Boeken

Het Reiki Pad

Auteur: Frans Stiene

Leegte is lichtgevend, waardoor we in een staat van leegte alles duidelijk zien. We kunnen dan bijvoorbeeld zien waarom en wanneer we boos worden, wat ons weer de mogelijkheid geeft om de boosheid gewoon weg te laten smelten. Door deze helderheid zien we bovendien hoe we anderen kunnen helpen, en hoe we compassie kunnen hebben voor anderen, en voor onszelf. Want de essentie van leegte is mededogen en wijsheid. Helderheid. En meer dan dat: leegte is puur. Het is pure energie, niet vervuild door verwarde en kromme visie.

Leegte, Reiki, is een geestestoestand waarin onze geest vrij is van overtollige ideeën; ideeën die eerder zijn voortgekomen uit ervaringen of oordelen dan uit ons Ware Zelf, onze boeddha-natuur. Leegte is een staat zonder grenzen en verwachtingen; zonder labels, vooropgezette ideeën en verkeerde overtuigingen; ongekunsteld, opgebouwd uit pure vrijheid, wijd open, en vrij van dualistische fixatie.
Met deze leegte stroomt zuivere energie door ons hele wezen, in en uit, als een Groot, Helder Licht dat in alle richtingen uitstraalt. Deze zuivere energie is de bron van onze compassie en vriendelijkheid, onze motivatie om anderen te helpen en om anderen te helpen hun eigen Grote, Heldere Licht te herontdekken.
Dat is Reiki.

ISBN: 9789463310529
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 240
Jaar publicatie: 2024

Kost: €24,95

Een dag in de toekomst

Auteur: Francesco Farinelli

In Een dag in de toekomst – Van individualiteit naar eenheid brengt auteur Francesco Farinelli een bezoek van een dag aan Wolkentuinen. Hij weet niet wat hij ziet. Van de treinreis tot de schone stad, van de vriendelijke mensen tot het vernieuwde onderwijssysteem en het herdenken van overledenen. Door deze sprong in de toekomst zien we de mooie shift in mindset die de mensheid heeft gemaakt. In Wolkentuinen denken mensen vanuit eenheid in plaats van ieder voor zich. De prachtige dingen die dan mogelijk zijn in een samenleving zijn haast ongelofelijk.

Het lijkt of ik in een sprookje ben beland, maar ik realiseer me dat Pavel mij een dag in de toekomst heeft gegund om mij te laten inzien wat mijn daadwerkelijke taak hier op aarde is. Blijkbaar heb ik de mooie taak gekregen om het licht door te geven aan alle mensen die mijn leven passeren. Door ze signalen te geven, waardoor mensen weer het licht in de wereld en zichzelf herinneren. Mijn taak is om al mijn kennis en wijsheid door te geven aan iedereen die daar klaar voor is, en op die manier een mooiere en liefdevollere wereld creëren. Ik knijp mezelf even, want ik realiseer me steeds meer dat het echt heel bijzonder is dat ik vandaag een blik in onze mogelijke toekomst mag werpen. Ik weet nu ook heel zeker dat ik hier een boek over moet schrijven, zodat iedereen ervan kan meegenieten. Zodat we er straks, samen als eenheid, voor zorgen om een zorgeloze en prachtige toekomst te creëren.”

Dit boek leert je dat, als we alleen maar vanuit liefde leven, we veel meer kunnen bereiken en een fantastisch, mooi en vredig leven kunnen leiden.

Voormalig militair, politieagent en persoonlijke beveiliger van het Koninklijk Huis, Francesco Farinelli is sinds 2020 personal coach bij en oprichter van de Infinity Academy. Daarnaast is hij bezig zijn droom waar te maken om het onderwijs naar een ander level te tillen. Hij is ervan overtuigd dat de stichting Wijs ervoor gaat zorgen dat er een grote shift gaat komen in het huidige onderwijs. Volgens Francesco is alles mogelijk, hij denkt niet in beperkingen. Een mooiere en liefdevollere wereld, die missie wil hij heel graag doorgeven aan en delen met zoveel mogelijk mensen.

https://farinelli.nl/

ISDN: 978 94 93345 23 2
Uitvoerig: Paperback
Aantal pagina’s: 202
Jaar van uitgave: 2023

Prijs: € 22,22
Te bestellen via je lokale boekhandel

De Complete Tarotgids

Auteur: Dr. René Argonijt

Alles is energie: jij, ik, andere mensen, honden, hoeden, huizen, gevoelens, gedachten, sterren, sterrenlicht en meningen over sterrenlicht…
Allemaal energie.
Energieën trekken elkaar aan, om samen dingen te vormen. Daarbij trekken energieën die op elkaar lijken elkaar het sterkst aan, waardoor ze ook echt naar elkaar toe komen. Dat zie je overal terug in je leven, ook in de tarot.
Als je een vraag stelt aan de tarot, je aandacht sterk richt op die vraag en vervolgens kaarten trekt, zul je daarom kaarten trekken die passen bij je vraag.
Zo maak je heel eenvoudig contact met de onpeilbare diepte van het zijn. Je moet daarvoor alleen wel begrijpen wat de kaarten je zeggen.
Daar is ‘De Complete Tarotgids’ voor.

Wat maakt deze tarotgids zo compleet?
Mensen gebruiken de tarot op verschillende manieren en voor verschillende doelen. Er zijn mensen die graag een kaart trekken om iets te weten te komen over wat er in hun leven speelt, of wat eraan zit te komen. Anderen leggen daarvoor liever meerdere kaarten. Er zijn ook mensen die dagelijks een kaart trekken, voor inspiratie, of ter meditatie, en mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de wijsheid die verscholen gaat achter de tarot.
Dit boek is gemaakt voor al deze mensen.
En ook voor alle andere mensen.
Verder worden in deze gids de kaarten van de ‘Kleine Arcana’ net zo uitgebreid behandeld als die van de ‘Grote Arcana’.

ISBN: 9789463310505
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 336
Jaar van uitgave: 2024

Word je eigen zakengoeroe

Auteur: Gary Quinn

In elke crisissituatie en bij elke uitdaging creëer je een frequentieverschuiving, waardoor je innerlijke zelf zich gaat afstemmen op de beste versie van jezelf. Door in die situaties te volharden en geduldig te blijven, dwing je langdurig succes en voldoening af. Dat geldt voor alle gebieden van je leven, bedrijf en werk.
Toewijding aan dit veranderproces, met je eigen geluk als kern, is de sleutel tot het effectief doorontwikkelen van je leven.

Als je je gedachten, woorden en handelingen positief houdt, zullen zij ervoor zorgen dat je leven een weerspiegeling wordt van je ware intenties. Positief blijven kan je vaak helpen om veel moeilijke uitdagingen te overwinnen en veranderingen te omarmen.

En je doet dit nooit alleen: elk succesvol streven wordt gedragen door meerdere individuen. Mijn hele leven heb ik al prachtige ervaringen met geweldige mensen gecreëerd en gemanifesteerd. Deze ervaringen hebben me geleerd hoe ik me goed kan voelen, focussen en in een staat van geluk en positiviteit kan blijven. En dat kun jij ook.

Ook voor jou is de tijd gekomen om je zakelijke en persoonlijke leven aan te pakken, met nieuwe verantwoordelijkheid en eigenheid. Onthou dat je alles kunt zijn, alles kunt doen en alles kunt hebben wat je verlangt, zolang je de moed hebt om op je pad te blijven, en om de wijsheid, liefde en kracht op te roepen die je al in je hebt.

ISBN: 9789463310512
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 144
Jaar van uitgave: 2024

 

Boek: ‘LEVENSSLEUTELS’

Ons boek ‘LEVENSSLEUTELS’ is NU te bestellen!

Dit boek is geschreven voor jou, omdat wij weten hoe moeilijk de weg soms kan zijn en hoeveel vragen er onderweg kunnen opkomen.
Ook geschreven voor jou, omdat het de moeite waard is om je steeds verder bewust te worden van je eigen innerlijke licht en liefde.
Geschreven voor jou, zodat je je herinnert dat je een krachtig wezen bent met een onvoorstelbare potentie om de Aarde een stukje mooier achter
te laten.’

‘LEVENSSLEUTELS: Ontdekkingsreis van ego naar hart’, is een boek om te inspireren en te informeren over de reis die jij als mens nu maakt van een egogebondenbewustzijn naar een hartgedragenbewustzijn.

‘Wij worden in deze tijd gevraagd om een keuze te maken. Kiezen we voor liefde en licht of voor angst en duisternis. Liefde zal ons bevrijden uit de ecologische, sociale en spirituele crisis. Angst houdt ons vast in de huidige vastgeroeste patronen.’

DE BLAUWE PAREL

‘Onze kleine planeet Aarde is waarachtig,
vanuit de ruimte betoverend, prachtig.

Een blauwe parel in het universum,
aantrekkelijk, uitnodigend, adembenemend.’

Mocht je interesse hebben in ons boek, stuur dan een mail of app zodat we je het boek kunnen toesturen. Vermeld in de mail/app je adres en 06- nr.
Kosten: €25,- (excl. verzendkosten €4,95)
274 bladzijden, paperback.
ISBN 9789464912418

Het boek is nu ook te koop bij de boekhandels van Brummelhuis in Denekamp, Brummelhuis in Ootmarsum, Yoga Zentrum in Adorp, Erfgoed Bossem in Lattrop en de biologische groentekweker de Witte Raaf in Denekamp, Hotel Droste in Mander, winkel Happyness in Ootmarsum.

