Boeken

Herken Jouw Licht In Mij

Auteur: Daisy Buytelaar

Dit boek doet iets met je. Het is gevuld met dromen, wensen en wijsheid. Een verhaal dat jou herinnert aan jouw essentie. Aan de liefde die je bent. Een boek dat leeft. Het slaat haar armen om ieder mens dat op haar pad komt. Het laat je reizen door zoveel laagjes om precies hier thuis te komen. Om jou te herinneren aan het licht dat in ieder celletje van jouw zijn leeft. Je wordt herinnerd aan de wijsheid van het licht. Het heelt, verzacht, inspireert en helpt jou landen.

Voor ieder mens is er een speciaal stukje tekst, een woord of een beeld dat oplicht. Ik kan niet voorspellen wat voor magisch spektakel dit boek voor jou in petto heeft. Als zij je roept, dan voel je dat. Het is de zuivere klank van jouw ziel waar dit verhaal zich in liefde mee verbindt.

Het begon voor mij met het opmerken van een lief vlindertje in mijn bewustzijn; onze toekomstige dochter. Ik wilde me voorbereiden op haar komst en ik besloot er een boek over te schrijven. Autobiografisch en herkenbaar. De reis van ons samen richting een magisch conceptie moment. De naakte waarheid over zwanger worden, zijn en geboorte geven. Ik herinnerde de kracht van mijn lijf, hormonen, DNA, het Universum, de kosmos en de aarde. Alles bleek verbonden.

Teksten in een chocoladebruine aardekleur, lichtcodes, openende woorden, zinnen en symbolen. Een open rug, goudfolie op de kaft, stralen van de zon. Gerecycled papier vol leven verstuurd in een doosje gemaakt van gras. Ook de vormgeving, in samenwerking met Lighthouse Co-Creations, maakt dit boek een prachtig cadeau om te ontvangen of geven.

Dit boek is met liefde voor de aarde gemaakt, zelfstandig uitgegeven door Blooming Daisy en exclusief verkrijgbaar in deze webshop.

 

Edgar Cayce over de Akashakronieken

Kevin J. Todeschi

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 988
Prijs: € 19.95

Edgar Cayce was één van de grote zieners van de twintigste eeuw en een grondlegger van de New Age beweging. Hoewel Cayce driekwart eeuw geleden overleed, heeft zijn boodschap voor de wereld nog niets aan helderheid en zeggingskracht verloren.

In dit boek staat Edgar Cayce’s visie op de Akasha Kronieken centraal. Deze kronieken vormen het geheugen van de mensheid. Ze bevatten alle informatie over ieder individu dat ooit heeft geleefd op aarde; iedere zin, daad, gevoel, gedachte en bedoeling die zich ooit heeft gemanifesteerd.

Cayce werkte veel met de Akasha Kronieken. Hij haalde er informatie uit die de mensen die naar hem toekwamen, hielp in te zien waar ze vandaan kwamen en waar ze mogelijk naar op weg waren. Uit de vele praktijkvoorbeelden in dit boek komt naar voren hoe iedereen uitdrukkelijk in staat is om zijn of haar leven zelf vorm te geven. Het bevat een schat aan diepe inzichten die je in staat stellen om meer te begrijpen van je verleden en je heden, waardoor je beter in staat zult zijn om te leven naar de liefde, vervulling en heelheid van je ware wezenskern.

Maankalender 2022

In deze maankalender lees je hoe je in 2022 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze maankalender 2022 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2022 in harmonie met de maan te leven.

De teksten van deze Maankalender 2022 zijn geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij heeft een praktijk in het Noord-Brabantse Liempde en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners. Meer informatie over Esther en Het 12e Huis staat op www.het12ehuis.nl.

 

 

Maanagenda 2022

 

In deze maanagenda staat hoe je in 2022 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt en welk teken de maan staat en wanneer de maan afhoudend is.

 

 

 

 

Astrologische Agenda 2022

 

Deze Astrologische Agenda is ingebonden met een harde kaft en een leeslint. Deze agenda is genaaid en ingebonden waardoor de agenda plat opengelegd kan worden, nadat de rug van de agenda een aantal keren stevig is opengevouwen. Het thema voor de agenda van 2022 is: Evolutionaire Astrologie. Er staan artikelen in van evolutionaire astrologen: Mark Jones, Geraldine Pontenagel en Rose Marcus.

