Aartsengel Sachiel – Engel van Rijkdom, Water, Succes & Voorspoed / Door Melanie Beckler

Aartsengel Sachiel – Engel van Rijkdom, Water, Succes & Voorspoed

Door Melanie Beckler

Wie is de engel Sachiel?

Aartsengel Sachiel is een aartsengel wiens aanwezigheid tot nu toe grotendeels aan het zicht onttrokken is geweest, en dus zelfs als je op Google zoekt naar inzicht in deze engel, is er niet echt veel nauwkeurige informatie over hem te vinden…

En een deel van wat je vindt is eigenlijk gerelateerd aan een animatiefiguur genaamd Sachiel Evangelion, wat niet echt nuttig is voor onze doeleinden om meer te leren en te begrijpen over echte engelen. LOL

Aartsengel Sachiel echter, (alternatieve spelling) treedt nu op een grote manier naar voren om de mensheid te ondersteunen en dus komt er steeds meer informatie aan het licht en wordt zijn aanwezigheid steeds bekender.

Door me af te stemmen op zijn energie en aanwezigheid, heb ik wat informatie kunnen vinden en nieuwe inzichten gekregen over dit krachtige spirituele wezen die ik nu met jullie kan delen in dit artikel.

Wie is Aartsengel Sachiel?

Aartsengel Sachiel is een engel die verbonden is met de stromen van rijkdom, succes, voorspoed, oogst, harmonie en materieel gewin.

Sachiel wordt ook geassocieerd met de planeet Jupiter, die veruit de grootste planeet in ons zonnestelsel is en in de astrologie wordt gezegd dat Jupiter ons inspireert om te groeien, te evolueren, risico’s te nemen en uit te breiden.

Deze krachtige engel wordt genoemd in Kabbalistische leringen en zelfs in de Christelijke Angelologie, waar hij binnen de Engelen erfarchie wordt geplaatst als een Cherubim engel, wat in feite een ouder en hoger gerangschikt engelenwezen is dan de aartsengelen.

De Cherubim engelen staan bekend als de “Geesten van Harmonie” die de op één na meest nabije engelwezens zijn van de Godheid, naast de Serafijnen in de Engelen hiërarchie.

Cherubim zijn de spirituele wezens die achter de geharmoniseerde activiteit van alle wezens en alle werelden staan. Hun dienst draait om hoe het Al harmoniseert en stroomt en zij voeren allerlei goddelijke taken en plichten uit volgens de Goddelijke Wil in zowel het fysieke als het spirituele rijk.

Er wordt ook melding gemaakt van een engel “Satquiel” en “Sachquiel” in de occulte Kabbalistische tekst de Sefer Raziel, Het Boek van Raziel de Engel.

Aartsengel Sachiel – Orakel van de Engelen. Hoewel een groot deel van de diensten die Sachiel aanbiedt zich op een niveau bevinden dat ver boven het bevattingsvermogen van de mensheid ligt… Ik zal zo dadelijk meer met jullie delen over wat dat is…

Maar voor nu, een van de grootste manieren waarop Sachiel nu met de mensheid werkt is om degenen die een beroep op hem doen te ondersteunen bij het afstemmen op de hogere octaven van overvloed, rijkdom en water.

Sachiels energie is groot, helder, kalmerend en ongelooflijk verheffend. Zijn heldere liefdevolle aanwezigheid is ongelooflijk beschermend en kan hoop brengen, opruiming en heling inspireren, terwijl hij negatieve emotionele energie, depressie en wanhoop doorsnijdt door je opnieuw te verbinden met de ware authenticiteit van je zielenlicht en doel. Met andere woorden, hij kan je helpen je lichaam en hele wezen in harmonie te brengen met wat er op dit moment in je leven gebeurt, en door deze harmonie kun je je openen voor grotere stromen van zegeningen in je leven.

Op deze manier kan Sachiel je helpen de harmonie te bewaren door expansie en groei in alle opzichten, en degenen die een beroep op hem doen helpen in harmonie te komen met de stroom van overvloed, voorspoed en goed geluk.

Overvloed gaat natuurlijk niet alleen over financieel gewin, en hoewel dit zeker binnen het bereik ligt van wat Sachiel overziet…

Hij inspireert ware overvloed, brengt schoonheid, harmonie, levenskracht en co-creatie naar de voorgrond van het bewustzijn op de planeet en ondersteunt het bruisende leven en welzijn van alle wezens op Aarde en als zodanig is hij nauw verbonden met de dieren, planten, bloemen, vruchten, insecten, oceanen, luchten, rivieren, en wilde plaatsen en ook steden.

Persoonlijk heb ik het gevoel dat hij meer in ons bewustzijn komt nu een groot deel van de mensheid zich ontwikkelt voorbij het hoger waarderen van geld, winst en macht dan zaken als harmonie, gemeenschap, vrede, en positieve co-creatie met alle wezens. Zakelijk succes en geldelijk gewin tegen elke prijs zijn zeker nog steeds programma’s die opereren en allerlei schade aan de Aarde en de mensheid veroorzaken… Maar deze oude gewoonte manier om met geld om te gaan begint langzaam maar zeker (één kleine groep tegelijk) te veranderen.

