheid. www.raphaelshealingspace.com.au

Wordt Patreon en ontvang Daily Angel Cards & Channeled Messages rechtstreeks in je Inbox. Ga voor meer informatie naar: www.patreon.com/adelearini

Vertaling: Martien