Boeken

 

Het orakel van Riona –

Bedevaart naar de toekomst

Op vrijdag 13 mei 2022 is het nieuwe boek ‘Het orakel van Riona – Bedevaart naar de toekomst’ van Roos van ‘t Hof verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Samenvatting

Als klein kind beleeft Riona prachtige avonturen op en rond de boerderij waar ze opgroeit. Een maanelf komt Riona een boodschap brengen van haar oma, die ze zo vroeg heeft moeten missen. Samen met de trouwe huiskabouter Higgins verkent Riona de ongeziene wereld van engelen, elfen, feeën en kabouters. Zij treedt steeds meer in de voetsporen van haar oma, maar het levenslot zal haar leven toch een nieuwe wending geven. Een ongeluk is de aanleiding tot de levensreis van Riona. Zij zal ook letterlijk op bedevaart gaan. Ze verlaat haar vertrouwde omgeving en verkent nieuwe oorden, in haar zoektocht naar ware liefde. Zal Riona die ware liefde vinden op haar bedevaart?

Over de schrijver

Roos van ’t Hof (pseudoniem) werd geboren in Utrecht. Later verhuisde het gezin naar Drachten. Daar begon ze te schilderen en ging ze naar de middelbare school. Langzaam groeide ze los van het Friese leven en bouwde ze elders een bestaan op, maar de Friese weilanden bleven haar echter trekken en ze besloot terug te keren naar Drachten, waar ze in een ander soort leven terechtkwam. Na een tijd als mantelzorger voor haar moeder, begon ze weer op kantoor, maar na diverse banen en een burn-out besloot ze het roer om te gooien en zich te richten op een leven vanuit haar hart. Ze tekende en schilderde, verdiepte zich in spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen en ze stortte zich in het vrijwilligerswerk.

Boekgegevens

Verschijningsdatum:  13-05-2022
ISBN:                                  9789464505474
Aantal pagina’s              292
Geïllustreerd:                 nee
Uitvoering:                     paperback
Verkoopprijs:                 € 22,99
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Uitgever: Uitgeverij Boekscout

Over de uitgever

Boekscout in Soest is een uitgeverij met een uniek karakter. Inmiddels hebben meer dan tienduizend auteurs de kans gekregen met hun boeken te verschijnen. Velen van hen zijn/waren debutant. Boekscout maakt gebruik van de printing on demand-techniek. Daardoor kunnen wij ook boeken voor kleinere markten uitgeven. De uitgeverij heeft op deze manier al heel wat verborgen talenten in Nederland en België weten op te sporen. Velen van hen hebben de door ons geboden kans gegrepen om zich verder te ontplooien.

Uitgever: Erwin de Haan, e-mail: marketing@boekscout.nl.

Een gift uit Avalon – over contact met overleden dierbaren

Auteur: Annet Brouwer

Als een dierbaar persoon overlijdt, vragen nabestaanden zich vaak af: “Waar ben je nu? Geef me een teken, hoe is het daar?” Wat nu als de achtergeblevenen daadwerkelijk een teken ontvangen?

In Een gift uit Avalon vertelt Annet Brouwer ons zeer persoonlijke verhalen van ruim veertig mensen die in het dagelijks leven werden verrast door een onverwacht teken of bezoekje van gene zijde. Bijna altijd waren de tekens en bezoekjes onvergetelijk en van buitengewone betekenis. Het waren momenten waarin enkel de liefde sprak.

De tekens waren zeer uiteenlopend: van telepathische communicatie waarin de overledene werd gezien, gehoord of gevoeld, tot betekenisvolle toevalligheden, tot ‘onmogelijke’ voorvallen met apparatuur en voorwerpen. Er waren zelfs tekens en boodschappen die geverifieerd konden worden. En wat te denken van vooraf afgesproken tekens van een voortleven die na het overlijden ook daadwerkelijk werden ervaren? Raar, maar waar?

Annet Brouwer laat ons kennismaken met een fenomeen dat vaker blijkt voor te komen dan we denken. Ze plaatst de verhalen in een historisch perspectief en beantwoordt de vraag hoe religies, wijsheidstradities, filosofen en de wetenschap naar dit fenomeen kijken.

Is het echt zo dat de dood ons scheidt?