Chris van Benthem  06-13189115       Moniek Klister 06-24215065
chrisvanbenthem@outlook.com         moniek@praktijkmaanlicht.nl

Edgar Cayce over Reincarnatie

Auteur: Noel Langley

Edgar Cayce – de ‘slapende profeet’ – was één van de grote zieners en genezers van de twintigste eeuw en een grondlegger van de New Age beweging.

Dit boek bevat gegevens uit 2500 van zijn consulten. Hierin komen meest psychische problemen aan de orde. Volgens Cayce zijn deze problemen deel van karmische patronen in ons leven, die we hebben opgebouwd tijdens vorige levens op aarde. Karma is volgens hem een universele wet van oorzaak en gevolg, die onze ziel de gelegenheid biedt lichamelijk en geestelijk te groeien.

Wanneer een ziel terugkeert naar de aarde, als menselijk wezen, heeft ze onderbewust toegang tot alles wat ze in eerdere levens heeft bereikt: van kunstzinnigheid, organisatietalent en andere positieve eigenschappen en vaardigheden, tot de invloed van negatieve emoties als haat, wreedheid en hebzucht. Het is vervolgens de taak van ieder mens om met behulp van het positieve in zichzelf het negatieve in zichzelf te boven te komen.

Hoewel Edgar Cayce al driekwart eeuw geleden overleed, is zijn visie nog altijd buitengewoon helder, diepgaand en relevant. Met behulp van een rijk scala aan praktijkvoorbeelden wordt je in dit boek duidelijk gemaakt hoe alles in een mensenleven voortkomt uit wat ieder mens zelf heeft gedaan, in eerdere incarnaties.

ISBN: 9789463310499
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina’s: 224

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 5
Prijs: € 24.95

Ruth spreekt

Een ooggetuigenverslag

Unamore

Ruth spreekt
en ooggetuigenverslag van het leven van Joshua Christus

‘Meer dan tweeduizend jaar geleden leefde ik een leven in Palestina, als het negende kind van Maria, aan wie een engel was verschenen die haar vertelde dat ze zwanger was van een bijzonder kind met een goddelijke bestemming. Haar werd toen gezegd dit kind Joshua te noemen.
Hij was haar eerstgeborene uit haar huwelijk met Jozef. Er volgden nog acht kinderen, waarvan vijf jongens en drie meisjes. Ik was een meisje en Maria noemde mij Ruth.’

In dit boek versmelt Unamore met de persoon die ze ooit was, om te getuigen van haar ervaringen als jongere zus van Joshua Christus. Deze ervaringen vult zij aan met haar hedendaagse spirituele kennis, in het bijzonder de informatie die is overgedragen via het Urantiaboek en de leringen van Saint-Germain.
Op die manier verduidelijkt Unamore de inzichten die Joshua aan de mensheid heeft meegegeven, en die naadloos blijken aan te sluiten op de ontwaking die de mensheid doormaakt in onze tijd. Zo vertelt Ruth bijvoorbeeld dat Joshua sprak over God als de Vader der Lichten.

Omdat woorden soms gewoon tekortschieten, begeleidt Unamore haar herinneringen aan Joshua met enkele van haar schilderijen, en twee werken van haar vader, Pieter van Velzen, eveneens beeldend kunstenaar.

Zie ook www.unamore.com

ISBN: 9789463310499
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina’s: 224

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 23
Prijs: € 22.50

Maankalender 2024

Leven in harmonie met de maan
Esther van Heerebeek

In deze maankalender lees je hoe je in 2024 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze maankalender 2024 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2024 in harmonie met de maan te leven.

De teksten van deze Maankalender 2024 zijn geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij heeft een praktijk in het Noord-Brabantse Liempde en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners. Meer informatie over Esther en Het 12e Huis staat op www.het12ehuis.nl.

Er is ook een Maanagenda 2024!

Uitvoering: Scheurkalender
Aantal op voorraad: 343
Prijs: € 19.95

ISBN: 9789463318303
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina’s: 744

Maanagenda 2024

Themanummer: De maan en voeding
Kim Bell en Esther van Heerebeek

In deze maanagenda staat hoe je in 2024 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt en welk teken de maan staat en wanneer de maan afhoudend is.

De maanagenda heeft een handzaam formaat en is 10,9 x 15,6 cm

Uitvoering: Ringband
Aantal op voorraad: 0
Prijs: € 15.95

ISBN: 9789463318310
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina’s: 160

Voorbij de Sluier

Het pad van de ziel door geboorte en dood
Steve Rother en de Groep

D e afgelopen kwarteeuw hebben Steve Rother en zijn groep van engelachtige entiteiten, wijsheid en actuele visie aangeboden aan de mensheid; in seminars en lezingen over de hele wereld, en online. Hij geldt als één van de grote wegbereiders van de lichtwerkersbeweging.

Als woordvoerder van de groep is Steve vijf keer gastspreker geweest bij de Verenigde Naties. Zijn boeken zijn gebaseerd op de liefdevolle, inspirerende boodschappen van de groep en hun vernieuwende inzichten vanuit het perspectief van Thuis, en zijn gepubliceerd in achttien talen.

Dit is het achtste boek van Steve en de Groep. Je volgt in dit boek het pad van de ziel door de twee moeilijkste overgangsfasen in het leven: geboorte en dood. Je leest hoe de ziel de overgang maakt van Thuis naar de Aarde: van een oneindig bestaan naar een individuele uitdrukking in eindigheid.

De groep vertelt hoe de ziel zich aanpast aan de illusie van tijd, door middel van de Sluiermatrix; en hoe de afdrukken die je daar creëert, bepalend zijn voor hoe je leven op Aarde zich ontvouwt.
Je leest waarom je ziel zich opsplitst in elf verschillende uitdrukkingen; elf verschillende dimensies. En waarom je hogere zelf achterblijft in de Sluiermatrix, en hoe dit in zijn werk gaat. Je leert over wat er gebeurt wanneer de ziel uit het fysieke lichaam stapt en al jouw twaalf dimensies herenigt tot hun oorspronkelijke staat van perfectie. Dat helpt om de hele doodservaring te zien als één van de mooiste en belangrijkste ervaringen die je kunt hebben. De groep ziet het rouwproces bovendien niet als een helingsproces, maar als de integratie van de energie van de overledene in het wezen van de rouwende.

Deze inzichten zullen je voor altijd veranderen.

Geniet van de reis!

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 7
Prijs: € 21.50

ISBN: 9789463310475
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina’s: 138

Eenvoudig Leven Agenda 2024

Auteur: Nynke Valk

Wat is er bijzonder aan deze agenda?

• de agenda helpt je om voorrang te geven aan wat echt belangrijk voor je is
• steunt je bij je persoonlijke groei en zelfregie
• stimuleert je om mild te zijn voor jezelf
• brengt bewustwording

Wat staat er in?

• een gangbare weekindeling van januari t/m december 2024
• iedere week ruimte om je belangrijke thema’s en acties op te schrijven
• achterin de agenda: iedere week een pagina met reflectievragen om te kijken hoe het gegaan is
• elke maand een inspiratietekst van Nynke Valk met originele illustraties van Alex Peters
• een overzicht van de feestdagen en vakanties
• lege pagina’s voor notities

Details

ISBN: 9789491728501
Uitgave: paperback, gebonden (integraalband)
Geïllustreerd, 220 blz
Verschenen: juni 2023
Afmetingen: 216 x 167 mm
Gewicht: 371 gram
Prijs: € 23,95
Auteur: Nynke Valk
Uitgever: Trophonios Publishing


Op weg naar buitenaardse samenwerking”

Auteur: Aad van der Hout

In dit boek reikt Elena Danaan heel actuele onderwerpen aan:
Zuivering Aarde van negatieve beschavingen,
Toekomstige Gouden Eeuw,
Annunaki-god Enki is terug om goed te maken,
Interstellaire reizen,
Buitenaardse boodschappen…’

...’De mens is een soeverein wezen…

Het geïllustreerde e-boek (111) pagina’s, gratis PDF, is te bestellen bij:

Aad van der Hout aadvdhout@hetnet.nl

Deel 2 Boek Boodschappen van Dieren is binnen….

Auteur: Karen Bos – uitjebewust

Na mijn eerste boek Boodschappen van Dieren zijn er weer zoveel dieren op mijn pad verschenen of op geheel unieke wijze aan me aangereikt dat er een 2e boek is ontstaan: Boodschappen van Dieren II.

Dit boek staat weer vol boodschappen, die dieren graag met je delen om je verder te helpen, bewust te maken en te inspireren. Kruist er een dier jouw pad? Dan is dat nooit voor niets. Zoek de boodschap op en word je meer en meer bewust dat dieren helpers voor de mensheid ZIJN.

Samen met deel I vormen deze boeken een mooie serie vol waardevolle inzichten, maar je kunt de boeken ook apart van elkaar bestellen.

Prijs: € 34,50 excl. verzendkosten.

Door de ogen van Liefde III

De reis met Pan gaat verder
Michael Roads

Dit is een adembenemende achtbaan van een boek, waarin mijn metafysische reizen nog dieper het Mysterie ingaan en ik je meeneem naar plaatsen voorbij alle verbeelding. Als altijd is mijn leraar Pan, de cryptische Natuurgeest.

