Aartsengel Raphaël: Beoefen zien, horen en voelen met jullie harten. / Genoveva Coyle.

AARTSENGEL RAPHAËL:
BEOEFEN ZIEN, HOREN EN VOELEN  MET JULLIE HARTEN.

Gechanneld door Genoveva Coyle. /12 juli 2018

Ik kom om blokkades, zorgen en angsten te verwijderen die voor jullie verdere uitbreiding staan.

Gegroet geliefden! Ik ben AA Raphaël. Ik ben jullie broeder, Universeel medicus en genezer voor jou en iedereen, in dienst van de Moeder, in dienst van iedereen die mij aanroept.

Het is met groot genoegen dat ik hier kom om jullie toe te spreken, om jullie te inspireren met mijn smaragdgroene, mijn liefde en helende energie. Het is met grote eer dat ik blokkades, zorgen en angsten kom wegnemen die voor jullie verdere uitbreiding staan.

Het is mijn verlangen en belofte aan jullie, het is mijn doel om deze tijd van aanpassing en aankondiging met jullie geweldige ascenderende zelven meer aangenamer, sneller en genadiger voor jullie allen te maken.

In de wereld waarin jullie nu leven, een wereld die geconditioneerd is om jullie en de gehele mensheid het moeilijkste pad te laten nemen, om hard te werken om te overleven, en jullie dwingen je kracht weg te geven op zoveel subtiele manieren, is het moeilijk om te allen tijde in de hogere vibratie van het ascenderende zelf te blijven.

Geliefden, realiseer je dat jullie altijd de keuze hebben gehad om te weigeren deel te nemen aan het oude paradigma van leven in beperking en gebrek. Realiseer je dat het jouw taak is om op dit moment de lastige en verborgen manieren te begrijpen van sommige van deze uitdagingen die je verlokken om de verouderde paden van frustratie en doodlopende wegen te nemen.

Ja, het vereist constant bewustzijn en een scherpe onderscheidingsvermogen om de uitdagingen te zien, om de waarheid waar te nemen van de verwrongen valse constructies die soms waar lijken te zijn. Beoefen het zien, horen en voelen van jullie harten, lieverds! Vertrouw dan het weten en volg de zoete en stille stem van je ziel die je vertelt waar je heen moet.

Wanneer jullie je niet helemaal zeker voelen, ga dan in stilte zitten, ga dieper en dieper in je ziel en wees geduldig! Sta gewoon toe dat de antwoorden naar je toe komen. Vertrouw het proces, want de antwoorden komen altijd naar je toe. Wees dankbaar en erken alle aanwijzingen die bedoeld zijn om je te leiden en je te wijzen op je missies en paden. Vier en geniet van elke voorwaartse stap die je neemt en begrijp dat jullie allemaal verder gaan op en langs jullie pad met de snelheid en het tempo wat bepaald wordt door jullie hogere zelven, en volgens jullie goddelijke plannen. Maak het leuk en aangenaam, maak het vrolijk en opbeurend voor jullie meesters en voor iedereen in je zielsfamilie!

Daarom ben ik hier, dierbare broeders en zusters, daarom wil ik jullie eraan herinneren dat jullie een fantastische en buitengewone taak verrichten! Laat mij eventuele twijfels of angsten wegnemen. Laat mij dat weten en vertrouwen naar je toe brengen en weet dat jullie op de perfecte plek zijn en precies waar jullie moeten zijn op dit moment.

Weet dat jullie altijd gekoesterd en geliefd zijn, altijd! Blijf bij mijn liefde en vrede!
Vaarwel,

AARTSENGEL RAPHAËL

Met toestemming.

© 2018 Council of Love, Inc.

Artikelbron: http://counciloflove.com/

Dit gechannelde materiaal is auteursrechtelijk beschermd. We nodigen u uit om het te delen op voorwaarde dat het in zijn geheel wordt gebruikt, dat er geen wijzigingen worden aangebracht, dat het gratis is en dat de copyrightkennisgeving, kanaalkrediet, websitelink en deze verklaring zijn gepost.

Vertaling: Martien