ISBN 978-94-93175-84-6
Uitgegeven door: Uitgeverij Van Warven
Aantal pagina’s: 340
Verschijnt: 2 april 2022

Prijs: € 23,95 plus verzendkosten

Bestellen

Rechtstreeks bij auteur: annet.brouwer@farus.nu

De Stem van het Zelf’

Auteur: Marieke Meulenberg

De Stem van het Zelf wijst ons de weg naar huis en moedigt een ieder aan om de waarheid over zichzelf te herinneren en onze ware grootsheid te zien. Marieke neemt ons mee op een avontuurlijke reis van het beperkte ik naar het oneindige Zelf waarbij ze ontdekt dat nìets is wat het lijkt. In de matrix van het 3D-veld belandt ze uiteindelijk in het hol van de leeuw waar in het krachtig aanwezige licht, het spel van macht en manipulatie uitvergroot wordt getoond. Ze doorziet dat alleen bewustZijn en onvoorwaardelijke liefde de schaduwdelen kan laten oplossen, zowel in de binnen- als in de buitenwereld. In deze turbulente tijd van immense bewustzijnsverschuiving wil het goddelijk wezen dat we allen zijn, meer dan ooit belichaamd worden. Het is tijd om ons over te geven aan de hoge frequentie van liefde die door ons heen wil stromen, waardoor de mensheid kan ontwaken uit de collectieve droom. Marieke Meulenberg (1968) heeft het natuurlijke vermogen om vanuit een multidimensionale waarneming voorbij de driedimensionale wereld van het ik te kijken en de Stem van ieders Zelf te activeren. Ze geeft Mana, lezingen, retreats in binnen- en buitenland en begeleidt bijeenkomsten voor Lichtbrengers. In 2009 werd haar eerste boek De helende Reis in de praktijk gepubliceerd. Met haar moed, haar Stem en haar licht geeft ze ons allen een groot geschenk. ‘Wij zélf zijn de krachtige scheppers van een nieuwe, hartgedragen wereld met een potentieel aan ongekende mogelijkheden.’

ISBN nummer: 978 94 93191 89 1
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 366

Verschijningsdatum: Januari 2022

Genre: spiritualiteit, esoterie, persoonlijke groei en ontwikkeling

Leesboek – Prijs: 22,- euro

Ook als E boek te koop – Prijs: € 11, 00

Te bestellen bij alle boekhandels zoals bol.com en bruna.nl

Ook Als Luisterboek MP3 – Prijs: € 22,00

 

“Het Orakel van Rosswell”

Auteur: Aad van der Hout  

‘In juli 1947 was er de beroemde UFO-crash in Roswell (VS), waarbij de overlevende alien, Airl genaamd, fascinerende openbaringen doorgaf aan haar verpleegster Mathilda.

Airl schetst o.a.  de niet-aardse afkomst van de mens, de valse blik op de  geschiedenis, de onjuiste evolutie-theorie, de beperkte visie van de wetenschap.

De mens is een Onsterfelijk Spiritueel Wezen.‘

Het geïllustreerde e-boek (75 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij:

Aad van der Hout   aadvdhout@hetnet.nl

 

 

Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Dolores Cannon

 

Toen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog atoombommen vielen op Hiroshima en Nagasaki, zagen onze ‘beschermers’ en ‘toeschouwers’ in de ruimte dat de Aarde afstevende op een catastrofe. Het principe van niet-ingrijpen weerhield hen ervan directe actie te ondernemen, maar zij kwamen wel met een briljant plan om de Aarde te redden en de mensheid te helpen om een hoger plan te bereiken. Ze konden niet van ‘buitenaf’ ingrijpen, maar wellicht konden zij invloed uitoefenen … van binnenuit. Daarom riepen ze vrijwilligers op om te komen helpen. ‘De Aarde is in gevaar. Wie wil er komen helpen?’

De zielen die van oudsher bij de Aarde horen, waren vastgelopen op het wiel van karma. De enige hoop om hen vlot te trekken, lag in de komst van zuivere zielen die nooit deel waren geweest van de karmische cyclus.

Dolores Cannon heeft door haar werk met hypnose en regressie, drie golven van deze vrijwilligers ontdekt. Sommige daarvan zijn direct uit de ‘Bron’ gekomen en hebben nooit eerder in een fysiek lichaam geleefd. Anderen hebben levens gehad als ruimtewezens op andere planeten of in andere dimensies.