In dit boek bezoek ik de Boeddha; één die voorbijgaat aan alles wat ik ooit heb verwacht. Ik bezoek de geheimzinnige Serpent Mound in Ohio, waar ik toekijk bij de bouw ervan. Ik reis naar een heilige berg in Japan, waar ik twee heel verschillende goden spreek – en een godin. Uit fascinatie met het proces van overgaan, vergezel ik drie mensen op het moment van hun sterven: een christen, iemand die denkt dat de dood het definitieve einde is en een spiritueel ontwikkeld persoon.
Ik reis vijfhonderd miljoen jaar terug in de tijd en ben getuige van de veranderingen die de Aarde doormaakt sindsdien. Ik zie hoe Chaos opkomt – en snel.
Ik bezoek mensen in hun astrale lichamen boven New York City en Londen, en ik word deel van onbedoelde spelletjes! Ik onderzoek en volg het wonder van de torus, waarbij ik die de Aarde in volg. Ik ontdek de fabelachtige realiteit van de vijfde dimensie – onze volgende bestemming! En als laatste behandel ik de drie stromen van verandering die ik het meest waarschijnlijk acht voor onze tijd van Verandering van de Aarde.

Dit allemaal… en meer.
En ik ben nog lang niet uitgereisd met Pan.

ISBN: 9789463310406
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina’s: +/- 250

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 1040
Prijs: € 24.95

UPON NATURE’S PATH

door: Regiena Heringa

Regiena Heringa is blij te kunnen aankondigen dat haar boek, Upon Nature’s Path, nu verkrijgbaar is.

Dit boekje, geschreven en geïllustreerd door Regiena, is opgedragen aan de wereldwijde familie van het Licht.

Om te luisteren naar Regiena’s lezing van een fragment, klik hier.

Upon Nature’s Path is een verzameling lyrische geschriften en delicate pentekeningen die de lezers uitnodigen om na te denken over hun leven terwijl ze door mist en bos wandelen, de frisse ochtendlucht inademen en de schoonheid van libellen, bloemen en de sterren bewonderen. Het boek opent een wereld van zachte wijsheid en biedt een rustig toevluchtsoord voor contemplatie.

De kosten per exemplaar bedragen $15 CAD plus verzendkosten. Als u drie of meer exemplaren wilt kopen (het boek is een prachtig cadeau), wordt de prijs per exemplaar verlaagd tot $12 CAD plus verzendkosten.

Het boek is geschreven in de Engelse taal.

Om te bestellen kunt u contact opnemen met Regiena via regiena.heringa@gmail.com.

Spirits van Hawaii

Mystieke ontmoetingen met de Voorouders
Tanis Helliwell

Dit is het verhaal van een Hawaïaanse vakantie die uitloopt op een humoristische, hartverwarmende odyssee langs vele wezens uit andere dimensies. Ga met Tanis op avontuur en ontmoet zelden of nooit eerder geziene wezens van diverse rassen, die leven in vulkanen, mistige wouden en woeste zeeën. Ga mee op haar betekenisvolle pad door Hawaii en je bouwt zomaar een diepe, intieme band op met je eigen voorouders, elementalen en mystieke familie. Ontdek de betekenis van de vele dwarsverbanden in onze voorouderlijke bloedlijnen. En ontvang praktische hulp van de voorouders bij het helen van de wonden in jezelf, in anderen en uiteindelijk in onze geliefde Aarde.

‘Als mystica en geweldig verhalenverteller laat Tanis Helliwell ons de verschillende typen voorouders zien, zowel fysiek als spiritueel, en hoe wij met hun zijn verbonden. Door te vertellen over haar avonturen op de Hawaïaanse eilanden, vangt ze de essentie van waar het bij spirituele voorouders om draait.’
– Steven Farmer, auteur van Healing Ancestral Karma

‘Tanis blijft opwindend voor iedereen die de grenzen van tijd en ruimte zoekt. In dit boek begeeft ze zich zonder bedenkingen in het mystieke, om te verlichten en te inspireren. Dit mondt uit in een prachtige reis van hart, spirit en geest.’
– Barry Brailsford, auteur van Song of the Old Tides

‘Tanis biedt onze Hawaïaanse voorouders de gelegenheid om tot meer mensen te spreken via haar ervaringen met hen. Dat doet ze met humor en met eer en in haar verhaal vat ze hun essentie.’
– Kimokeo Kapahulehua, oprichter van de Kimokeo Foundation voor behoud van de Hawaïaanse cultuur

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 1043
Prijs: € 19.95

ISBN: 9789463310383
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina’s: 192

Geef je hart de ruimte

De transformerende kracht van Liefde
Matt Kahn

Heb uw naaste lief. Liefdevolle zorg. De liefde van het universum. Van de oudste religies tot de nieuwste New Age: Liefde is het fundament onder alle praktijk. We omarmen allemaal het idee van liefde… en dan gaan we online; of duiken we in het nieuws; of gaan we op bezoek bij familie.

We weten allemaal dat liefde en eenheid prachtige idealen zijn, maar de vraag is steeds weer: hoe komen we daar?

Veel mensen leven in een pijnlijke, verwarrende wereld van tegenstellingen; of het nu gaat om ras, geslacht, seksuele geaardheid, persoonlijke identiteit of mening. Bestsellerauteur Matt Kahn nodigt je uit om onze onderlinge verschillen te gaan zien als gouden gelegenheden om op zoek te gaan naar de diepte van onze verbondenheid met elkaar. Matt biedt ons daarbij wijze inzichten en bruikbare gereedschappen. Hij leert ons hoe we kunnen leven vanuit onze hoogste waarden en waarheden, terwijl we anderen de ruimte geven voor hun eigen ervaringen.

Dit boek is misschien wel Matt Kahn’s meest persoonlijke, meest directe en meest gedurfde boek tot nu toe, vol persoonlijke verhalen en praktische toepassingen. Matt onderwijst je in dit boek tien essentiële principes, waaronder genade, waardigheid en moed. Die helpen je contact te maken met de meest liefdevolle kanten van jezelf en van de mensen om je heen. Zo wordt je begeleid naar het reiken in je eigen hart en het uitwisselen van de respect, bevestiging en aanmoediging die we allen nodig hebben om mee te gaan in de groeisprong die er voor de mensheid aan zit te komen: een sprong naar meer eenheid en meer liefde.

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 1054
Prijs: € 19.95
ISBN: 9789463310390
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina’s: 168

Helende Gedichten van Licht en Liefde in donkere tijden – Deel 3

Geboorte van een Nieuwe Wereld.

Hilde Janssen

Deze dichtbundel is een vervolg op mijn 2 vorige boekjes en reist doorheen prachtige kleurrijke, en minder kleurrijke landschappen, naar de Geboorte van een Nieuwe Wereld. De Wereld waarin we allen mogen THUISKOMEN in Licht, Liefde, Vrede, Harmonie, Vreugde….

Dit boekje is het kleinst, maar het meest kleurrijk. Het is zowel in beeld als in tekst helemaal uit mezelf geboren in Speelse Creativiteit. In pure verwondering, verrassing en openheid, als een kind zo Vrolijk en Vrij….

Deze gedichten zijn op de site van “wakkeremensen” verschenen.

Geen ISBN nummer
Uitgegeven in eigen beheer
Jaaruitgave 2022
27 gedichten
Pagina’s 65

Uitvoering: Paperback – 16 x 24cm
Prijs
15,00 + verzendkosten

Te bestellen bij Hilde Janssen op e-mailadres hil.jan@telenet.be

Helende Gedichten van Licht en Liefde in donkere tijden – Deel 2

Het Gouden Ochtendgloren

Hilde Janssen

Deze dichtbundel is een vervolg op mijn eerste en baant de weg verder naar een Nieuwe Wereld doorheen het Gouden Ochtendgloren.

Het zijn weer prachtig geïnspireerde boodschappen van Licht en Liefde om bezwaarde Harten weer op te lichten, om moedeloosheid om te buigen in moed, om angst om te buigen in vertrouwen, om afgescheidenheid om te buigen in verbinding, om alles wat donker en zwaar is om te buigen naar het Licht, om….

Zoals bij het eerste boekje, is ook dit boekje begeleid met prachtige foto’s en kunstwerken van enkele lieve vrienden.

Deze gedichten zijn op de site van “wakkeremensen” verschenen.

Geen ISBN nummer
Uitgegeven in eigen beheer
Jaaruitgave 2022
54 gedichten
Pagina’s: 108

Uitvoering: Paperback – 16 x 24 cm
Prijs:
18,00 + verzendkosten

Te bestellen bij Hilde Janssen op e-mailadres hil.jan@telenet.be

Helende Gedichten van Licht en Liefde in donkere tijden

Boodschappen op weg naar een Gouden Toekomst

Hilde Janssen

Deze dichtbundel is ontstaan eind 2020, toen er op een spontane manier spirituele boodschappen in dichtvorm door me heen kwamen stromen. Dit hele proces startte na het zien van een “zoenende boom” tijdens een wandeling in het bos. Deze inspireerde me om een gedicht te schrijven en vervolgens stroomden er 70 nachten na elkaar boodschappen in dichtvorm door me heen.

Deze dichtbundel is een eerbetoon aan de natuurlijke stroming in het Leven en aan ons Ware Zelf. Het is een herinnering aan ons Ware Potentieel van Oneindige Mogelijkheden. Het is een ode aan ons Vrije Autonome Zelf. Het is de aankondiging van het Gouden Tijdperk van vernieuwing. Het is een Hart onder de riem in moeilijke momenten. Het is….

Het boekje is begeleid met prachtige Kunstwerken en foto’s van mezelf en van enkele lieve vrienden.

Deze gedichten zijn op de site van “wakkeremensen” verschenen.

