Aartsengel Uriël – Wonderen Creëren. / Gechanneld door: Lee Degani

Aartsengel Uriël – Wonderen Creëren

Gechanneld door: Lee Degani ( via Mail) – 9 januari 2023

Gegroet dierbaren, IK BEN Aartsengel Uriël. Jullie kennen me misschien als Yuriël, Licht van God, Engel van Licht. Engel van Zilver Licht. Ik kom vandaag tot jullie om jullie dit Licht te brengen, om jullie te helpen herinneren dat het altijd in jullie is en dat jullie het mogen gebruiken op elke manier die jullie willen.

En kan het gebruikt worden voor datgene wat niet in lijn is met de hogere wil? Het wordt alleen geactiveerd als het daarvoor bedoeld is. Er zijn tijden geweest, vele tijden, gedurende de eonen van wat jullie als geschiedenis beschouwen, dat het licht niet werd gebruikt op een manier die overeenstemt met de hogere wil. Maar dit werd toegestaan uit vrije wil, zodat jullie konden leren wat jullie krachten werkelijk zijn.

Maar jullie leven nu in een tijd waarin jullie hebben geleerd dat die creaties niet zijn wat jullie wensen en zij hebben veel gedaan om het licht te bedekken, om de duisternis te brengen en dit is niet wat jullie willen voor de wereld, voor jullie leven. Want dit is niet heilig, dit is niet God.

Want jullie geliefden hebben nu het zilveren licht om te zien, om te zien wat het is dat jullie willen creëren. En als jullie je afvragen waarvoor het gebruikt kan worden, dan kan het gebruikt worden om datgene te creëren wat jullie vreugde brengt, wat jullie genezing brengt, wat jullie liefde brengt.

En wanneer jullie dit licht naar jezelf brengen, brengen jullie het naar allen, en ja, wanneer jullie harten zich verruimen, begrijpen jullie dat dit zo is en wensen jullie dat dit voor allen is, want wat voor één is, is voor allen.

Veel van deze creaties door de eeuwen heen die zijn gebruikt om te genezen, te veranderen, vreugde te brengen, liefde te brengen, hebben jullie wonderen genoemd. En wij glimlachen in de hemelse rijken van vreugde dat Jullie deze naam hebben bedacht. En wij grinniken omdat een wonder jullie goddelijke recht is. Jullie zijn bedoeld en ontworpen om wonderen te creëren. Jullie zijn ontworpen om wonderen te zijn.

Is niet elke ademhaling een wonder? Is de vreugde bij het proeven van een soep gemaakt met liefde geen wonder? Is een bloem die groeit in de woestijn waar niets lijkt te groeien geen wonder? En jij, groeien en leren wie je bent – is dat geen wonder?

Gebruik mijn Licht. Gebruik mijn Licht dat in je is en dat ik je eraan herinner dat het jouw gave is. Gebruik het om de wonderen om je heen te zien en gebruik het om je te helpen onderscheiden welke wonderen je wilt creëren.

Is het zieken genezen? Is het een kind laten lachen? Is het samenkomen in vrede en liefde? Is het om helder te zien?

Dit kan allemaal met het Licht. Stem je ermee af, verbind je ermee. Het is niet alleen het Zilveren Licht dat in jullie zit. Het is het Licht van alle kleuren, meer dan jullie je kunnen voorstellen. Want er zijn variaties op variaties.

Ik verlaat jullie nu opdat jullie wonderen mogen creëren, opdat jullie je herinneren dat jullie een wonder zijn.

Ik verlaat jullie met veel Liefde, vaarwel.

Aartsengel Uriël

Vertaling: wakkeremensen.org