Per dag staat het volgende in de agenda vermeld: planeetstanden in ME(Z)T, aspecten, tekenwisselingen, declinatie-aspecten, tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, Void of Course Maan, tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen. Per week worden de posities vermeld van Ceres, Vesta, Juno, Pallas, Eris, Pholus en Nessus.

Voorts bevat de astrologische agenda een alfabet, jaaroverzichten, de jaarfeesten en overige feestdagen (voor zowel Nederland als Vlaanderen). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is

Kalender 2022 Christina Von Dreien –

ZONDER verzendkosten als je alléén de kalender bestelt- vanaf 21 september leverbaar

 

leverbaar vanaf 21 september
wanneer je alléén de kalender bestelt versturen wij deze ZONDER verzendkosten

Deze kalender met citaten van Christina von Dreien maakt ons er elke dag van bewust dat we onze werkelijkheid met onze visioenen scheppen. Ze herinnert ons eraan dat we hier nu het hoogste, mooiste en het goede kunnen manifesteren.

We kunnen ons best doen om zo vaak mogelijk vertrouwen, liefde en vreugde te voelen. Dan worden we steeds meer de ware liefde die we eigenlijk zijn en stralen we ons licht naar onze omgeving uit. Haar boodschap is:

‘Laten we samen een prachtige nieuwe werkelijkheid scheppen, voorbij angst en rivaliteit, vol van liefde, bewustzijn en vrede.’

 

De Tuin van oma Tinkel

Auteur: Wendy Ebus

 

De tuin van Oma Tinkel is het eerste boek over het Verscholen land.

We maken kennis met de elfen en in het bijzonder met een vijftal dappere jonge elfen. Daarnaast leren we ook Rick en zijn familie een beetje kennen, en natuurlijk oma Tinkel.

Maar we lezen ook over Groenworg, die altijd eropuit is om dood en verderf te zaaien, waar hij ook komt. En deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op de aarde!

De elfen ondernemen een reis om te onderzoeken in hoeverre Groenworg is geslaagd in zijn opzet om de aarde te veroveren. En tijdens die reis krijgen ze hulp uit een onverwachte hoek.

 

 

 

 

 

Licht op genezing

Auteur: Lilian Ferru

Zodra ziekte zich aandient, zijn we vanuit wanhoop geneigd om elke strohalm aan te grijpen. Wat moet je doen als je in paniek bent?

Na de ‘bijna dood ervaring’ van haar man Paul, begint Lilian Ferru aan haar zoektocht naar wonderen. Dat brengt haar in contact met bekende genezers, die oplichters blijken te zijn. In dit boek maak je kennis met wat er achter de schermen van het spirituele wereldje zoal te koop is, en hoe gemakkelijk we bedrogen kunnen worden.

Alles verandert als Lilian tot haar verbazing ontdekt dat haar man contact heeft met Galactische Lichtwezens, en per toeval erachter komt dat hij een healer is. Paul brengt mensen liefdevol terug naar de essentie van wie ze zijn. Wat is de oorzaak van ziekte? Ben je in staat om jezelf te genezen? En zo ja, hoe dan? Wie is de dokter? Zijn we misschien zelf onze eigen heelmeester?

Je bent je eigen medicijn (Nieuw bij Hajefa)

Judith M. Kocken


Je lichaam bezit enorme kracht en wijsheid. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en gebruik maken van de kracht in jezelf, kan wonderen doen voor je lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en relationele gezondheid . Dit boek houdt je een liefdevolle spiegel voor over wat gezondheid is en wat je kunt doen voor de gezondheid van jezelf en van anderen, met name kinderen. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk, laat Judith Kocken het belang zien van een gezonde relatie met jezelf en de impact hiervan op je lichaam, je gedachten, emoties en hoe je reageert op je omgeving. Wanneer je gebruik maakt van de wijsheid van je lichaam is het mogelijk om oude pijn in jezelf te genezen.