ISBN: 9789464332759
Uitgegeven in eigen beheer
Jaaruitgave 2021 – Herdruk 2022
70 gedichten
Pagina’s: 155

Uitvoering: Paperback – 16 x 24 cm
Prijs: €20,00 + verzendkosten

Te bestellen bij Hilde Janssen op e-mailadres hil.jan@telenet.be

Terugkeer van de Moeder

Terug naar Liefde

Sharon McErlane

De Grootmoeders roepen ons op om te herinneren wie we zijn; om in de kracht van het Vrouwelijk Principe te stappen en onszelf te erkennen als de bron van het Goede die we zijn. Onvermoeibaar onderwijzen en begeleiden ze ons daarbij. Nu vragen ze ons om deze kracht aan anderen door te geven.
‘De Aarde heeft lang geleden onder een teveel aan yang-energie en een tekort aan yin. Deze disbalans heeft al het leven in gevaar gebracht en we zullen niet toestaan dat de Aarde vernietigd wordt. Het is tijd om het evenwicht te herstellen. En daarvoor moeten vrouwen het voortouw nemen. We zijn gekomen om vrouwen op te roepen tot hun kracht.’

Na hun eerste boek ‘De Grootmoeders spreken’, begonnen velen van ons met de Grootmoeders te werken. Ze waren grappig en wijs en namen geen blad voor de mond. De waarheden die ze deelden, hebben onze levens verrijkt. Ze leerden ons over de kracht van het Grote Vrouwelijke, en toen ze ons omhulden in wat zij de ene liefde noemden, werden onze geesten en harten verruimd. We groeiden, we bloeiden. We werden meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Maar de Grootmoeders zijn nog niet klaar.
‘We zijn gekomen om de weg te bereiden voor de terugkeer van de Grote Moeder naar de Aarde. Wij zullen het pad voor haar verlichten. Jullie kunnen ons daarbij helpen, als jullie dat willen.’

De tijd die ze ons voorspeld hebben, is eindelijk gekomen.
Het is tijd voor de terugkeer van de Moeder: terug naar Liefde.

ISBN: 9789463310413
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina’s: 287

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 957
Prijs: € 24.95

Drakenvrouw op Aarde

Vind je eigen kracht

Invanna Morgane

Invanna Morgane is een paranormaal begaafde vrouw en spiritueel leraar die al haar hele volwassen leven wordt gedragen en begeleid door draken, waaronder de goede en wijze draken van Jupiter. Ze staat met hen in contact via beelden die ze doorkrijgt, telepathie, intuïtief weten en channeling, onder andere van tekeningen.
‘Deze draken hebben me gekoesterd, begeleid en onderwezen. Ook als de lessen hard waren, was dat altijd vanuit mededogen.’

Vele kosmische krachten en dimensies van het leven waar de meeste mensen geen weet van hebben, komen samen in het leven van Invanna en vormen dat tot een pad van groei en genade. Het besef dat deze krachten en dimensies ook werkzaam zijn in jou en jouw leven, kan veel op zijn plek doen vallen.
Dit boek is bedoeld om dat besef in je te ontwaken, wie je ook bent… of blijkt te zijn.

ISBN: 9789463310420
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina’s: 160

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 426
Prijs: € 19.95

Een inspirerende spirituele roman

MISSIE

‘De meester van het leven’ is een levensverhaal dat mensen wil inspireren, wil doen stilstaan bij de rijkdom van het leven en een boeiende leeservaring wil bezorgen.

VERHAAL

Op een zonovergoten meidag in 1992 wordt in het Belgische dorpje Belsele de wereldvermaarde DNA-onderzoeker Renaat Plageens ten grave gedragen. Tijdens een mysterieuze viering nemen zijn dierbaren, zijn vrienden en zijn kennissen afscheid van hem. Renaats leven lijkt voorbij te zijn, maar een ongelofelijk geheim begint zich te ontvouwen.

De meester van het leven reconstrueert op een magistrale wijze het levensverhaal van deze getalenteerde weesjongen. In een meeslepende carrousel van ogenschijnlijk dagelijkse gebeurtenissen zien we Renaat verwoed speuren naar zijn oorsprong, én naar goedheid, schoonheid en waarheid. In een mum van tijd wordt de lezer zijn metgezel op een fenomenale reis door de tijd. Tijdens zijn odyssee ontmoet Renaat vele mensen. Hij ervaart vreugde en verdriet, schippert tussen hoop en wanhoop, en reikhalst vurig naar liefde en licht. Maar wie is zijn meester van het leven?

De meester van het leven is een verrassende psychologische, filosofische en spirituele compositie die de hedendaagse mens haarfijn doet stilstaan bij zijn oorsprong en bij de unieke bestemming in zijn bestaan. Het is een aangrijpend verhaal over de innerlijke strijd tussen leugen en waarheid, tussen goed en kwaad, en tussen leven en dood. De vele existentiële dimensies en de kern van de zinzoekende mens worden er op een briljante wijze in belicht. De meester van het leven leest als een tijdloze levensgids voor wie het leven authentiek wil leven.

ONTSTAAN

https://youtu.be/k3He44FNVyY

KOOP HIER JOUW

    Gesigneerd exemplaar →

  • Een gesigneerd exemplaar is mogelijk
  • Voor € 26,95 verzending inbegrepen
  • 651 pagina’s
  • ISBN-978 94 6365 292 6

‘De meester van het leven’ is nu ook verkrijgbaar in je lokale boekhandel en via diverse webwinkels

SUMMARY

‘The Master of Life’ is a book that aims to inspire people ad cause them to reflect on the richness of Life, or otherwise of their own lives.

The story commences on a sun-drenched May day in 1992 when the world-renowned DNA researcher Renaat Plageens is buried in the Belgian village of Belsele. His loved ones and friends have gathered to pay their final respects and to say goodbye at a mysterious funeral service. Although Renaat’s life seems to be over, an incredible secret begins to unfold.

‘The Master of Life’ chronicles the life of Renaat who grew from a talented orphan boy to a genetics researcher of world-renown. In viewing the events in his life, we can see Renaat persistently searching for clues to his own origins and the values that guided him- such as love, truth, goodness and beauty- , the reader becomes a fellow-traveller in Renaat’s life journey. We see the people he meets, we experience his joys and sorrows and in this gripping story, we observe his quest to understand who is his unique Master of Life.

PETER KNAPEN

https://www.demeestervanhetleven.be/

“Evolutie van de Mens”

Auteur: Aad van der Hout

‘Elf mediums geven hun gechannelde visies over de evolutie door.
Een schets wordt gegeven over zoals:
Oerknal, Oorsprong van de mens, Bemoeienis van buitenaardse beschavingen,
Uit de Matrix stappen, Evolutieperioden, Ascensie…

…De mens is een onsterfelijk spiritueel wezen…

Het geïllustreerde e-boek (142 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij:

Aad van der Hout,  aadvdhout@hetnet.nl

 

 

Chronisch uitgeput, chronisch opgewekt

Renee Faas

Dit boek is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met lichamelijke uitputting en iedereen die mensen bijstaat die daarmee te maken hebben. Specifiek richt het zich op patiënten met de uitputtingsziekte ME/CVS, maar daarvoor mag je gerust ook andere uitputtingsziekten lezen, zoals burn-out, chronische vermoeidheid, reuma en ga zo maar door. Het lijkt er op dat veel mensen die een aanval van het covid-19-virus hebben overleefd, ook langdurig uitgeput zijn.

Dit boek is er voor hen.
Dit boek is er voor jou.

En de belangrijkste boodschap ervan is dat het mogelijk is een mooi en vervullend leven te leiden, ondanks de fysieke uitputting die op je drukt; een leven van waarde en kwaliteit. Jij mag er zijn. En je hebt recht op een mooi en goed leven. Dat is mogelijk, ook als artsen je nog niet beter hebben kunnen maken. Dit boek helpt je om je eigen waarde te hervinden, ook als je bedolven bent onder vermoeidheid. Door op zoek te gaan naar jouw persoonlijke waarde, zet je koers naar meer kwaliteit van leven. Dit boek helpt je in die richting met behulp van een grote schep wetenschap, veel eigen inzet en vasthoudendheid en een scheut spiritualiteit.
Ben je klaar voor de reis?

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 689
Prijs: € 19.95

ISBN: 9789463310376
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina’s: +/- 240

De Wonderen van de Kasa

Auteur: Macy Annabelle Pole

De Wonderen van de Kasa is een spiritueel sprookje dat ontroert en vermaakt, maar dat bovenal visie, inspiratie en levenskracht biedt. Het gaat over Bessia, een meisje dat is uitverkoren om de mensheid te begeleiden naar de Nieuwe Aarde.

Het boek neemt je mee op haar reis, van onbewust meisje tot de Kasa; de Uitverkorene. Het verhaal is gecentreerd rondom een levensveranderende reis waarin Bessia ontdekt dat ze bijzondere gaven heeft. Vervolgens moet ze die gaven leren beheersen om zelf geluk te vinden en zo de mensheid te kunnen redden.

De lezer gaat mee op Bessia’s reis naar geluk en groeit ondertussen met haar mee. Aan het eind van het boek is niet alleen Bessia’s leven veranderd, maar dat van de lezer ook.

Het boek kan worden gekocht bij alle boekhandels zoals bol.com en bruna.nl,  voor 20,95 euro, maar het leukste is om het boek rechtstreeks bij de schrijfster te kopen via haar website www.macypole.com, dan krijg je er een persoonlijke boodschap bij.

Het is ook verkrijgbaar als e-book voor 11,95 euro.