Hij is echter een prachtige engel om aan te roepen voor hulp bij het vinden van harmonie en het vinden van je plaats in de wereld, door je af te stemmen op hoe je van dienst kunt zijn op een hoger niveau in het hoogste belang van allen. Deze afstemming opent je op natuurlijke wijze voor de stroom van succes en vervulling in de materiële wereld.

In die zin is Aartsengel Sachiel zeker een Aartsengel van Succes in de diepste en rijkste zin van de wereld.

Vanwege zijn waterige kwaliteit van energie is zijn aanwezigheid echt rustgevend… Verbinding maken met Sachiel voelde voor mij een beetje als energetisch en lichamelijk gereinigd worden door een bruisende waterval van liefde. aangezien zijn energie ook van ver boven kwam.

Wat is de betekenis van Sachiel?

De naam Sachiel komt uit het Hebreeuws en zou “de bedekking van God” betekenen. Dit is erg interessant en op het eerste gezicht vroeg ik me af wat dit betekent.

Wanneer je kijkt naar de moderne definitie van bedekking, dan betekent het iets bovenop iets anders plaatsen in een poging het te verbergen of te beschermen.

De meer oude betekenis van het woord bedekken stamt echter uit het midden van de 12e eeuw en betekent beschermen of verdedigen tegen schade… Afkomstig van het oude Franse woord covrir.

Door te begrijpen wat bedekken betekent, kunnen we inzicht krijgen en beginnen te zien dat Sachiel een van Gods engelachtige beschermers en verdedigers is.

Hij is ook de bewaker van de hogere spirituele wetten van het universum. In zekere zin is hij een bewaker van hogere niveaus van kennis en goddelijk begrip, die het evenwicht en de harmonie binnen het Al bewaart.

Hij lijkt ook op te treden als een soort engelachtige poortwachter, die vele machtige geheimen van de Goddelijke Schepping beschermt waarvoor vele wezens nog niet volwassen en verantwoordelijk genoeg zijn om ze binnen bereik te hebben.

Echter, als gevolg van zijn bewaking van deze geheimen van macht, wanneer wij op aarde ons met hem verbinden, kan hij ons veel leren over ware spirituele kracht, en hoe we veilig energieën van geld, rijkdom en macht kunnen navigeren met een gevoel van water als gemak en stroom. Sommige van de geheimen die hij beheert hebben ook te maken met geld, rijkdom en voorspoed en dus bezit hij diepe wijsheid over hoe wij mensen ons kunnen openen voor de oneindige stroom van voorspoed binnen de werkelijkheid.

Roep Aartsengel Sachiel aan

De aanwezigheid van Aartsengel Sachiel aanroepen is echt ongelooflijk.

Een vriend van mij stelde me aan hem voor als Aartsengel van Rijkdom, en zodra ik zijn naam uitsprak…

“Sachiel” … (SAH-CHEE-EL)

Voelde ik de heldere, pure, heldere kracht en expansieve aanwezigheid van Aartsengel Sah-Chee-El op dat moment en daar. Het lijkt er werkelijk op dat hij klaar staat in het hemelse rijk, klaar en bereid om de mensheid bij te staan volgens de Goddelijke Wil.

Om de verbinding te maken met Aartsengel Sah-Chee-El…

Adem in en richt je bewustzijn naar binnen, naar je hartcentrum. Maak je geest leeg, en stem je af op het stralende licht dat je al in je draagt, en denk dan door bewustzijn, met je hart open, of nog beter, zeg hardop:

“Aartsengel Sa-Chee-El, kom alsjeblieft binnen en verbind je nu met me”.

Terwijl je deze woorden uitspreekt, voel je je hartlicht uitzetten en oplichten, terwijl Sachiel, engel van water en stroming naar voren stapt om zich met je te verbinden.

Je kan merken dat zijn energie en aanwezigheid als water binnenstroomt waaaaaay boven je kruinchakra aan de top van je hoofd. Je kan je bewustzijn toelaten om zachtjes de centrale kolom van je Goddelijke Ik Ben Aanwezigheid op te heffen, om in bewustzijn op te stijgen om Sachiel op een hoger niveau van bewustzijn waar te nemen en te begroeten.

Zoals het geval is bij het verbinden met alle engelwezens, doe je best om je geest stil te maken, en gewoon te voelen, te ervaren, en te genieten van het verbinden met het ongelooflijke licht en de stralende liefde van Aartsengel Sachiel die een krachtige bondgenoot kan zijn.

Er wordt gezegd dat Sachiel de donderdag overziet, en als gevolg daarvan kan hij op deze dag van de week gemakkelijker gevoeld worden.

Edelstenen om je verbinding met Aartsengel Sachiel te ondersteunen zijn onder andere: Amethist, Lapis Lazuli, en blauwe of paarse Saffier.

Je kunt deze stenen in je buurt leggen terwijl je in een meditatieve staat bent om contact te maken met de engelen, of je kunt deze stenen in je hand houden terwijl je je bewustzijn naar binnen richt, je hart opent, je geest leegmaakt en je energie afstemt op het waarnemen in de hogere rijken van de engelen.

Met liefde en zegeningen,

 

 

 

Vertaling: Martien