Meer informatie…

 

Voorbij de Horizon

Auteur:Lilian Ferru

Is het werkelijk mogelijk om pijn en verdriet achter je te laten, en om gewoon gelukkig te zijn? Onze reis door het leven loopt niet altijd zoals we willen. Alles dat voor de streep gebeurt, is een nare droom. Pas als angst door liefde is vervangen, ontstijg je alle ellende én jezelf. Dan besef je dat niemand je nog pijn kan doen. Dit inzicht is zo mega. En ja, je mag je waarheid spreken, of iemand toestemming geven om niét van je te houden. Dan zijn we vrij van alle behoeften en de ander ook. Inderdaad, we gaan door het niemandsland, maar wél richting horizon. We laten de oude vermoeide wereld achter ons en gaan huiswaarts, waar een warm welkom wacht. We worden angstloze en natuurlijke mensen. Wie contact heeft met zijn Ware Wezen ontspant vanzelf. Lilian Ferru vertelt openhartig over haar leven met Paul. Na zijn tweede bijna dood ervaring, heeft hij contact met Lichtwezens en geeft hij healings, waarbij je versneld over land wordt getild. Steeds meer mensen zijn klaar voor de laatste stap. Voorbij de horizon reizen we mee met de adelaar, symbool voor de verlichting van de geest, die zichzelf verheft naar een hoger niveau van vrijheid. We maken aanspraak op de wonderen waar we recht op hebben. We kiezen voor de Bron en niets anders! Dit boek gaat over kindpijn, innerlijke gezondheid, en geestelijk volwassen worden. Jij bent al compleet, heel en heilig. Als je voorbij de sluier kijkt, zie je dat de schepping volmaakt is. Dan ben je in het Oog van God, waar alleen vreugde kan bestaan. We gaan een werkelijkheid ervaren die voorheen niet mogelijk was, en die groter is dan we ooit hadden kunnen dromen. Lilian Ferru heeft meerdere boeken geschreven en is, behalve auteur ook beheerder van degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van de healings van Paul: jijbenteenwonder.nl

Ashian’s Nieuwe eBook: “Wat Je Voelt, Genees Je”

DOOR:  JENNIFER CROKAERT  & ASHIAN – 13 MEI 2021

Nou, het heeft veel langer geduurd dan ik me ooit had voorgesteld, maar het is eindelijk gelukt: “Wat Je Voelt, Genees Je”  is klaar!

Ik schreef dit ebook zelf, vond het niks, herschreef het, vond het niks! Toen besloot ik om hulp te vragen! Ashian heeft het hele boek echt gechanneld, en ik geloof dat je zijn energie er doorheen kunt voelen stromen. Nu creëert “Wat je voelt, genees je” een energetische genezingsmatrix terwijl je het leest, waardoor emotionele en spirituele bevrijding en energetische downloads worden vergemakkelijkt.

Ik ben altijd getroffen door de compassie, wijsheid en acceptatie die Ashian in het leven brengt, van de meest alledaagse momenten tot onze grootste verwarring. Hij is heel praktisch, en presenteert altijd een alternatieve kijk op onze situatie die ons in staat stelt om boven de ‘kleverigheid’ van een situatie uit te stijgen.

Belangrijk is dat Ashian een heel hoofdstuk over jonge mensen in het boek heeft opgenomen. Velen van hen hebben veel pijn; ze zijn klaargestoomd om online te komen in de 5D, deze overgangstijden zijn zeer belastend voor hun meer gevoelige psyche. “Wat je voelt, genees je” biedt praktische, gemakkelijk te gebruiken suggesties die zo voor de hand lijken te liggen, toch doen we ze niet (ik spreek uit ervaring wat dat betreft!). Maar op de momenten dat we ons zijn suggesties wel herinneren, kunnen we helende ruimtelijkheid creëren voor onze jonge mensen – ja, voor alle mensen.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het boek als ik aan het schrijven met Ashian. Het is gratis te downloaden op mijn website http://jennifercrokaert.com/ebooks/ of je kunt het hier downloaden.

Veel liefs en zegen voor jullie allemaal

Jennifer x

Leven met het Licht aan

Auteur: Lilian Ferru

Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Dans je dan als een engeltje op de sterren? Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt. Dat betekent dat je waar nodig grenzen stelt, afscheid neemt van ongezonde relaties, en in staat bent om jezelf in eigendom te nemen.