Omdat alle herinneringen worden gewist wanneer een ziel de Aardse dimensie betreedt, herinneren de vrijwilligers zich hun opdracht niet. Ook daardoor hebben deze prachtige zielen moeite om hun plaats te vinden in onze chaotische wereld. Deze zielen hebben echter een zeer belangrijke rol te spelen, want zij helpen de rest van ons te ascenderen naar de Nieuwe Aarde die ons wacht.

Dolores Cannon (1931-2014) was een wereldvermaarde hypnotherapeute, onderzoekster van paranormale fenomenen en internationale spreker. Haar vijftien boeken zijn vertaald in twintig talen. Over de hele wereld heeft ze radio- en televisiepubliek toegesproken. Artikelen over en door haar zijn verschenen in verschillende tijdschriften en kranten, zowel in haar eigen land, de VS, als internationaal. Dolores was de eerste buitenlandse die de Bulgaarse Orpheus Prijs ontving, een prijs voor de grootst bereikte vooruitgang in het onderzoek van paranormale fenomenen.

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 474
Prijs: € 22.50

ISBN: 9789463310352
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: 432

Helende Gedichten van Licht en Liefde in donkere tijden

Auteur Hilde Janssen

Over de Auteur:

Ik ben Hilde Janssen en ben al 30 jaar heel bewust bezig met mijn weg te bewandelen doorheen het “duister” naar het “Licht”. In dit groeiproces heb ik veel geschreven, omdat ik me op die manier het best kan uitdrukken in verbinding met mijn Ziel. Doch, ik heb nooit geschreven met de bedoeling om er iets van te publiceren. Dat was in eerste instantie ook niet de bedoeling met deze gedichten. Maar omdat de boodschappen zo krachtig doorkwamen, moedigde mijn vrienden me aan om ze te bundelen in een boekje om ze met een ruimer publiek verder te kunnen delen. Zo werd deze dichtbundel geboren en is ze de eerste gemanifesteerde vorm van mijn groeiproces om mijn eigen Licht daadwerkelijk in de wereld te manifesteren.

Deze dichtbundel “Helende Gedichten van Licht en Liefde in donkere tijden” is ontstaan op het einde van 2020, na de ontmoeting met de “Zoenende Boom” op de cover. Deze boom inspireerde mij om een gedicht te schrijven. Ik poste het op Facebook en aangemoedigd door de positieve reacties, begon er een stroom van inspiratie door me heen te vloeien vanuit de Bron. Deze stroming begon eind oktober en duurde tot aan het Nieuwe Jaar. Ze zorgde voor een dagelijkse inspiratie in de vorm van gedichten als boodschappen ter herinnering aan wie we Werkelijke Zijn. Wezens van Licht en Liefde, in een menselijk jasje, op weg naar een Gouden Toekomst. Het zijn boodschappen van erkenning van het “duister”, waar veel Licht en Liefde doorheen stroomt voor heling en transformatie. Ik postte de gedichten dagelijks op Facebook. Het was voor mij een Hemels avontuur hier op Aarde, waar ik je graag in wil meenemen. Hopelijk kunnen de woorden je raken in Hart en Ziel, waardoor je bij het lezen de diepe essentie van Licht en Liefde in jezelf kan ervaren. Hopelijk kan je er kracht, moed, geloof en vertrouwen uit putten om deze uitdagende tijden van grote transformatie, zowel individueel als collectief, goed te doorstaan.

Deze dichtbundel is een eerbetoon aan de natuurlijke stroming van het Leven, die in deze wereld steeds meer op een kunstmatige manier wordt gestuurd door macht, controle en allerlei andere vormen van manipulatie…
Het is een eerbetoon aan ons Ware Zelf, dat in deze wereld nog verstopt zit achter allerlei maskers, zowel figuurlijk als letterlijk.
Het is een herinnering aan ons Ware Potentieel van Oneindige mogelijkheden, in een wereld waarin we steeds meer worden beperkt.
Het is een ode aan ons Vrije Autonome Zelf, in een wereld waarin we steeds meer worden geleid als een kudde schapen.
Het is de aankondiging van het Gouden Tijdperk van Vernieuwing, in een wereld waar niet alles is wat het lijkt.
Het is een beroep doen op onze Bewuste Ademhaling, in een wereld waar deze steeds meer wordt afgesneden.
Het is een Hart onder de riem in moeilijke momenten….
Het is…..

