Auteur: Lilian Ferru

Voorbij alle verhalen

Auteur: Lilian Ferru

Lilian Ferru vertelt over haar nieuwe leven als weduwe, na het afscheid van haar bijzondere man Paul. Ze neemt de beslissing om voorbij alle verhalen te gaan, door er eerst goed naar te kijken. Daarbij gaat het ook om compromisloos je waarheid te spreken en waar nodig grenzen te stellen.

Dit heeft een prijs, want natuurlijk is niet iedereen hier van gediend.

Er is ons zoveel verteld en wijsgemaakt. Wat als je alle verhalen stript? Dan blijf jij over. De menselijke mens is degene die niets meer gelooft, behalve zichzelf. Hij vraagt geen goedkeuring en bevestiging. Hij dient alleen zijn doel, dat waarvoor hij is geboren. De mens die leeft om anderen te dienen, is niets anders dan een bedelaar. Lilian weigert om zich als een tweedehands burger te gedragen. Het gaat om de moed om te spreken vanuit de ziel en om je oorspronkelijke gezicht te laten zien. Wat als we het oude achter ons laten? We zijn zoveel meer dan onze opvoeding en alles waarin we zijn gaan geloven.

Dit boek gaat over de grootsheid in kleine dingen, het leven zelf, over afscheid en nieuwe ontmoetingen, over trouw zijn aan jezelf. Alleen de zielsmissie telt. Dan zeggen we  ‘ja’ tegen de liefde en ‘neen’ tegen de flauwekul. Of anders gezegd: Leven voor jezelf, vanuit jezelf, is leven vanuit de Bron. Wie ben je werkelijk?

Openhartig, vrijuit, eerlijk.

Lilian Ferru was dertig jaar getrouwd met Paul. Na een ‘Bijna Dood Ervaring’, had hij kennis van het uitgestrekte universum en nog zoveel meer. Dit is haar tiende boek. Lilian is filmmaker, beheert de goednieuwskrant.nl en stichting: ‘Jij bent een wonder’.

Prijs € 25,95

Te bestellen via:  jij bent een wonder,  of binnenkort via de eigen uitgever van Lilian: Uitgeverij de Vrijheid

 

Paul, de man die uit zijn hersenen zakte.

Auteur: Lilian Ferru

In dit boek vertelt Lilian Ferru over wat ze heeft ontdekt na het overlijden van haar grote liefde. Pauls kostbaarste geschenk aan de wereld was en is, de boodschap dat we één zijn met de Bron en niets anders! Lilian vertelt openhartig over haar ontdekkingen over leven en dood, rouw en vreugde, het denken en de stilte.
Dit boek gaat ook over jou, over waar je staat in de wereld, over opvoeding en conditionering. We hebben inzicht nodig, zodat we niet in verwarring worden gebracht door de waanzin van de wereld. We zijn hersenmensen, slaaf van ons verstand, maar wat als we uit ons denken zakken? Alleen wat werkelijk is blijft. Laat je meenemen op een avontuur met een verhalenvertelster, die je uitnodigt om met haar om het vuur te zitten.

Luister, ben stil, lees dit boek…

Lilian Ferru heeft acht half autobiografische boeken geschreven over haar leven met haar verlichte man Paul. Behalve auteur is zij oprichtster van degoednieuwskrant.nl, stichting: jijbenteenwonder.nl, en het Angelfonds. Daarnaast is Lilian filmmaker en bestudeert ze al jaren: ‘Een Cursus in Wonderen.’

ISBN 97894947797
Aantal pagina’s  267
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Taal: Nederlands
Uitgever: www.piramidions.nl
Het boek is ook via de boekhandel bij jouw uit je buurt te bestellen.

Mijn lieve Belgische lezers verwijs ik naar: boeken.doorbraak.be/p/paul-lilian-ferru/ 

Prijs € 24,95

Laten we dansen

Auteur: Lilian Ferru

Het zal niemand ontgaan zijn, dat we in een maffe tijd van verdeeldheid leven. Op het werelds vlak zien we steeds duidelijker de verborgen patronen, maar ook binnen families komt de wortel bloot te liggen. Als de ouders van Lilian Ferru vlak na elkaar overlijden, gebeurt juist waar ze bang voor is. Het gezin valt uit elkaar. Het is een proces dat, om welke reden dan ook, nu bij velen gaande is. Nog steeds heerst het idee dat er verschrikkelijke dingen gaan gebeuren als je puur jezelf bent. Als we elkaar verstoten, zijn we allemaal thuisloos. Dan is de vrede van haar fundament beroofd.