Lilian vertelt over haar leven met Paul. Hij is een van de nieuwe healers die de mens begeleidt op het pad van zelfgenezing. Na een bijna dood ervaring heeft Paul contact met andere dimensies en nodigt hij Lichtwezens uit om zich met ons te verbinden. Spirituele groei biedt echter geen gemakkelijke uitweg uit pijnlijke situaties. Het kan juist de sleutel van de kelder aanreiken waar jij je licht mag laten schijnen. Je neemt steeds meer afstand van versleten patronen en de pijn waar je zolang in gevangen zat. Genezen is niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk. Wie één is met de Bron, wordt zijn eigen bron van vervulling. Je geeft wat je te geven hebt, maar laat niets afdwingen of manipuleren.

Één met de bron

Auteur: Lilian Ferru

Er bestaat een eeuwenoud geheim voor de oplossing van al je problemen. Als je het kunt zien is het overal. Wat als je stopt met zoeken? Wat als jij je gewoon veilig voelt? Waar komen de ideeën vandaan dat je beschermd moet worden? We zijn ons amper bewust hoezeer we beïnvloed zijn door de echo uit het verre verleden en hoe oude denkbeelden ons leven bepalen. We menen heel heilig te zijn als we ons omringen met kristallen of op reis gaan met Ayahuasca. Geen enkel amulet kan jou beschermen, geen enkele ceremonie kan je dichter bij God brengen. Wie één is met de Bron zoekt niets buiten zichzelf. Dan ben je niet langer een vis die zich afmat om het water te vinden. Dan ben je je bewust van AL DAT IS. Niet vanuit primitieve angst, maar uit hedendaags volmaakt vertrouwen.

Lilian Ferru neemt je mee op avontuur en gaat deze keer op zoek naar de wortel van bijgeloof. Als jouw overtuigingen niet van jou zijn, maar een samenraapsel van overleveringen, wie ben JIJ dan? Zolang je dat niet weet strompel je als een slaapwandelaar rond in het woud van begoocheling dat beplant is met overgeleverde concepten die van een New-Age sausje zijn voorzien.

“Corona – Voorbij?”

Geschreven door Aad van Hout

‘In dit derde boek, ter afsluiting van de trilogie over Corona, komen weer verbazingwekkende info aan de orde: gebrek aan ethisch handelen, ontwikkelingsweg vaccin en bijzondere inhoud, Bill Gates als zogenaamde  filantroop.

Vervolgens wordt het accent gelegd op de spirituele info van Matthew Ward en de reeds in gang gezette ascensie van de 3e naar de 4e dimensie.

Het is een wenkend perspectief om niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk te blijven staan.

Het geïllustreerde e-book (71 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij: Aad van der Hout   aadvdhout@hetnet.nl

 

‘WELKE DROOM LEEF JIJ?’
help jezelf uit de droom
Door Trienke Minkema

Dit is het negende boek van Trienke, het boek is mede tot stand gekomen door de vele dromers die bereid waren om belangeloos hun dromen voor dit boek beschikbaar te stellen. Jouw dromen bevatten waardevolle boodschappen en het is dan ook aan te raden om er serieus naar te kijken. Dromen brengen jou in contact met wie je in je diepste wezen bent.

Zij nodigen je uit om de donkere kelder van jouw onderbewustzijn binnen te treden. Daar kun je dan ontdekken wat jou ervan weerhoudt om als een blij kind te kunnen leven.

Tevens laten jouw dromen je zien dat je ook een lichte kant in je hebt. Als je deze twee kanten met elkaar kunt verbinden, dan is de eerste stap gezet om de eenheid in jezelf te kunnen herstellen.

Heb je de moed om naar binnen te keren dan kom je ongetwijfeld tot meer zelfkennis.

Dit boek geeft jou handvatten en bevat creatieve oefeningen zodat je in contact kunt komen met jouw eigen droomwereld.

Trienke schreef dit boek in de vaste overtuiging dat alleen het gezamenlijk aangestoken licht kan bijdragen aan de verlossing van onszelf, van de massa en later van de mensheid.