“Prachtig verhaal, zo gelaagd, diepgaand, intelligent en spiritueel, tegelijkertijd een page-turner want ik blijf maar doorlezen. De innerlijke en uiterlijke reis van Bessia zal herkenbaar zijn voor veel vrouwen, en in het algemeen hooggevoelige mensen.” – Michelle Shanti, auteur en uitgever

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Gewicht : 450 g
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm.
Druk: 1 355 pagina’s
Verschijningsdatum: september 2022
Uitgever: Paris Books
EAN: 9789493280359

“Michel de Notredame”

Auteur: Aad van der Hout
‘Dolores Cannon had via haar hypno-regressie therapie een zuiver contact met Nostradamus.  En kreeg de échte betekenis door van zijn visionaire kwatrijnen. In dit boek komen een 45-tal kwatrijnen aan de orde, zoals: Tsjernobyl, Aids, Hitler, Martin Luther King,  NASA, Virus, Buitenaardsen, 9/11, Spiritueel (verhoging menselijk bewustzijn)…’

Het geïllustreerde e-boek (92 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij:

Aad van der Hout   aadvdhout@hetnet.nl

Het orakel van Riona –

Bedevaart naar de toekomst

Op vrijdag 13 mei 2022 is het nieuwe boek ‘Het orakel van Riona – Bedevaart naar de toekomst’ van Roos van ‘t Hof verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. Samenvatting Als klein kind beleeft Riona prachtige avonturen op en rond de boerderij waar ze opgroeit. Een maanelf komt Riona een boodschap brengen van haar oma, die ze zo vroeg heeft moeten missen. Samen met de trouwe huiskabouter Higgins verkent Riona de ongeziene wereld van engelen, elfen, feeën en kabouters. Zij treedt steeds meer in de voetsporen van haar oma, maar het levenslot zal haar leven toch een nieuwe wending geven. Een ongeluk is de aanleiding tot de levensreis van Riona. Zij zal ook letterlijk op bedevaart gaan. Ze verlaat haar vertrouwde omgeving en verkent nieuwe oorden, in haar zoektocht naar ware liefde. Zal Riona die ware liefde vinden op haar bedevaart? Over de schrijver Roos van ’t Hof (pseudoniem) werd geboren in Utrecht. Later verhuisde het gezin naar Drachten. Daar begon ze te schilderen en ging ze naar de middelbare school. Langzaam groeide ze los van het Friese leven en bouwde ze elders een bestaan op, maar de Friese weilanden bleven haar echter trekken en ze besloot terug te keren naar Drachten, waar ze in een ander soort leven terechtkwam. Na een tijd als mantelzorger voor haar moeder, begon ze weer op kantoor, maar na diverse banen en een burn-out besloot ze het roer om te gooien en zich te richten op een leven vanuit haar hart. Ze tekende en schilderde, verdiepte zich in spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen en ze stortte zich in het vrijwilligerswerk.

Boekgegevens:
Verschijningsdatum:  13-05-2022
ISBN:                               9789464505474
Aantal pagina’s              292
Geïllustreerd:                 nee
Uitvoering:                     paperback
Verkoopprijs:                 € 22,99 * inclusief kosteloze verzending in Nederland en België Uitgever: Uitgeverij Boekscout

Over de uitgever Boekscout in Soest is een uitgeverij met een uniek karakter. Inmiddels hebben meer dan tienduizend auteurs de kans gekregen met hun boeken te verschijnen. Velen van hen zijn/waren debutant. Boekscout maakt gebruik van de printing on demand-techniek. Daardoor kunnen wij ook boeken voor kleinere markten uitgeven. De uitgeverij heeft op deze manier al heel wat verborgen talenten in Nederland en België weten op te sporen. Velen van hen hebben de door ons geboden kans gegrepen om zich verder te ontplooien. Uitgever: Erwin de Haan, e-mail: marketing@boekscout.nl.

Een gift uit Avalon – over contact met overleden dierbaren

Auteur: Annet Brouwer Als een dierbaar persoon overlijdt, vragen nabestaanden zich vaak af: “Waar ben je nu? Geef me een teken, hoe is het daar?” Wat nu als de achtergeblevenen daadwerkelijk een teken ontvangen? In Een gift uit Avalon vertelt Annet Brouwer ons zeer persoonlijke verhalen van ruim veertig mensen die in het dagelijks leven werden verrast door een onverwacht teken of bezoekje van gene zijde. Bijna altijd waren de tekens en bezoekjes onvergetelijk en van buitengewone betekenis. Het waren momenten waarin enkel de liefde sprak. De tekens waren zeer uiteenlopend: van telepathische communicatie waarin de overledene werd gezien, gehoord of gevoeld, tot betekenisvolle toevalligheden, tot ‘onmogelijke’ voorvallen met apparatuur en voorwerpen. Er waren zelfs tekens en boodschappen die geverifieerd konden worden. En wat te denken van vooraf afgesproken tekens van een voortleven die na het overlijden ook daadwerkelijk werden ervaren? Raar, maar waar? Annet Brouwer laat ons kennismaken met een fenomeen dat vaker blijkt voor te komen dan we denken. Ze plaatst de verhalen in een historisch perspectief en beantwoordt de vraag hoe religies, wijsheidstradities, filosofen en de wetenschap naar dit fenomeen kijken. Is het echt zo dat de dood ons scheidt?

ISBN 978-94-93175-84-6
Uitgegeven door: Uitgeverij Van Warven
Aantal pagina’s: 340
Verschijnt: 2 april 2022
Prijs: € 23,95 plus verzendkosten
Bestellen: Rechtstreeks bij auteur: annet.brouwer@farus.nu

De Stem van het Zelf’

Auteur: Marieke Meulenberg De Stem van het Zelf wijst ons de weg naar huis en moedigt een ieder aan om de waarheid over zichzelf te herinneren en onze ware grootsheid te zien. Marieke neemt ons mee op een avontuurlijke reis van het beperkte ik naar het oneindige Zelf waarbij ze ontdekt dat nìets is wat het lijkt. In de matrix van het 3D-veld belandt ze uiteindelijk in het hol van de leeuw waar in het krachtig aanwezige licht, het spel van macht en manipulatie uitvergroot wordt getoond. Ze doorziet dat alleen bewustZijn en onvoorwaardelijke liefde de schaduwdelen kan laten oplossen, zowel in de binnen- als in de buitenwereld. In deze turbulente tijd van immense bewustzijnsverschuiving wil het goddelijk wezen dat we allen zijn, meer dan ooit belichaamd worden. Het is tijd om ons over te geven aan de hoge frequentie van liefde die door ons heen wil stromen, waardoor de mensheid kan ontwaken uit de collectieve droom. Marieke Meulenberg (1968) heeft het natuurlijke vermogen om vanuit een multidimensionale waarneming voorbij de driedimensionale wereld van het ik te kijken en de Stem van ieders Zelf te activeren. Ze geeft Mana, lezingen, retreats in binnen- en buitenland en begeleidt bijeenkomsten voor Lichtbrengers. In 2009 werd haar eerste boek De helende Reis in de praktijk gepubliceerd. Met haar moed, haar Stem en haar licht geeft ze ons allen een groot geschenk. ‘Wij zélf zijn de krachtige scheppers van een nieuwe, hartgedragen wereld met een potentieel aan ongekende mogelijkheden.’

ISBN nummer: 978 94 93191 89 1
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 366
Verschijningsdatum: Januari 2022
Genre: spiritualiteit, esoterie, persoonlijke groei en ontwikkeling
Leesboek – Prijs: 22,- euro
Ook als E boek te koop – Prijs: € 11, 00
Te bestellen bij alle boekhandels zoals bol.com en bruna.nl
Ook Als Luisterboek MP3 – Prijs: € 22,00

“Het Orakel van Rosswell”

Auteur: Aad van der Hout  

‘In juli 1947 was er de beroemde UFO-crash in Roswell (VS), waarbij de overlevende alien, Airl genaamd, fascinerende openbaringen doorgaf aan haar verpleegster Mathilda. Airl schetst o.a.  de niet-aardse afkomst van de mens, de valse blik op de  geschiedenis, de onjuiste evolutie-theorie, de beperkte visie van de wetenschap. De mens is een Onsterfelijk Spiritueel Wezen.‘ Het geïllustreerde e-boek (75 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij: Aad van der Hout   aadvdhout@hetnet.nl

Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Dolores Cannon   Toen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog atoombommen vielen op Hiroshima en Nagasaki, zagen onze ‘beschermers’ en ‘toeschouwers’ in de ruimte dat de Aarde afstevende op een catastrofe. Het principe van niet-ingrijpen weerhield hen ervan directe actie te ondernemen, maar zij kwamen wel met een briljant plan om de Aarde te redden en de mensheid te helpen om een hoger plan te bereiken. Ze konden niet van ‘buitenaf’ ingrijpen, maar wellicht konden zij invloed uitoefenen … van binnenuit. Daarom riepen ze vrijwilligers op om te komen helpen. ‘De Aarde is in gevaar. Wie wil er komen helpen?’ De zielen die van oudsher bij de Aarde horen, waren vastgelopen op het wiel van karma. De enige hoop om hen vlot te trekken, lag in de komst van zuivere zielen die nooit deel waren geweest van de karmische cyclus. Dolores Cannon heeft door haar werk met hypnose en regressie, drie golven van deze vrijwilligers ontdekt. Sommige daarvan zijn direct uit de ‘Bron’ gekomen en hebben nooit eerder in een fysiek lichaam geleefd. Anderen hebben levens gehad als ruimtewezens op andere planeten of in andere dimensies. Omdat alle herinneringen worden gewist wanneer een ziel de Aardse dimensie betreedt, herinneren de vrijwilligers zich hun opdracht niet. Ook daardoor hebben deze prachtige zielen moeite om hun plaats te vinden in onze chaotische wereld. Deze zielen hebben echter een zeer belangrijke rol te spelen, want zij helpen de rest van ons te ascenderen naar de Nieuwe Aarde die ons wacht. Dolores Cannon (1931-2014) was een wereldvermaarde hypnotherapeute, onderzoekster van paranormale fenomenen en internationale spreker. Haar vijftien boeken zijn vertaald in twintig talen. Over de hele wereld heeft ze radio- en televisiepubliek toegesproken. Artikelen over en door haar zijn verschenen in verschillende tijdschriften en kranten, zowel in haar eigen land, de VS, als internationaal. Dolores was de eerste buitenlandse die de Bulgaarse Orpheus Prijs ontving, een prijs voor de grootst bereikte vooruitgang in het onderzoek van paranormale fenomenen.