Lilian vertelt over haar leven, met haar bijzondere man Paul. Na zijn bijna dood ervaring heeft hij kennis van het universum. ‘Eén met de Bron en niets anders!’ is de kern van zijn boodschap. Toch zien we afwijzing, afstand, wantrouwen en gebroken relaties. We mogen niet meer dansen of vrij samen komen. Lilian duikt in het familiesysteem en ontdekt dat we nog steeds in de echo van het verleden leven. Hoe hou je je staande? Hoe is dit te keren? Wat zou liefde doen? Als het inzicht begint te dagen, kunnen we vrede sluiten met onszelf omdat aanpassen zijn betekenis heeft verloren. Laten we dansen in de waarheid dat we één zijn met de Bron. Laten we dansen op het ritme van ons bestaan, ómdat we bestaan. We geven uiting aan diep verdriet, onze kracht, we zijn eerlijk. Het leven zelf is een dans, een vrije expressie van het licht dat jij bent!

Lilian Ferru heeft zeven boeken geschreven, met allen een vijf sterrenwaardering op bol.com. Behalve auteur is zij oprichtster van degoednieuwskrant.nl, stichting: jijbenteenwonder.nl, en het Angelfonds. Daarnaast is Lilian organisator, filmmaker, en bestudeert ze al jaren: ‘Een Cursus in Wonderen.’

ISBN: 9789492247742
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Taal: Nederlands
Uitgever: www.piramidions.nl

Verschijningsdatum: Februari 2022

€ Prijs: € 22,95

 

 

Licht op genezing

Auteur: Lilian Ferru

Zodra ziekte zich aandient, zijn we vanuit wanhoop geneigd om elke strohalm aan te grijpen. Wat moet je doen als je in paniek bent?

Na de ‘bijna dood ervaring’ van haar man Paul, begint Lilian Ferru aan haar zoektocht naar wonderen. Dat brengt haar in contact met bekende genezers, die oplichters blijken te zijn. In dit boek maak je kennis met wat er achter de schermen van het spirituele wereldje zoal te koop is, en hoe gemakkelijk we bedrogen kunnen worden.

Alles verandert als Lilian tot haar verbazing ontdekt dat haar man contact heeft met Galactische Lichtwezens, en per toeval erachter komt dat hij een healer is. Paul brengt mensen liefdevol terug naar de essentie van wie ze zijn. Wat is de oorzaak van ziekte? Ben je in staat om jezelf te genezen? En zo ja, hoe dan? Wie is de dokter? Zijn we misschien zelf onze eigen heelmeester?

ISBN: 9789492247735

Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Taal: Nederlands
€ Prijs: € 22,95

 

Voorbij de Horizon

Auteur:Lilian Ferru

Is het werkelijk mogelijk om pijn en verdriet achter je te laten, en om gewoon gelukkig te zijn? Onze reis door het leven loopt niet altijd zoals we willen. Alles dat voor de streep gebeurt, is een nare droom. Pas als angst door liefde is vervangen, ontstijg je alle ellende én jezelf. Dan besef je dat niemand je nog pijn kan doen. Dit inzicht is zo mega. En ja, je mag je waarheid spreken, of iemand toestemming geven om niét van je te houden. Dan zijn we vrij van alle behoeften en de ander ook. Inderdaad, we gaan door het niemandsland, maar wél richting horizon. We laten de oude vermoeide wereld achter ons en gaan huiswaarts, waar een warm welkom wacht. We worden angstloze en natuurlijke mensen. Wie contact heeft met zijn Ware Wezen ontspant vanzelf. Lilian Ferru vertelt openhartig over haar leven met Paul. Na zijn tweede bijna dood ervaring, heeft hij contact met Lichtwezens en geeft hij healings, waarbij je versneld over land wordt getild. Steeds meer mensen zijn klaar voor de laatste stap. Voorbij de horizon reizen we mee met de adelaar, symbool voor de verlichting van de geest, die zichzelf verheft naar een hoger niveau van vrijheid. We maken aanspraak op de wonderen waar we recht op hebben. We kiezen voor de Bron en niets anders! Dit boek gaat over kindpijn, innerlijke gezondheid, en geestelijk volwassen worden. Jij bent al compleet, heel en heilig. Als je voorbij de sluier kijkt, zie je dat de schepping volmaakt is. Dan ben je in het Oog van God, waar alleen vreugde kan bestaan. We gaan een werkelijkheid ervaren die voorheen niet mogelijk was, en die groter is dan we ooit hadden kunnen dromen. Lilian Ferru heeft meerdere boeken geschreven en is, behalve auteur ook beheerder van degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van de healings van Paul: jijbenteenwonder.nl