Uitgegeven in eigen beheer

ISBN: 9789464332759
Taal: Nederlands
Uitvoering: Hardcover
Jaar uitgave: 2021
Gedichten: 70
Pagina’s: 155

Prijs: 20€ + verzendkoste

Boek enkel verkrijgbaar rechtstreeks bij de auteur via: hil.jan@telenet.be

IN HET OOG VAN LUCIFER

Auteur: Maurits Prins

Over de Auteur:

Maurits Prins is Jungiaans psycholoog. Zijn onderzoek naar waarheidsvinding startte hij begin 2000 naar alles wat met de Rooms-Katholieke-Kerk te maken heeft. Dat mondde uit in een schitterend werk van zijn hand “Het bedrog van Rome,” dat onder de lezers veel heeft losgemaakt.

Met zijn nieuwe boek “In Het Oog van Lucifer” breekt deze auteur iets open dat voor velen nog in het verborgene ligt. Soms kunnen fictie en non fictie op elkaar lijken,hetgeen aan de lezer zelf is om dat te ontdekken.

In deze intrigerende spirituele thriller wordt de strijd tussen licht en duisternis geheel zichtbaar.

Het boek is doorspekt met humor, wijsheid en inzichten,waarbij de actualiteit scherp voor het voetlicht wordt gebracht.

Een spannend verhaal met diepgang. Verfrissend, eigentijds en helder geschreven:

Mike Fergusson, rector magnificus van de Metropolitan University in Londen, was met zijn onderzoek doorgedrongen tot in de kern van het satanisme. Maar dat moest hij uiteindelijk met de dood bekopen.

Op een merkwaardige manier en door samenkomst van omstandigheden, komt de erfenis van zijn onderzoek op het bordje terecht van professor John Copperfield en zijn assistente. Er volgt een adembenemende zoektocht, die diep in de aarde  eindigt, voor de poort van de hel.

Taal: Nederlands

Bindwijze Paperback

Verschijningsdatum november 2021

Aantal pagina’s 342 pagina’s

Uitgever: Stichting Universal Awakening

ISBN: 9789492597847

Boek bestellen

Nu verkrijgbaar bij:

Rechtstreeks bij auteur info@mauritsprins.com

of o.a. bij

KALEIDA

BOL.COM

BRUNA

Jouw Zodiac Soul

Auteur: John Wadsworth

Werken met de 12 sterrenbeelden naar evenwicht, geluk en heelheid
John Wadsworth

Uitvoering: Paperback

ISBN: 9789463310321
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Taal Nederlands

Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: +/- 240

Prijs: € 22.50

In dit revolutionaire boek Zodiac Soul verbindt de toonaangevende Britse astroloog, John Wadsworth, de eeuwenoude tradities van het sjamanistische medicijnwiel met de astrologische sterrenbeelden. Hij gaat hierbij terug naar de oorsprong van de astrologie, die nauw verbonden is met het cyclische ritme van de natuur. Dit wiel draait daarom ook in jou en vormt een blauwdruk van het wiel van sterrenbeelden die dagelijks om jou heen draaien. Het is een wiel van tijd en van initiatie, van beleefde ervaringen, van het spel van licht en donker dat jouw leven vormt.

Met de geschiedenis, de mythologie, de poëzie en de literatuur van de zodiak als trouwe metgezellen – een astrologische traditie van meer dan tweeduizend jaar – neemt de auteur jou mee op een organische reis langs jouw wiel. John Wadsworth onthult hierbij waarom de uitdagingen van het leven allemaal hun plek hebben in de orde van de zodiak.

Zijn eenvoudige, maar levensveranderende inzichten en oefeningen stellen jou in staat om zelf te ontdekken waar jouw wiel vast komt te zitten. Door jouw onderliggende angsten en ondermijnende gedragspatronen aan te pakken en jouw blokkades op te lossen, open je de weg naar zelfrealisatie en kan jij jouw potentieel ten volle leven. Zo wordt jouw persoonlijke geboortehoroscoop de routekaart naar jouw ziel. Zo leer je hoe jij jouw wiel ondanks de uitdagingen van het leven draaiende houdt, in harmonie met de seizoenen en de natuurlijke ritmes van jouw wezen.

Met de sterrenbeelden als alchemistische symbolen van transformatie is dit een reis naar een diepere verbinding met de heelheid van jouw ziel, het geheel dat jij bent. Stap dus door de twaalf poorten van de sterrenbeelden en volg jouw pad naar evenwicht, geluk en heelheid. Omhels het leven waarvoor je geboren bent.