Voor meer info kijk op: www.trienke.com

 

De ziel als werkend beginsel in de astrologische huizen

Dre Aukes

ISBN: 9789463310208
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: 176

In dit boek stelt Dre Aukes dat de controverse tussen de persoonlijkheid (het ego) en de ziel, die we in werkelijkheid zijn, in wezen het thema is waar de groei van onze bewustzijn over gaat. Nu is dat niet echt nieuw. Wel dat die persoonlijkheid in aanvang ook de schepper is van de levensomstandigheden, die binnen de astrologie vertaald worden in de twaalf huizen.

Vanuit begrippen uit de esoterische astrologie wordt duidelijk gemaakt hoe incarnatie en opgebouwd karma die levensomstandigheden beinvloeden. Zijn die omstandigheden een belemmering voor onze geestelijke groei, dan moeten we die omstandigheden of onze houding ten aanzien ervan, aanpassen aan de bedoelingen van de ziel.

Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die komt
Katrijn Joris

ISBN: 9789463310246
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 264

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven en een vanzelfsprekend deel is van wie ze zijn. Deze priesteressen zijn trouw aan hun eigen waardigheid en heilige vrouwelijkheid. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, aan de mens, aan de Grote Moeder en aan de Bron.

Vrouwen hebben in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak, want als dragers van liefde hebben zij van nature een sterke verbinding met Moeder Aarde en de Grote Moeder. Na eeuwen van patriarchale dominantie over het geestelijke leven, is het vandaag vooral aan vrouwen om liefde weer te laten opbloeien, zodat de aarde en de mensheid kunnen evolueren naar harmonie en evenwicht; naar een wereld waarin het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke kunnen versmelten in magische eenheid met de Vader Moeder God.

 

“Corona – in – perpectief” ….. ‘van vaccin naar slaaf? ‘ 

Geschreven door Aad van Hout

      In dit tweede boek over Corona komen de onbetrouwbaarheid van de testen aan de orde, de ondeugdelijke corona-maatregelen, manipulatie met definities en de gevaren van de experimentele vaccins. Ook de kwalijke rol van hoofdspelers als WHO en Anthony Fauci.

      Extra zorgwekkend is de filosofie en voornemens in het kader van de Vierde
Industriële Revolutie: een nieuwe slavernij – transhumanisme.
      De heldere kosmische boodschap van Matthew Ward geeft ook hoop en perspectief.
Een indrukwekkende medisch-wetenschappelijke tegenbeweging is op gang gekomen.
Laten we alle democratische middelen daarvoor inzetten!

Het geïllustreerde e-book (95 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij:
Aad van der Hout     aadvdhout@hetnet.nl   

 

Aarde Bewustzijn

Geschreven door: Marleen D’hose

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 198
Prijs: € 24.95

ISBN: 9789463310284
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 384

De Aarde is een levend organisme. Dit boek neemt je mee in haar levensverhaal, dat startte lang voor de mens zijn opwachting maakte; een verhaal van evolutie waarin de mensheid niet centraal staat, maar toch een wezenlijke schakel vormt.

We bevinden ons nu op een beslissend punt in de evolutie van onze planeet. De richting die we nu kiezen, zal een grote impact hebben op de lange termijn, voor ons en alle andere aardbewoners. Maar kunnen we goed onze weg kiezen zolang we ons niet bewust zijn van alle begeestering die ons omringt? Moeten we ons daar niet meer voor openen? En zullen we dan bereid zijn om de overtuiging los te laten dat alles van ons, mensen, afhangt? Is het niet tijd om ons weer te verbinden met wezens in andere dimensies die net zo goed thuis zijn op Aarde; tijd om op zoek te gaan naar een collectief toekomstverhaal?

De verborgen wijsheid van de Tarot

Jacqueline Duijvesteijn

De tarot is meer dan een kaartspel en zelfs meer dan een kaartspel dat je een blik gunt in de toekomst. In de kaarten van de tarot ligt diepere kennis besloten over wie wij zijn, als mensen; kennis over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. In dit boek opent tarotkenner en -pionier Jacqueline Duijvesteijn de deur naar deze eeuwige kennis.
We zijn ooit, als mensen, in deze aardse sfeer terechtgekomen; in deze wonderlijke droom, waar liefde, lol en lijden elkaar afwisselen. Maar we zijn niet op aarde om te lijden.