ISBN: 9789492247711
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Taal: Nederlands
Uitgever: www.piramidions.nl

€ Prijs: € 22,95

 

Leven met het Licht aan

Auteur: Lilian Ferru

Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Dans je dan als een engeltje op de sterren? Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt. Dat betekent dat je waar nodig grenzen stelt, afscheid neemt van ongezonde relaties, en in staat bent om jezelf in eigendom te nemen.

Lilian vertelt over haar leven met Paul. Hij is een van de nieuwe healers die de mens begeleidt op het pad van zelfgenezing. Na een bijna dood ervaring heeft Paul contact met andere dimensies en nodigt hij Lichtwezens uit om zich met ons te verbinden. Spirituele groei biedt echter geen gemakkelijke uitweg uit pijnlijke situaties. Het kan juist de sleutel van de kelder aanreiken waar jij je licht mag laten schijnen. Je neemt steeds meer afstand van versleten patronen en de pijn waar je zolang in gevangen zat. Genezen is niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk. Wie één is met de Bron, wordt zijn eigen bron van vervulling. Je geeft wat je te geven hebt, maar laat niets afdwingen of manipuleren.

ISBN: 9789492247698

Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Taal: Nederlands
€ Prijs: € 22,95

 

 

Één met de bron

Auteur: Lilian Ferru

Er bestaat een eeuwenoud geheim voor de oplossing van al je problemen. Als je het kunt zien is het overal. Wat als je stopt met zoeken? Wat als jij je gewoon veilig voelt? Waar komen de ideeën vandaan dat je beschermd moet worden? We zijn ons amper bewust hoezeer we beïnvloed zijn door de echo uit het verre verleden en hoe oude denkbeelden ons leven bepalen. We menen heel heilig te zijn als we ons omringen met kristallen of op reis gaan met Ayahuasca. Geen enkel amulet kan jou beschermen, geen enkele ceremonie kan je dichter bij God brengen. Wie één is met de Bron zoekt niets buiten zichzelf. Dan ben je niet langer een vis die zich afmat om het water te vinden. Dan ben je je bewust van AL DAT IS. Niet vanuit primitieve angst, maar uit hedendaags volmaakt vertrouwen.

Lilian Ferru neemt je mee op avontuur en gaat deze keer op zoek naar de wortel van bijgeloof. Als jouw overtuigingen niet van jou zijn, maar een samenraapsel van overleveringen, wie ben JIJ dan? Zolang je dat niet weet strompel je als een slaapwandelaar rond in het woud van begoocheling dat beplant is met overgeleverde concepten die van een New-Age sausje zijn voorzien.

ISBN: 9789492247636
Bindwijze: Paperback

Druk: 1
Taal: Nederlands
Uitgever: www.piramidions.nl

Prijs: € 22, 95

Aanraking

Auteur: Lilian Ferru

Als Stella op haar achttiende het ouderlijk huis ontvlucht, komt ze na allerlei omzwervingen bij een Muur. Daar achter bevindt zich een commune met doofblinde mensen. Deze groep leeft naakt en is zelfvoorzienend.