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 474
Prijs: € 22.50
ISBN: 9789463310352
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: 432

IN HET OOG VAN LUCIFER

Auteur: Maurits Prins

Over de Auteur: Maurits Prins is Jungiaans psycholoog. Zijn onderzoek naar waarheidsvinding startte hij begin 2000 naar alles wat met de Rooms-Katholieke-Kerk te maken heeft. Dat mondde uit in een schitterend werk van zijn hand “Het bedrog van Rome,” dat onder de lezers veel heeft losgemaakt. Met zijn nieuwe boek “In Het Oog van Lucifer” breekt deze auteur iets open dat voor velen nog in het verborgene ligt. Soms kunnen fictie en non fictie op elkaar lijken,hetgeen aan de lezer zelf is om dat te ontdekken. In deze intrigerende spirituele thriller wordt de strijd tussen licht en duisternis geheel zichtbaar. Het boek is doorspekt met humor, wijsheid en inzichten,waarbij de actualiteit scherp voor het voetlicht wordt gebracht. Een spannend verhaal met diepgang. Verfrissend, eigentijds en helder geschreven: Mike Fergusson, rector magnificus van de Metropolitan University in Londen, was met zijn onderzoek doorgedrongen tot in de kern van het satanisme. Maar dat moest hij uiteindelijk met de dood bekopen. Op een merkwaardige manier en door samenkomst van omstandigheden, komt de erfenis van zijn onderzoek op het bordje terecht van professor John Copperfield en zijn assistente. Er volgt een adembenemende zoektocht, die diep in de aarde  eindigt, voor de poort van de hel.

Taal: Nederlands
Bindwijze Paperback
Verschijningsdatum november 2021
Aantal pagina’s 342 pagina’s
Uitgever: Stichting Universal Awakening
ISBN: 9789492597847

Boek bestellen

Nu verkrijgbaar bij:

Rechtstreeks bij auteur info@mauritsprins.com

of o.a. bij

KALEIDA

BOL.COM

BRUNA

Jouw Zodiac Soul

Auteur: John Wadsworth

Werken met de 12 sterrenbeelden naar evenwicht, geluk en heelheid John Wadsworth Uitvoering: Paperback ISBN: 9789463310321 Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa Taal Nederlands Jaar uitgave: 2021 Pagina’s: +/- 240 Prijs: € 22.50 In dit revolutionaire boek Zodiac Soul verbindt de toonaangevende Britse astroloog, John Wadsworth, de eeuwenoude tradities van het sjamanistische medicijnwiel met de astrologische sterrenbeelden. Hij gaat hierbij terug naar de oorsprong van de astrologie, die nauw verbonden is met het cyclische ritme van de natuur. Dit wiel draait daarom ook in jou en vormt een blauwdruk van het wiel van sterrenbeelden die dagelijks om jou heen draaien. Het is een wiel van tijd en van initiatie, van beleefde ervaringen, van het spel van licht en donker dat jouw leven vormt. Met de geschiedenis, de mythologie, de poëzie en de literatuur van de zodiak als trouwe metgezellen – een astrologische traditie van meer dan tweeduizend jaar – neemt de auteur jou mee op een organische reis langs jouw wiel. John Wadsworth onthult hierbij waarom de uitdagingen van het leven allemaal hun plek hebben in de orde van de zodiak. Zijn eenvoudige, maar levensveranderende inzichten en oefeningen stellen jou in staat om zelf te ontdekken waar jouw wiel vast komt te zitten. Door jouw onderliggende angsten en ondermijnende gedragspatronen aan te pakken en jouw blokkades op te lossen, open je de weg naar zelfrealisatie en kan jij jouw potentieel ten volle leven. Zo wordt jouw persoonlijke geboortehoroscoop de routekaart naar jouw ziel. Zo leer je hoe jij jouw wiel ondanks de uitdagingen van het leven draaiende houdt, in harmonie met de seizoenen en de natuurlijke ritmes van jouw wezen. Met de sterrenbeelden als alchemistische symbolen van transformatie is dit een reis naar een diepere verbinding met de heelheid van jouw ziel, het geheel dat jij bent. Stap dus door de twaalf poorten van de sterrenbeelden en volg jouw pad naar evenwicht, geluk en heelheid. Omhels het leven waarvoor je geboren bent.

2024

Het jaar van de Kristallen Revolutie Rene Argonijt

Uitvoering: Paperback ISBN: 9789463310338 Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa Jaar uitgave: 2021 Pagina’s: 264 Prijs: € 19.95 Het is bijna zover: 2024, het jaar van de Kristallen Revolutie. Er komt dan een einde aan de periode van verrechtsing en angst waar we ons nu al een jaar of tien in bevinden. In 2024 zal de tijdgeest weer progressiever, opener en vertrouwender worden. Een nieuwe generatie zal opstaan en zal samenlevingen over de hele wereld op hun kop zetten, met frisse acties en nieuwe ideeën; net als eerdere generaties hebben gedaan, maar toch weer helemaal anders. Hoe kom ik daar bij? Alles wat er om de aarde heen gebeurt, het hele samenspel van sterren, planeten en satellieten, weerspiegelt de essentie van wat er hier, bij ons gebeurt. Dat hoef je niet van me aan te nemen: ik bewijs het je, in dit boek. Met behulp van het gedegen historisch onderzoek waarvoor ik zelf nogal hoog ben opgeleid en waarin ik anderen heb onderwezen, laat ik je zien dat er al eeuwen onbetwistbare parallellen zijn tussen wat de mensheid overkomt en wat er gebeurt tussen de sterren. En als die parallellen er gisteren waren, zijn ze er morgen vast ook nog. Dat lijkt me geen wilde aanname. En gelukkig maar, want dan zijn we morgen weer een stap dichter bij het begin van het nieuwe begin: 2024.

Klassieke astrologie

eenvoudig en toepasbaar gemaakt voor de moderne astroloog Willem Simmers

Uitvoering: Paperback ISBN: 9789463310345 Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa Jaar uitgave: 2021 Pagina’s: 300 Prijs: € 24.95 Dit boek brengt je naar de vroegste tijden van de astrologie. We beginnen in het heden, bij de astrologische kaders waar je vertrouwd mee bent. Vervolgens laten we het schietlood steeds een stukje verder afdalen, naar de meer dan tweeduizend jaar oude basis van dit schitterende kennisgebied. Om dit alles een onuitwisbare plek te kunnen geven binnen je eigen manier van werken, houden we onderweg telkens even halt bij de verschillende lagen die we aandoen. Op die manier maak je je de oorspronkelijke inzichten en methodieken eigen waar de astrologie in lang vervlogen tijden ooit mee was begonnen. Klassieke astrologie voor de moderne astroloog, uitgelegd in heldere taal en met onze hedendaagse astrologische begrippen als uitgangspunt.

Herken Jouw Licht In Mij

Auteur: Daisy Buytelaar Dit boek doet iets met je. Het is gevuld met dromen, wensen en wijsheid. Een verhaal dat jou herinnert aan jouw essentie. Aan de liefde die je bent. Een boek dat leeft. Het slaat haar armen om ieder mens dat op haar pad komt. Het laat je reizen door zoveel laagjes om precies hier thuis te komen. Om jou te herinneren aan het licht dat in ieder celletje van jouw zijn leeft. Je wordt herinnerd aan de wijsheid van het licht. Het heelt, verzacht, inspireert en helpt jou landen. Voor ieder mens is er een speciaal stukje tekst, een woord of een beeld dat oplicht. Ik kan niet voorspellen wat voor magisch spektakel dit boek voor jou in petto heeft. Als zij je roept, dan voel je dat. Het is de zuivere klank van jouw ziel waar dit verhaal zich in liefde mee verbindt. Het begon voor mij met het opmerken van een lief vlindertje in mijn bewustzijn; onze toekomstige dochter. Ik wilde me voorbereiden op haar komst en ik besloot er een boek over te schrijven. Autobiografisch en herkenbaar. De reis van ons samen richting een magisch conceptie moment. De naakte waarheid over zwanger worden, zijn en geboorte geven. Ik herinnerde de kracht van mijn lijf, hormonen, DNA, het Universum, de kosmos en de aarde. Alles bleek verbonden. Teksten in een chocoladebruine aardekleur, lichtcodes, openende woorden, zinnen en symbolen. Een open rug, goudfolie op de kaft, stralen van de zon. Gerecycled papier vol leven verstuurd in een doosje gemaakt van gras. Ook de vormgeving, in samenwerking met Lighthouse Co-Creations, maakt dit boek een prachtig cadeau om te ontvangen of geven. Dit boek is met liefde voor de aarde gemaakt, zelfstandig uitgegeven door Blooming Daisy en exclusief verkrijgbaar in deze webshop.