2024

Het jaar van de Kristallen Revolutie
Rene Argonijt

Uitvoering: Paperback

ISBN: 9789463310338
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: 264

Prijs: € 19.95

Het is bijna zover: 2024, het jaar van de Kristallen Revolutie. Er komt dan een einde aan de periode van verrechtsing en angst waar we ons nu al een jaar of tien in bevinden. In 2024 zal de tijdgeest weer progressiever, opener en vertrouwender worden. Een nieuwe generatie zal opstaan en zal samenlevingen over de hele wereld op hun kop zetten, met frisse acties en nieuwe ideeën; net als eerdere generaties hebben gedaan, maar toch weer helemaal anders.

Hoe kom ik daar bij? Alles wat er om de aarde heen gebeurt, het hele samenspel van sterren, planeten en satellieten, weerspiegelt de essentie van wat er hier, bij ons gebeurt. Dat hoef je niet van me aan te nemen: ik bewijs het je, in dit boek. Met behulp van het gedegen historisch onderzoek waarvoor ik zelf nogal hoog ben opgeleid en waarin ik anderen heb onderwezen, laat ik je zien dat er al eeuwen onbetwistbare parallellen zijn tussen wat de mensheid overkomt en wat er gebeurt tussen de sterren.

En als die parallellen er gisteren waren, zijn ze er morgen vast ook nog. Dat lijkt me geen wilde aanname. En gelukkig maar, want dan zijn we morgen weer een stap dichter bij het begin van het nieuwe begin: 2024.

 

Klassieke astrologie

eenvoudig en toepasbaar gemaakt voor de moderne astroloog
Willem Simmers

Uitvoering: Paperback

ISBN: 9789463310345
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: 300

Prijs: € 24.95

Dit boek brengt je naar de vroegste tijden van de astrologie. We beginnen in het heden, bij de astrologische kaders waar je vertrouwd mee bent. Vervolgens laten we het schietlood steeds een stukje verder afdalen, naar de meer dan tweeduizend jaar oude basis van dit schitterende kennisgebied. Om dit alles een onuitwisbare plek te kunnen geven binnen je eigen manier van werken, houden we onderweg telkens even halt bij de verschillende lagen die we aandoen. Op die manier maak je je de oorspronkelijke inzichten en methodieken eigen waar de astrologie in lang vervlogen tijden ooit mee was begonnen.

Klassieke astrologie voor de moderne astroloog, uitgelegd in heldere taal en met onze hedendaagse astrologische begrippen als uitgangspunt.

Herken Jouw Licht In Mij

Auteur: Daisy Buytelaar

Dit boek doet iets met je. Het is gevuld met dromen, wensen en wijsheid. Een verhaal dat jou herinnert aan jouw essentie. Aan de liefde die je bent. Een boek dat leeft. Het slaat haar armen om ieder mens dat op haar pad komt. Het laat je reizen door zoveel laagjes om precies hier thuis te komen. Om jou te herinneren aan het licht dat in ieder celletje van jouw zijn leeft. Je wordt herinnerd aan de wijsheid van het licht. Het heelt, verzacht, inspireert en helpt jou landen.

Voor ieder mens is er een speciaal stukje tekst, een woord of een beeld dat oplicht. Ik kan niet voorspellen wat voor magisch spektakel dit boek voor jou in petto heeft. Als zij je roept, dan voel je dat. Het is de zuivere klank van jouw ziel waar dit verhaal zich in liefde mee verbindt.

Het begon voor mij met het opmerken van een lief vlindertje in mijn bewustzijn; onze toekomstige dochter. Ik wilde me voorbereiden op haar komst en ik besloot er een boek over te schrijven. Autobiografisch en herkenbaar. De reis van ons samen richting een magisch conceptie moment. De naakte waarheid over zwanger worden, zijn en geboorte geven. Ik herinnerde de kracht van mijn lijf, hormonen, DNA, het Universum, de kosmos en de aarde. Alles bleek verbonden.

Teksten in een chocoladebruine aardekleur, lichtcodes, openende woorden, zinnen en symbolen. Een open rug, goudfolie op de kaft, stralen van de zon. Gerecycled papier vol leven verstuurd in een doosje gemaakt van gras. Ook de vormgeving, in samenwerking met Lighthouse Co-Creations, maakt dit boek een prachtig cadeau om te ontvangen of geven.

Dit boek is met liefde voor de aarde gemaakt, zelfstandig uitgegeven door Blooming Daisy en exclusief verkrijgbaar in deze webshop.