ISBN: 9789463310222
Uitgegeven door: Uitgeverjj Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: +/- 192

Uitvoering: Paperback in kleur
Prijs: € 19.95

Het Liefdesvaccin

Dit is niet het einde der tijden, maar het begin der nieuwe tijden. Het is niet nodig

dat we tegenover elkaar komen te staan. Het is niet nodig dat we zo verharden. In wezen willen we allemaal hetzelfde. Verbinding, liefde, gezondheid en vrij zijn, in een wereld die zachter wordt in plaats van harder.

Geert Kimpen en Michelle Shanti brouwden een vaccin dat ons allemaal kan helpen om

klaar te zijn voor de nieuwe wereld. Gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte, vermengd met de allernieuwste inzichten uit de wetenschap. Een vaccin met alleen maar positieve bijwerkingen en 100% mensvriendelijk. Laat je ontroeren door hun Lockdowndagboek, inspireren door hun zelfgebrouwde vaccin en amuseren door hun verhalen.

Ben jij klaar voor het Liefdesvaccin?

Lees meer in de rubriek ‘Uitgelicht’ van tijdschrift ‘Onkruid’ (pdf)

Paperback: 15 €

Plus verzendkosten

OPSTAAN VOOR EIGEN WAARHEID

innerlijk meesterschap leven

Door Trienke Minkema

Lieve mensen, zoals jullie reeds in een eerder bericht van mij hebben kunnen lezen, ben ik bezig aan mijn achtste boek. ‘OPSTAAN VOOR EIGEN WAARHEID’ Het is het vijfde boek dat hoort bij de transformatiekaarten, maar het boek kan ook zonder de kaarten als zeer waardevol ervaren worden. Elk hoofdstuk is een boodschap die onze bewustwording ten goede komt en kan een aanvulling zijn op eerder verworven eigen inzichten.

‘De stap naar binnen’ om het innerlijk licht weer te vinden, is door velen van ons al meer dan genoeg gezet. Er wordt ons nu gevraagd om dit teruggevonden licht te leven en onze talenten in de buitenwereld te durven uitdragen. Het is de hoogste tijd om onszelf neer te zetten. Hier is moed voor nodig.

Het boek is gebonden uitgevoerd en met een harde kaft.
Alle afbeeldingen zijn in kleur in het boek afgebeeld.
Het boek zal eind november uitkomen en kost € 25,00.
Veel liefs, Trienke.

Voor meer info kijk op: www.trienke.com

Velden van Smaragd – Gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur

Auteur: Marlon Wong-Sioe

Velden van Smaragd is een dichtbundel geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur! Vaak wordt over het hoofd gezien wat voor schoonheid de natuur ons biedt. We vergeten hoe een heerlijke wandeling door het park of bos ons hoofd als het ware kan ‘resetten’. Zit je thuis zonder weg te kunnen of in de trein en zou je op dat moment eigenlijk graag een wandeling door de natuur maken? Probeer deze dichtbundel eens! Laat je heerlijk meevoeren door velden groen als schitterend smaragd en naar andere verre oorden. Ontdek de diepe bossen, de diepe aarde, beekjes stromend helder water en de nacht bezaaid met duizenden fonkelende sterren! Ontdek zo ook meer de pracht te ervaren in het dagelijkse bestaan. Sta stil bij betoverende schoonheid met deze dichtbundel. Gun jezelf een moment van rust, wandelend door velden van smaragd!
€ 18,50

“Corona-vaccin, panacee of vloek?”

In dit actuele boek worden kritische vragen gesteld over het vaccinatie-fenomeen:

wat zijn vaccins, welke (bij)effecten, welke duistere bedoelingen zitten achter de farmacie en zijn er buitenaardse invloeden te traceren?

De ‘rode draad’ die is gevolgd is die van de huidige kindervaccinaties, met al zijn vervuilende en giftige elementen, naar de verderfelijke inhoudsstoffen op nano-schaal én voorgenomen toevoeging van micro-chips en GPS in het corona-vaccin.