Edgar Cayce over de Akashakronieken

Kevin J. Todeschi   Uitvoering: Paperback Aantal op voorraad: 988 Prijs: € 19.95 Edgar Cayce was één van de grote zieners van de twintigste eeuw en een grondlegger van de New Age beweging. Hoewel Cayce driekwart eeuw geleden overleed, heeft zijn boodschap voor de wereld nog niets aan helderheid en zeggingskracht verloren. In dit boek staat Edgar Cayce’s visie op de Akasha Kronieken centraal. Deze kronieken vormen het geheugen van de mensheid. Ze bevatten alle informatie over ieder individu dat ooit heeft geleefd op aarde; iedere zin, daad, gevoel, gedachte en bedoeling die zich ooit heeft gemanifesteerd. Cayce werkte veel met de Akasha Kronieken. Hij haalde er informatie uit die de mensen die naar hem toekwamen, hielp in te zien waar ze vandaan kwamen en waar ze mogelijk naar op weg waren. Uit de vele praktijkvoorbeelden in dit boek komt naar voren hoe iedereen uitdrukkelijk in staat is om zijn of haar leven zelf vorm te geven. Het bevat een schat aan diepe inzichten die je in staat stellen om meer te begrijpen van je verleden en je heden, waardoor je beter in staat zult zijn om te leven naar de liefde, vervulling en heelheid van je ware wezenskern.

De Tuin van oma Tinkel

Auteur: Wendy Ebus

  De tuin van Oma Tinkel is het eerste boek over het Verscholen land. We maken kennis met de elfen en in het bijzonder met een vijftal dappere jonge elfen. Daarnaast leren we ook Rick en zijn familie een beetje kennen, en natuurlijk oma Tinkel. Maar we lezen ook over Groenworg, die altijd eropuit is om dood en verderf te zaaien, waar hij ook komt. En deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op de aarde! De elfen ondernemen een reis om te onderzoeken in hoeverre Groenworg is geslaagd in zijn opzet om de aarde te veroveren. En tijdens die reis krijgen ze hulp uit een onverwachte hoek.

Je bent je eigen medicijn (Nieuw bij Hajefa)

Judith M. Kocken Je lichaam bezit enorme kracht en wijsheid. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en gebruik maken van de kracht in jezelf, kan wonderen doen voor je lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en relationele gezondheid . Dit boek houdt je een liefdevolle spiegel voor over wat gezondheid is en wat je kunt doen voor de gezondheid van jezelf en van anderen, met name kinderen. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk, laat Judith Kocken het belang zien van een gezonde relatie met jezelf en de impact hiervan op je lichaam, je gedachten, emoties en hoe je reageert op je omgeving. Wanneer je gebruik maakt van de wijsheid van je lichaam is het mogelijk om oude pijn in jezelf te genezen. Meer informatie…

 

 

 

 

 

Ashian’s Nieuwe eBook: “Wat Je Voelt, Genees Je”

DOOR:  JENNIFER CROKAERT  & ASHIAN – 13 MEI 2021

Nou, het heeft veel langer geduurd dan ik me ooit had voorgesteld, maar het is eindelijk gelukt: “Wat Je Voelt, Genees Je”  is klaar! Ik schreef dit ebook zelf, vond het niks, herschreef het, vond het niks! Toen besloot ik om hulp te vragen! Ashian heeft het hele boek echt gechanneld, en ik geloof dat je zijn energie er doorheen kunt voelen stromen. Nu creëert “Wat je voelt, genees je” een energetische genezingsmatrix terwijl je het leest, waardoor emotionele en spirituele bevrijding en energetische downloads worden vergemakkelijkt. Ik ben altijd getroffen door de compassie, wijsheid en acceptatie die Ashian in het leven brengt, van de meest alledaagse momenten tot onze grootste verwarring. Hij is heel praktisch, en presenteert altijd een alternatieve kijk op onze situatie die ons in staat stelt om boven de ‘kleverigheid’ van een situatie uit te stijgen. Belangrijk is dat Ashian een heel hoofdstuk over jonge mensen in het boek heeft opgenomen. Velen van hen hebben veel pijn; ze zijn klaargestoomd om online te komen in de 5D, deze overgangstijden zijn zeer belastend voor hun meer gevoelige psyche. “Wat je voelt, genees je” biedt praktische, gemakkelijk te gebruiken suggesties die zo voor de hand lijken te liggen, toch doen we ze niet (ik spreek uit ervaring wat dat betreft!). Maar op de momenten dat we ons zijn suggesties wel herinneren, kunnen we helende ruimtelijkheid creëren voor onze jonge mensen – ja, voor alle mensen. Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het boek als ik aan het schrijven met Ashian. Het is gratis te downloaden op mijn website http://jennifercrokaert.com/ebooks/ of je kunt het hier downloaden. Veel liefs en zegen voor jullie allemaal Jennifer

“Corona – Voorbij?”

Geschreven door Aad van Hout

‘In dit derde boek, ter afsluiting van de trilogie over Corona, komen weer verbazingwekkende info aan de orde: gebrek aan ethisch handelen, ontwikkelingsweg vaccin en bijzondere inhoud, Bill Gates als zogenaamde  filantroop. Vervolgens wordt het accent gelegd op de spirituele info van Matthew Ward en de reeds in gang gezette ascensie van de 3e naar de 4e dimensie. Het is een wenkend perspectief om niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk te blijven staan. Het geïllustreerde e-book (71 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij: Aad van der Hout   aadvdhout@hetnet.n

De ziel als werkend beginsel in de astrologische huizen

Auteur: Dre Aukes

In dit boek stelt Dre Aukes dat de controverse tussen de persoonlijkheid (het ego) en de ziel, die we in werkelijkheid zijn, in wezen het thema is waar de groei van onze bewustzijn over gaat. Nu is dat niet echt nieuw. Wel dat die persoonlijkheid in aanvang ook de schepper is van de levensomstandigheden, die binnen de astrologie vertaald worden in de twaalf huizen. Vanuit begrippen uit de esoterische astrologie wordt duidelijk gemaakt hoe incarnatie en opgebouwd karma die levensomstandigheden beinvloeden. Zijn die omstandigheden een belemmering voor onze geestelijke groei, dan moeten we die omstandigheden of onze houding ten aanzien ervan, aanpassen aan de bedoelingen van de ziel.

ISBN: 9789463310208
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: 176

Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die komt Katrijn Joris

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven en een vanzelfsprekend deel is van wie ze zijn. Deze priesteressen zijn trouw aan hun eigen waardigheid en heilige vrouwelijkheid. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, aan de mens, aan de Grote Moeder en aan de Bron. Vrouwen hebben in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak, want als dragers van liefde hebben zij van nature een sterke verbinding met Moeder Aarde en de Grote Moeder. Na eeuwen van patriarchale dominantie over het geestelijke leven, is het vandaag vooral aan vrouwen om liefde weer te laten opbloeien, zodat de aarde en de mensheid kunnen evolueren naar harmonie en evenwicht; naar een wereld waarin het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke kunnen versmelten in magische eenheid met de Vader Moeder God.

ISBN: 9789463310246
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 264

“Corona – in – perpectief” ….. ‘van vaccin naar slaaf? ‘ 

Geschreven door Aad van Hout

      In dit tweede boek over Corona komen de onbetrouwbaarheid van de testen aan de orde, de ondeugdelijke corona-maatregelen, manipulatie met definities en de gevaren van de experimentele vaccins. Ook de kwalijke rol van hoofdspelers als WHO en Anthony Fauci.

      Extra zorgwekkend is de filosofie en voornemens in het kader van de Vierde Industriële Revolutie: een nieuwe slavernij – transhumanisme.       De heldere kosmische boodschap van Matthew Ward geeft ook hoop en perspectief. Een indrukwekkende medisch-wetenschappelijke tegenbeweging is op gang gekomen. Laten we alle democratische middelen daarvoor inzetten! Het geïllustreerde e-book (95 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij: Aad van der Hout     aadvdhout@hetnet.nl   

Aarde Bewustzijn

Geschreven door: Marleen D’hose

De Aarde is een levend organisme. Dit boek neemt je mee in haar levensverhaal, dat startte lang voor de mens zijn opwachting maakte; een verhaal van evolutie waarin de mensheid niet centraal staat, maar toch een wezenlijke schakel vormt. We bevinden ons nu op een beslissend punt in de evolutie van onze planeet. De richting die we nu kiezen, zal een grote impact hebben op de lange termijn, voor ons en alle andere aardbewoners. Maar kunnen we goed onze weg kiezen zolang we ons niet bewust zijn van alle begeestering die ons omringt? Moeten we ons daar niet meer voor openen? En zullen we dan bereid zijn om de overtuiging los te laten dat alles van ons, mensen, afhangt? Is het niet tijd om ons weer te verbinden met wezens in andere dimensies die net zo goed thuis zijn op Aarde; tijd om op zoek te gaan naar een collectief toekomstverhaal?

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 198
Prijs: € 24.95

ISBN: 9789463310284
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 384

De verborgen wijsheid van de Tarot

Jacqueline Duijvesteijn

De tarot is meer dan een kaartspel en zelfs meer dan een kaartspel dat je een blik gunt in de toekomst. In de kaarten van de tarot ligt diepere kennis besloten over wie wij zijn, als mensen; kennis over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. In dit boek opent tarotkenner en -pionier Jacqueline Duijvesteijn de deur naar deze eeuwige kennis. We zijn ooit, als mensen, in deze aardse sfeer terechtgekomen; in deze wonderlijke droom, waar liefde, lol en lijden elkaar afwisselen. Maar we zijn niet op aarde om te lijden.