 

Edgar Cayce over de Akashakronieken

Kevin J. Todeschi

 

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 988
Prijs: € 19.95

Edgar Cayce was één van de grote zieners van de twintigste eeuw en een grondlegger van de New Age beweging. Hoewel Cayce driekwart eeuw geleden overleed, heeft zijn boodschap voor de wereld nog niets aan helderheid en zeggingskracht verloren.

In dit boek staat Edgar Cayce’s visie op de Akasha Kronieken centraal. Deze kronieken vormen het geheugen van de mensheid. Ze bevatten alle informatie over ieder individu dat ooit heeft geleefd op aarde; iedere zin, daad, gevoel, gedachte en bedoeling die zich ooit heeft gemanifesteerd.

Cayce werkte veel met de Akasha Kronieken. Hij haalde er informatie uit die de mensen die naar hem toekwamen, hielp in te zien waar ze vandaan kwamen en waar ze mogelijk naar op weg waren. Uit de vele praktijkvoorbeelden in dit boek komt naar voren hoe iedereen uitdrukkelijk in staat is om zijn of haar leven zelf vorm te geven. Het bevat een schat aan diepe inzichten die je in staat stellen om meer te begrijpen van je verleden en je heden, waardoor je beter in staat zult zijn om te leven naar de liefde, vervulling en heelheid van je ware wezenskern.

De Tuin van oma Tinkel

Auteur: Wendy Ebus

 

De tuin van Oma Tinkel is het eerste boek over het Verscholen land.

We maken kennis met de elfen en in het bijzonder met een vijftal dappere jonge elfen. Daarnaast leren we ook Rick en zijn familie een beetje kennen, en natuurlijk oma Tinkel.

Maar we lezen ook over Groenworg, die altijd eropuit is om dood en verderf te zaaien, waar hij ook komt. En deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op de aarde!

De elfen ondernemen een reis om te onderzoeken in hoeverre Groenworg is geslaagd in zijn opzet om de aarde te veroveren. En tijdens die reis krijgen ze hulp uit een onverwachte hoek.

 

 

 

 

 

Je bent je eigen medicijn (Nieuw bij Hajefa)

Judith M. Kocken


Je lichaam bezit enorme kracht en wijsheid. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en gebruik maken van de kracht in jezelf, kan wonderen doen voor je lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en relationele gezondheid . Dit boek houdt je een liefdevolle spiegel voor over wat gezondheid is en wat je kunt doen voor de gezondheid van jezelf en van anderen, met name kinderen. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk, laat Judith Kocken het belang zien van een gezonde relatie met jezelf en de impact hiervan op je lichaam, je gedachten, emoties en hoe je reageert op je omgeving. Wanneer je gebruik maakt van de wijsheid van je lichaam is het mogelijk om oude pijn in jezelf te genezen.

Meer informatie…

 

 

 

 

Ashian’s Nieuwe eBook: “Wat Je Voelt, Genees Je”

DOOR:  JENNIFER CROKAERT  & ASHIAN – 13 MEI 2021

Nou, het heeft veel langer geduurd dan ik me ooit had voorgesteld, maar het is eindelijk gelukt: “Wat Je Voelt, Genees Je”  is klaar!

Ik schreef dit ebook zelf, vond het niks, herschreef het, vond het niks! Toen besloot ik om hulp te vragen! Ashian heeft het hele boek echt gechanneld, en ik geloof dat je zijn energie er doorheen kunt voelen stromen. Nu creëert “Wat je voelt, genees je” een energetische genezingsmatrix terwijl je het leest, waardoor emotionele en spirituele bevrijding en energetische downloads worden vergemakkelijkt.

Ik ben altijd getroffen door de compassie, wijsheid en acceptatie die Ashian in het leven brengt, van de meest alledaagse momenten tot onze grootste verwarring. Hij is heel praktisch, en presenteert altijd een alternatieve kijk op onze situatie die ons in staat stelt om boven de ‘kleverigheid’ van een situatie uit te stijgen.

Belangrijk is dat Ashian een heel hoofdstuk over jonge mensen in het boek heeft opgenomen. Velen van hen hebben veel pijn; ze zijn klaargestoomd om online te komen in de 5D, deze overgangstijden zijn zeer belastend voor hun meer gevoelige psyche. “Wat je voelt, genees je” biedt praktische, gemakkelijk te gebruiken suggesties die zo voor de hand lijken te liggen, toch doen we ze niet (ik spreek uit ervaring wat dat betreft!). Maar op de momenten dat we ons zijn suggesties wel herinneren, kunnen we helende ruimtelijkheid creëren voor onze jonge mensen – ja, voor alle mensen.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het boek als ik aan het schrijven met Ashian. Het is gratis te downloaden op mijn website http://jennifercrokaert.com/ebooks/ of je kunt het hier downloaden.