Bij zonsondergang komen ze samen. Met al dit aanraken, dit strelen, deze golf, deze damp, deze waterval, dit zachte tapijt, de benen, buiken, de diepte, de vreemde euforie, het schaamteloze, de sensualiteit, beangstigend en opwindend, voelt Stella zich als een straathondje dat is neergezet tussen een onbekende meute. Gelikt, opgesnoven, besnuffeld, alles doet dienst als communicatie. Stella blijft de zomer.

Ze leert handentaal, steno, maar beseft dat onder elk woord een diepere laag schuilt. Een onderstroom, een vierde of vijfde taal die zij ‘Aanraking’ noemt. Ze is getuige van hoe de groep in opperste gelukzaligheid in elkaar opgaat. Het lijkt op een orgie, maar dat is het niet. Niemand metselt dat wat wij seks noemen in een apart keldertje. Een van de eerste dingen die Stella leert is dat alle pijn ontstaat door je af te sluiten en dat niets losstaat van elkaar. Dan is er nog de mysterieuze Mijnheer Nebadon die haar optilt naar zijn lichtwerelden en steeds dezelfde boodschap verkondigt: ‘Eén met de Bron.’ Hij laat haar ervaren dat op verrukking extase volgt en dat niets onmogelijk is.

Deze verrassende spirituele roman neemt je mee voorbij de sluier van tijd en ruimte waar zintuigen niet langer belemmeren of verdoezelen en waar leugens niet langer kunnen bestaan. Voorbij aanraken is een magische stroom die niet alleen het geheim van geluk is, maar ook het einde van de dood. Uiteindelijk zullen we zien hoe een gouden cirkel zich sluit, waarin we oplossen in het licht.

‘Aanraking’ is het vijfde boek van Lilian Ferru. Behalve auteur is zij ook beheerder van degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van symposia over bewustwording en ontwaken. Ook is zij manager van haar man Paul. Hij is een healer die in samenwerking met zijn Galactische Vrienden de wereld verlicht. Science Fiction is de wereld van vandaag.

ISBN: 9789492247650
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Taal: Nederlands
Uitgever: www.piramidions.nl

Prijs: € 18,95

 

 

Liefde kijkt naar liefde

Auteur: Lilian Ferru

Hoe zou jij reageren als je partner, je schatje, jouw knappe stoere vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het Universum, contact heeft met Galactische Lichtwezens, en plotseling een groot healer blijkt te zijn? Na zijn tweede ‘bijna dood ervaring’ heeft Paul contact met dimensies van ver voorbij ons sterrenstelsel. Voor Lilian is het puzzelen. Ondertussen daagt het blije besef dat er inderdaad hulp is vanuit het uitgestrekte universum. Ruim een jaar heeft Lilian Ferru haar belevenissen opgetekend, met als resultaat dit opzienbarend half autobiografische boek. Het geeft een inkijkje in de lichtwerelden van Paul, de zeven dimensies waar wij ons in bevinden, de ruimteschepen die ons omringen, en de vele liefdevolle Wezens die ons bijstaan in het proces van ontwaken. Paul’s boodschap is duidelijk: ‘Eén zijn met de Bron!’ Als liefde naar liefde kijkt verdwijnen alle nachtmerries. Waar religie overgaat in spiritualiteit is het galactisch bewustzijn de volgende stap. Lilian vertelt over de akkefietjes in haar leven, de vele bijzondere ervaringen met Paul,maar ook over haar ontmoeting met Omnec Onec, (de vrouw van Venus), Michael Roads, Haggai Katz, Martijn van Staveren, en Prageet Harris met zijn Stargate. Ondertussen verdiept Lilian zich in ‘Een Cursus in Wonderen’ en in ‘Hooponopono’. Ze interviewt Koos Janson en Jan van Delden en onderzoekt thema’s als vergeving en non- dualisme. Laat je verrassen door dit openhartig verslag dat zich in Limburg afspeelt, maar heel het universum omvat. Lilian Ferru organiseert lezingen, is schrijfster, filmmaker, en beheert degoednieuwskrant.nl Omnec Onec: ‘One day I will be like Paul’ Michael Roads: ‘Lilian is like bubbeling champagne’ Koos Janson: ‘Ga maar mooi door met al je wonderinitiatieven’

ISBN: 9789492247575
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Taal: Nederlands
Uitgever: www.piramidions.nl

Prijs: € 23,95