De toevoeging van gechannelde informatie getuigt van aards overstijgende ‘out-of-the-box’inzichten en kosmische wijsheid.

Een ieder kan nu een meer bewuste keuze maken om zich al dan niet te laten inenten!

Het geïllustreerde boek ( A5-formaat; 88 pag.) is te bestellen bij:

Aad van der Hout: aadvdhout@hetnet.nl

De papieren uitgave kost € 7,50 (excl. verz.kosten).

De digitale uitgave (PDF) is gratis.

Auteur: Aad van der Hout

Boodschappen van dieren

Alle boodschappen verzamelt in 1 boek.
Zo heb je een fijn boek waarin je rustig de betekenis van alle dieren kunt opzoeken.

Je kunt dit boek ook gebruiken op momenten dat je even inzicht nodig hebt of vastloopt. Het werkt ook als je zelf cliënten hebt. Pak of geef het boek en laat het openvallen en zie de boodschap en het inzicht dat beschikbaar is.

Prijs Nederland: € 29,50
Verzendkosten in Nederland: € 4,50.
Combineer je met de Levensstijlgids, dan zijn de verzendkosten € 6,95

België: € 29,50 excl. € 7,50 verzendkosten zonder track & trace of € 12,30 verzendkosten bij aangetekende verzending (met track & trace)

UITJEBEWUST
info@uitjebewust.nl

 Jij in de nieuwe wereld

Door Peter Verellen

Je mag er dus gerust van uitgaan dat dit boek over jou gaat. Over jou als ‘bewoner van onze planeet Moeder Aarde. Wat bedoel ik dan met een Nieuwe Wereld? Je hebt enerzijds jouw eigen wereld, de leefwereld waar jij bevindt en anderzijds de wereld waar we op leven, de aarde. We leven allemaal op dezelfde aarde, maar tegelijkertijd ook allemaal in onze eigen wereld.

Beide zullen een drastische verandering ondergaan in de komende tijd. We gaan met ons allen naar een Gouden Tijd. Een nieuwe tijd op een nieuwe aarde een allesoverheersende vrede en het terug ‘leven’ vanuit onze ware aard. Onze ware aard was ons voor ‘lange tijd’ ontnomen door de ‘duisteren’. Dit zijn allerrijksten en de allermachtigsten op onze planeet, die hun eigen plaats altijd hebben kunnen kiezen. Het is niet verwonderlijk, dat alles wat mochten horen, zien en leerden kennen, door hun ‘controle’ is gegaan. …………

Bestellen


‘DE ZOEKTOCHT NAAR INNERLIJK LICHT ‘

Op donderdag 10 september. komt het volgende boek uit. Het is het zevende boek van Trienke Minkema. Het is het vierde boek dat is gebaseerd op de reeds eerder door haar ontworpen transformatiekaarten. Ook dit boek is een belangrijke aanvulling op deze kaarten. Het toont de lezer door middel van vele voorbeelden uit de praktijk hoe je een kaartlegging kunt doen om deze vervolgens zelf te duiden. De boodschap die in elke legging tot uitdrukking komt, wordt duidelijk onder woorden gebracht en is een stimulans voor je om je te verbinden met jouw intuïtie.

In deze tijd is er op aarde sprake van een collectief ontwaken. Velen worden bewust. De transformatiekaarten en de daarbij behorende boeken zijn een gids tijdens jouw reis over de aarde. Het werken met deze kaarten stimuleert tevens jouw eigen creativiteit. Hierdoor is dit boek een aanzet en een handreiking om zelf veranderingen in je leven te kunnen aanbrengen om zo de aardse reis tot een goed einde te kunnen volbrengen.

Alle kaartleggingen zijn in het boek in kleur afgebeeld. Elke kaart komt ter sprake in één of meerdere leggingen.

Het boek te bestellen via www.trienke.com

De bijbehorende kaarten zijn nu ook los verkrijgbaar.