Veel liefs en zegen voor jullie allemaal

Jennifer x

“Corona – Voorbij?”

Geschreven door Aad van Hout

‘In dit derde boek, ter afsluiting van de trilogie over Corona, komen weer verbazingwekkende info aan de orde: gebrek aan ethisch handelen, ontwikkelingsweg vaccin en bijzondere inhoud, Bill Gates als zogenaamde  filantroop.

Vervolgens wordt het accent gelegd op de spirituele info van Matthew Ward en de reeds in gang gezette ascensie van de 3e naar de 4e dimensie.

Het is een wenkend perspectief om niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk te blijven staan.

Het geïllustreerde e-book (71 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij: Aad van der Hout   aadvdhout@hetnet.n

 

 

 

De ziel als werkend beginsel in de astrologische huizen

Dre Aukes

ISBN: 9789463310208
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2021
Pagina’s: 176

In dit boek stelt Dre Aukes dat de controverse tussen de persoonlijkheid (het ego) en de ziel, die we in werkelijkheid zijn, in wezen het thema is waar de groei van onze bewustzijn over gaat. Nu is dat niet echt nieuw. Wel dat die persoonlijkheid in aanvang ook de schepper is van de levensomstandigheden, die binnen de astrologie vertaald worden in de twaalf huizen.

Vanuit begrippen uit de esoterische astrologie wordt duidelijk gemaakt hoe incarnatie en opgebouwd karma die levensomstandigheden beinvloeden. Zijn die omstandigheden een belemmering voor onze geestelijke groei, dan moeten we die omstandigheden of onze houding ten aanzien ervan, aanpassen aan de bedoelingen van de ziel.

Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die komt
Katrijn Joris

ISBN: 9789463310246
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 264

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven en een vanzelfsprekend deel is van wie ze zijn. Deze priesteressen zijn trouw aan hun eigen waardigheid en heilige vrouwelijkheid. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, aan de mens, aan de Grote Moeder en aan de Bron.

Vrouwen hebben in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak, want als dragers van liefde hebben zij van nature een sterke verbinding met Moeder Aarde en de Grote Moeder. Na eeuwen van patriarchale dominantie over het geestelijke leven, is het vandaag vooral aan vrouwen om liefde weer te laten opbloeien, zodat de aarde en de mensheid kunnen evolueren naar harmonie en evenwicht; naar een wereld waarin het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke kunnen versmelten in magische eenheid met de Vader Moeder God.

 

“Corona – in – perpectief” ….. ‘van vaccin naar slaaf? ‘ 

Geschreven door Aad van Hout

      In dit tweede boek over Corona komen de onbetrouwbaarheid van de testen aan de orde, de ondeugdelijke corona-maatregelen, manipulatie met definities en de gevaren van de experimentele vaccins. Ook de kwalijke rol van hoofdspelers als WHO en Anthony Fauci.

      Extra zorgwekkend is de filosofie en voornemens in het kader van de Vierde
Industriële Revolutie: een nieuwe slavernij – transhumanisme.
      De heldere kosmische boodschap van Matthew Ward geeft ook hoop en perspectief.
Een indrukwekkende medisch-wetenschappelijke tegenbeweging is op gang gekomen.
Laten we alle democratische middelen daarvoor inzetten!

Het geïllustreerde e-book (95 pag.), gratis PDF, is te bestellen bij:
Aad van der Hout     aadvdhout@hetnet.nl   

 

 

Aarde Bewustzijn

Geschreven door: Marleen D’hose

Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad: 198
Prijs: € 24.95

ISBN: 9789463310284
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 384

De Aarde is een levend organisme. Dit boek neemt je mee in haar levensverhaal, dat startte lang voor de mens zijn opwachting maakte; een verhaal van evolutie waarin de mensheid niet centraal staat, maar toch een wezenlijke schakel vormt.

