Aartsengel Uriël: Ik Hou Van Jou / Gechanneld door: Kerstin Eriksson

Aartsengel Uriël: Ik Hou Van Jou

Gechanneld door: Kerstin Eriksson – 8 December 2022

Ik ben Uriël en ik heb iets belangrijks te zeggen.

Je bent inderdaad een lichtwezen uit het Universum en je bent op Aarde geboren om je licht hier te verspreiden.

In het begin lijkt het misschien lastig. Want je begint met het zoeken naar antwoorden op vele dingen. Je ontdekt dat er hiaten in je kennis zijn als ontbrekende stukjes in een puzzel. En alles wat je probeert te doen is het volledige plaatje te zien.

Je probeert te begrijpen, “waarom ik” “waarom ben ik hier” “wat kan ik echt bereiken op Aarde”, terwijl je je tegelijkertijd een beetje ongericht voelt?

Dus waar is de focus die je echt nodig hebt? Waar is het doel dat je dagelijks in je leven moet hebben?

Nou, je bent niet alleen! Er is een groot “speelveld” met verschillende spelers. Zoals een voetbalveld! En er zijn twee teams die constant spelen. En jij zit in het goede team, en het andere team is het slechte team.

Maar je ziet ze nooit. Je weet nauwelijks dat ze er zijn. Je begrijpt niet dat je midden in een serieus spel zit, bijna een oorlog.

Maar ze zijn er, en ik wil je niet bang maken. Oh nee. Maar als ik zou zeggen dat alles alleen maar roze wolken zijn, en regenbogen en harpspelende engeltjes, zou ik een heel belangrijk stukje van je puzzel weglaten.

Er is nog steeds een strijd tussen het licht en het slechte donker. Ik noem het de slechte duisternis of de negatieven of het slechte team, ze proberen de hele tijd om je, je kracht te laten verliezen, en te missen waar je heen moet, waar je nodig bent.

Het is precies wat ze doen. Je merkt ze nauwelijks op, maar je lijkt je niet te kunnen richten op je noodzakelijke doel, je focus om te doen wat echt belangrijk voor je is?

Ze “vervagen” je. Alsof ze een onzichtbare “mist” om je heen verspreiden, zodat je jezelf en je belangrijke missie hier op Aarde vergeet.

Je hoeft niet bang te zijn. Maar je moet scherper worden.

Je moet de bron van je obstakels begrijpen. Hoe dit negatieve team je voortdurend ongericht maakt en zo iemand naast je kan storen.

Sta rechtop in je eigen lichtzuil en wees trots op wie je bent! En weet dat jouw licht zeer aantrekkelijk is voor je tegenstanders, want zij proberen jouw licht uit te schakelen.

Je bouwt je kracht op van binnenuit, je pijlers van licht en liefde, hoop en geloof en alle positieve energieën komen uit je ziel en ook uit je hart.

Wat heb je nodig om je op je gemak te voelen? Wat heb je nodig om jezelf te aarden?

Meditatie. Gezond eten. Oefenen met oprechte vreugde. Ontspannen. Niet stressen. In de natuur zijn. Bidden. Helende bewegingen en meer…!

Dit is slechts een deel van wat je helpt, je geneest, je beter laat focussen.

Laat het streven los om te concurreren, te winnen of beter te zijn, de beste van alles te zijn, dit is buiten – van jezelf – en heeft niets te maken met liefde en mededogen de ware geest van je ziel.

Het “oude leven”, was meten, de oude “school” vertelde je de hoogste berg te beklimmen, dingen onder je te leggen, zodat je de winnaar kon zijn. Wie kan het snelst rennen? Wie kan dit of dat met de hoogste snelheid of meten hoe hoog iemand kan springen?

Waar is de lol gebleven? Waar is het hartplezier in een meting?

Het ware leven zit in jou en kan niet worden gemeten, of gerangschikt of er kan op geen enkele manier mee worden geconcurreerd.

Je bent goed genoeg! Altijd! Dat is iedereen!

Laat de wil los om je cijfers te kennen, hoe je door iemand bent gemeten.

Hoeveel diploma’s je ook op je muur hebt geplakt, het gaat erom hoe je je van binnen voelt in je hart. En je hart begrijpt dit niet.

Je hart is altijd hier en nu!

Je hart kent jou, de ware jij, als de eeuwige ziel die je bent.

Meten en concurreren, voortdurend een producent van iets zijn, is niet wat je ziel wil, dit is waar je buitenleven van je vraagt, en ook een deel van je ego.

Om een wereld te creëren om in te leven, die beter is? Jij bent het gereedschap dat je nodig hebt.

Begin binnenin en creëer de liefdevolle wereld die jij bent en laat die in liefdevolle harmonie los op je buitenkant, zo transformeer je je innerlijke licht naar de aarde.

Welke obstakels je ook tegenkomt, heb vertrouwen in mij. Je sterke geloof, je hoop en liefde creëren de bescherming voor jou altijd. Op het “voetbalveld” waarop je je beweegt en speelt ben je veilig naarmate je meer geloof hebt, en naarmate je het groene gras van de Aarde onder je voeten voelt en er van houdt, voel je meer hartelijke vreugde.

De hartelijke vreugde geeft je eigenlijk een goed schild van bescherming! Heb lief wat je doet! Altijd!

Je tegenstanders begrijpen geen oprechte vreugde, of een goed geloof in liefde of hoop. Het negatieve team begrijpt geen genade, vriendelijkheid of dankbaarheid, en ze stuiteren van je af en je bent vrij.

Maar ze proberen je altijd te doen vergeten hoe belangrijk je bent! En ze willen dat je vergeet wat je graag doet, en wat je lichtmissie is, hier op Aarde.

Dus je zult winnen door goed voorbereid te zijn en door op de hoogte te blijven, zodat je weet wat er gaande is.

Dus ik zeg, hou alsjeblieft van jezelf en wees trouw aan jezelf en volg je hart en geloof in je dromen!

Ik hou van je

Uriël

Kanaal: Kerstin Eriksson

Copyright ©Kerstin Eriksson

Vetaling: wakkeremensen.org