Word Wakker, het leven is slechts een droom

Een boek geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal en op Een Cursus in Wonderen

Michael Murray vertelt zijn opmerkelijke levensverhaal waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang. Vanaf het begin van 1999, en de daarop volgende tien jaar, ervoer Michael wat bekend staat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment op de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

SBN: 9789463310215
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 304
Prijs €19,95

BESTELLEN

Issa, zoon van de zon

In dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf.

Dit verhaal begon met Miraan, een prinses uit Kashmir, die bij zonsopgang een strijdwagen van licht zag opstijgen aan de hemel, haar gezicht gloeiend door de stralende vlam, haar hart barstte van dankbaarheid en liefde voor al de jaren die ze had mogen delen met deze prachtige man. Ik ben Miraan die dit verhaal met jou deelt, alsof ik het uit zijn eigen mond hoorde en alsof ik getuige was van de jaren die ik met hem doorbracht. Ik wist niet dat zo’n liefde mogelijk was, een liefde die sterker werd naarmate ze meer en meer met de wereld gedeeld werd. Hij was een grote genezer en koning, een eenvoudige monnik en profeet, een buitengewone minnaar en vriend. ………………..

Auteur: Kiara Windrider
ISBN: 9789463310185
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2018

Bestellen

Zonneschijn voor het licht is
de ware reden van onze aanwezigheid op aarde

Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je zult je gaan herinneren waarom je hier naar de aarde bent gekomen.
 
‘Als je naar de aarde gaat, zul je niet alleen gaan. Op dit moment zijn er veel zielen, die zich voorbereiden om op aarde te incarneren. Jullie zullen allemaal samen gaan om het licht vast te houden. Gedurende vier grote tijdscycli zullen jullie opnieuw worden geboren in vele lichamen en zullen jullie veel verschillende levenservaringen hebben. Het is voor velen uit onze werelden nodig om dit te doen, zodat het genetische materiaal van de nieuwe hu-man, die op de aarde geplaatst is, doorgegeven kan worden aan zielen die dit hogere licht al dragen. Als jullie en jullie soort trouwen met de oorspronkelijke rassen van deze planeet, Aarde, zullen jullie een nieuw soort hu-man doen ontstaan en het DNA van alle mensen op aarde zal na verloop van tijd het gecombineerde genetische materiaal van de Sterrennaties bevatten.’
 
Auteur: Judy Satori
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij
Paperback / 336 pagina’s / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-90-77677-99-5 Prijs: € 19,95

Bestellen

Ohmdat ik het zo graag wil vertellen.
Peter Sattva
Nadat ik in 2001, na drie maanden, werd ontslagen uit het ziekenhuis, was ik onbewust van wat me te wachten stond. Ik was wakker geworden uit een coma, waarin ik een tijd hersendood was geweest en moest eerst revalideren. Ik moest mezelf weer leren verzorgen en koken. Ik was 52 jaar oud en in het ziekenhuis was ik weer uit de luiers gekomen en had weer leren praten, lopen en zelf eten. Mijn oriëntatie, identiteit en ¼ van mijn hersenen waren weg. Daarvoor in de plaats had ik een heftige vorm van epilepsie en pittige angsten teruggekregen. Dat resulteerde in veel medicatie, waar ik redelijk duf van werd. 
Op mijn weg terug, heb ik veel achtergelaten, maar ook gigantisch veel gevonden. Dat maakte het uiteindelijk een prachtige reis. Wat ik vond wilde ik graag delen, dat resulteerde in 2007 in een boekje dat werd uitgegeven. Nu, acht jaar later, ontstond dit tweede boekje, omdat ik sindsdien op een andere manier naar onze maatschappij ben gaan kijken. 
Onze maatschappij functioneert niet op een manier waar we allemaal blij van worden en ik denk nu te begrijpen waarom. Het kan best confronterend zijn, want het betekent dat we ook naar onze eigen verantwoordelijkheden en rol in het grote geheel moeten kijken. En die rol is belangrijker dan ons verteld  is.
Peter.
Titel: Ohmdat ik het zo graag wil vertellen
ISBN: 9789492247209
Auteur: Peter Sattva
Druk: 1
Prijs: €19,95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 196
Afmetingen: 15 x 142 x 229 mm
Gewicht: 350 gram
Verschenen: oktober 2015

Bestellen : 
Hier te bestellen