ISBN: 9789463310222
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: +/- 192
Uitvoering: Paperback in kleur
Prijs: € 19.95

Het Liefdesvaccin

Dit is niet het einde der tijden, maar het begin der nieuwe tijden. Het is niet nodig dat we tegenover elkaar komen te staan. Het is niet nodig dat we zo verharden. In wezen willen we allemaal hetzelfde. Verbinding, liefde, gezondheid en vrij zijn, in een wereld die zachter wordt in plaats van harder. Geert Kimpen en Michelle Shanti brouwden een vaccin dat ons allemaal kan helpen om klaar te zijn voor de nieuwe wereld. Gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte, vermengd met de allernieuwste inzichten uit de wetenschap. Een vaccin met alleen maar positieve bijwerkingen en 100% mensvriendelijk. Laat je ontroeren door hun Lockdowndagboek, inspireren door hun zelfgebrouwde vaccin en amuseren door hun verhalen. Ben jij klaar voor het Liefdesvaccin? Lees meer in de rubriek ‘Uitgelicht’ van tijdschrift ‘Onkruid’ (pdf)

Paperback: 15 € Plus verzendkosten

Velden van Smaragd – Gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur

Auteur: Marlon Wong-Sioe

Velden van Smaragd is een dichtbundel geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur! Vaak wordt over het hoofd gezien wat voor schoonheid de natuur ons biedt. We vergeten hoe een heerlijke wandeling door het park of bos ons hoofd als het ware kan ‘resetten’. Zit je thuis zonder weg te kunnen of in de trein en zou je op dat moment eigenlijk graag een wandeling door de natuur maken? Probeer deze dichtbundel eens! Laat je heerlijk meevoeren door velden groen als schitterend smaragd en naar andere verre oorden. Ontdek de diepe bossen, de diepe aarde, beekjes stromend helder water en de nacht bezaaid met duizenden fonkelende sterren! Ontdek zo ook meer de pracht te ervaren in het dagelijkse bestaan. Sta stil bij betoverende schoonheid met deze dichtbundel. Gun jezelf een moment van rust, wandelend door velden van smaragd!
€ 18,50

“Corona-vaccin, panacee of vloek?”

In dit actuele boek worden kritische vragen gesteld over het vaccinatie-fenomeen:

wat zijn vaccins, welke (bij)effecten, welke duistere bedoelingen zitten achter de farmacie en zijn er buitenaardse invloeden te traceren?

De ‘rode draad’ die is gevolgd is die van de huidige kindervaccinaties, met al zijn vervuilende en giftige elementen, naar de verderfelijke inhoudsstoffen op nano-schaal én voorgenomen toevoeging van micro-chips en GPS in het corona-vaccin.

De toevoeging van gechannelde informatie getuigt van aards overstijgende ‘out-of-the-box’inzichten en kosmische wijsheid.

Een ieder kan nu een meer bewuste keuze maken om zich al dan niet te laten inenten!

Het geïllustreerde boek ( A5-formaat; 88 pag.) is te bestellen bij:

Aad van der Hout: aadvdhout@hetnet.nl

De papieren uitgave kost € 7,50 (excl. verz.kosten).

De digitale uitgave (PDF) is gratis.

Auteur: Aad van der Hout

Boodschappen van dieren

Alle boodschappen verzamelt in 1 boek. Zo heb je een fijn boek waarin je rustig de betekenis van alle dieren kunt opzoeken.

Je kunt dit boek ook gebruiken op momenten dat je even inzicht nodig hebt of vastloopt. Het werkt ook als je zelf cliënten hebt. Pak of geef het boek en laat het openvallen en zie de boodschap en het inzicht dat beschikbaar is.

Prijs Nederland: € 29,50 excl. € 4,60 verzendkosten . Combineer je met de Levensstijlgids, ook dan blijven de verzendkosten € 4,60 Combineer je met De nieuwe (W)AARDE, dan zijn de verzendkosten € 7,75. Bestel je alle 3 de boeken dan zijn de verzendkosten € 7,75. Prijs België: € 29,50 excl. € 9,30 verzendkosten zonder track & trace of € 13,00 verzendkosten met track & trace Combineer je met de Levensstijlgids en/of De nieuwe (W)AARDE, dan wordt er alleen met track & trace verstuurd. Verzendkosten: € 13,00.

UITJEBEWUST
info@uitjebewust.nl

 Jij in de nieuwe wereld

Door Peter Verellen

Je mag er dus gerust van uitgaan dat dit boek over jou gaat. Over jou als ‘bewoner van onze planeet Moeder Aarde. Wat bedoel ik dan met een Nieuwe Wereld? Je hebt enerzijds jouw eigen wereld, de leefwereld waar jij bevindt en anderzijds de wereld waar we op leven, de aarde. We leven allemaal op dezelfde aarde, maar tegelijkertijd ook allemaal in onze eigen wereld.

Beide zullen een drastische verandering ondergaan in de komende tijd. We gaan met ons allen naar een Gouden Tijd. Een nieuwe tijd op een nieuwe aarde een allesoverheersende vrede en het terug ‘leven’ vanuit onze ware aard. Onze ware aard was ons voor ‘lange tijd’ ontnomen door de ‘duisteren’. Dit zijn allerrijksten en de allermachtigsten op onze planeet, die hun eigen plaats altijd hebben kunnen kiezen. Het is niet verwonderlijk, dat alles wat mochten horen, zien en leerden kennen, door hun ‘controle’ is gegaan. …………

Bestellen

Word Wakker, het leven is slechts een droom

Een boek geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal en op Een Cursus in Wonderen Michael Murray vertelt zijn opmerkelijke levensverhaal waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang. Vanaf het begin van 1999, en de daarop volgende tien jaar, ervoer Michael wat bekend staat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment op de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

SBN: 9789463310215
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 304

Prijs €19,95

BESTELLEN

Issa, zoon van de zon

In dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf. Dit verhaal begon met Miraan, een prinses uit Kashmir, die bij zonsopgang een strijdwagen van licht zag opstijgen aan de hemel, haar gezicht gloeiend door de stralende vlam, haar hart barstte van dankbaarheid en liefde voor al de jaren die ze had mogen delen met deze prachtige man. Ik ben Miraan die dit verhaal met jou deelt, alsof ik het uit zijn eigen mond hoorde en alsof ik getuige was van de jaren die ik met hem doorbracht. Ik wist niet dat zo’n liefde mogelijk was, een liefde die sterker werd naarmate ze meer en meer met de wereld gedeeld werd. Hij was een grote genezer en koning, een eenvoudige monnik en profeet, een buitengewone minnaar en vriend. ………………..

Auteur: Kiara Windrider
ISBN: 9789463310185
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2018

Bestellen

Zonneschijn voor het licht is de ware reden van onze aanwezigheid op aarde

Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je zult je gaan herinneren waarom je hier naar de aarde bent gekomen.
 
‘Als je naar de aarde gaat, zul je niet alleen gaan. Op dit moment zijn er veel zielen, die zich voorbereiden om op aarde te incarneren. Jullie zullen allemaal samen gaan om het licht vast te houden. Gedurende vier grote tijdscycli zullen jullie opnieuw worden geboren in vele lichamen en zullen jullie veel verschillende levenservaringen hebben. Het is voor velen uit onze werelden nodig om dit te doen, zodat het genetische materiaal van de nieuwe hu-man, die op de aarde geplaatst is, doorgegeven kan worden aan zielen die dit hogere licht al dragen. Als jullie en jullie soort trouwen met de oorspronkelijke rassen van deze planeet, Aarde, zullen jullie een nieuw soort hu-man doen ontstaan en het DNA van alle mensen op aarde zal na verloop van tijd het gecombineerde genetische materiaal van de Sterrennaties bevatten.’
 
Auteur: Judy Satori Uitgever: Hajefa, Uitgeverij
Paperback / 336 pagina’s / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-90-77677-99-5 Prijs: € 19,95

Bestellen

Ohmdat ik het zo graag wil vertellen.
Peter Sattva
Nadat ik in 2001, na drie maanden, werd ontslagen uit het ziekenhuis, was ik onbewust van wat me te wachten stond. Ik was wakker geworden uit een coma, waarin ik een tijd hersendood was geweest en moest eerst revalideren. Ik moest mezelf weer leren verzorgen en koken. Ik was 52 jaar oud en in het ziekenhuis was ik weer uit de luiers gekomen en had weer leren praten, lopen en zelf eten. Mijn oriëntatie, identiteit en ¼ van mijn hersenen waren weg. Daarvoor in de plaats had ik een heftige vorm van epilepsie en pittige angsten teruggekregen. Dat resulteerde in veel medicatie, waar ik redelijk duf van werd. 
Op mijn weg terug, heb ik veel achtergelaten, maar ook gigantisch veel gevonden. Dat maakte het uiteindelijk een prachtige reis. Wat ik vond wilde ik graag delen, dat resulteerde in 2007 in een boekje dat werd uitgegeven. Nu, acht jaar later, ontstond dit tweede boekje, omdat ik sindsdien op een andere manier naar onze maatschappij ben gaan kijken. 
Onze maatschappij functioneert niet op een manier waar we allemaal blij van worden en ik denk nu te begrijpen waarom. Het kan best confronterend zijn, want het betekent dat we ook naar onze eigen verantwoordelijkheden en rol in het grote geheel moeten kijken. En die rol is belangrijker dan ons verteld  is.
Peter.

Titel: Ohmdat ik het zo graag wil vertellen
ISBN: 9789492247209
Auteur: Peter Sattva
Druk: 1
Prijs: €19,95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 196
Afmetingen: 15 x 142 x 229 mm
Gewicht: 350 gram
Verschenen: oktober 2015

Hier te bestellen