We bevinden ons nu op een beslissend punt in de evolutie van onze planeet. De richting die we nu kiezen, zal een grote impact hebben op de lange termijn, voor ons en alle andere aardbewoners. Maar kunnen we goed onze weg kiezen zolang we ons niet bewust zijn van alle begeestering die ons omringt? Moeten we ons daar niet meer voor openen? En zullen we dan bereid zijn om de overtuiging los te laten dat alles van ons, mensen, afhangt? Is het niet tijd om ons weer te verbinden met wezens in andere dimensies die net zo goed thuis zijn op Aarde; tijd om op zoek te gaan naar een collectief toekomstverhaal?

De verborgen wijsheid van de Tarot

Jacqueline Duijvesteijn

De tarot is meer dan een kaartspel en zelfs meer dan een kaartspel dat je een blik gunt in de toekomst. In de kaarten van de tarot ligt diepere kennis besloten over wie wij zijn, als mensen; kennis over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. In dit boek opent tarotkenner en -pionier Jacqueline Duijvesteijn de deur naar deze eeuwige kennis.
We zijn ooit, als mensen, in deze aardse sfeer terechtgekomen; in deze wonderlijke droom, waar liefde, lol en lijden elkaar afwisselen. Maar we zijn niet op aarde om te lijden.

ISBN: 9789463310222
Uitgegeven door: Uitgeverjj Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: +/- 192

Uitvoering: Paperback in kleur
Prijs: € 19.95

Het Liefdesvaccin

Dit is niet het einde der tijden, maar het begin der nieuwe tijden. Het is niet nodig

dat we tegenover elkaar komen te staan. Het is niet nodig dat we zo verharden. In wezen willen we allemaal hetzelfde. Verbinding, liefde, gezondheid en vrij zijn, in een wereld die zachter wordt in plaats van harder.

Geert Kimpen en Michelle Shanti brouwden een vaccin dat ons allemaal kan helpen om

klaar te zijn voor de nieuwe wereld. Gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte, vermengd met de allernieuwste inzichten uit de wetenschap. Een vaccin met alleen maar positieve bijwerkingen en 100% mensvriendelijk. Laat je ontroeren door hun Lockdowndagboek, inspireren door hun zelfgebrouwde vaccin en amuseren door hun verhalen.

Ben jij klaar voor het Liefdesvaccin?

Lees meer in de rubriek ‘Uitgelicht’ van tijdschrift ‘Onkruid’ (pdf)

Paperback: 15 €

Plus verzendkosten

Velden van Smaragd – Gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur

Auteur: Marlon Wong-Sioe

Velden van Smaragd is een dichtbundel geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur! Vaak wordt over het hoofd gezien wat voor schoonheid de natuur ons biedt. We vergeten hoe een heerlijke wandeling door het park of bos ons hoofd als het ware kan ‘resetten’. Zit je thuis zonder weg te kunnen of in de trein en zou je op dat moment eigenlijk graag een wandeling door de natuur maken? Probeer deze dichtbundel eens! Laat je heerlijk meevoeren door velden groen als schitterend smaragd en naar andere verre oorden. Ontdek de diepe bossen, de diepe aarde, beekjes stromend helder water en de nacht bezaaid met duizenden fonkelende sterren! Ontdek zo ook meer de pracht te ervaren in het dagelijkse bestaan. Sta stil bij betoverende schoonheid met deze dichtbundel. Gun jezelf een moment van rust, wandelend door velden van smaragd!
€ 18,50

“Corona-vaccin, panacee of vloek?”

In dit actuele boek worden kritische vragen gesteld over het vaccinatie-fenomeen:

wat zijn vaccins, welke (bij)effecten, welke duistere bedoelingen zitten achter de farmacie en zijn er buitenaardse invloeden te traceren?

De ‘rode draad’ die is gevolgd is die van de huidige kindervaccinaties, met al zijn vervuilende en giftige elementen, naar de verderfelijke inhoudsstoffen op nano-schaal én voorgenomen toevoeging van micro-chips en GPS in het corona-vaccin.

De toevoeging van gechannelde informatie getuigt van aards overstijgende ‘out-of-the-box’inzichten en kosmische wijsheid.

Een ieder kan nu een meer bewuste keuze maken om zich al dan niet te laten inenten!

Het geïllustreerde boek ( A5-formaat; 88 pag.) is te bestellen bij:

Aad van der Hout: aadvdhout@hetnet.nl

De papieren uitgave kost € 7,50 (excl. verz.kosten).

De digitale uitgave (PDF) is gratis.

Auteur: Aad van der Hout

Boodschappen van dieren

Alle boodschappen verzamelt in 1 boek.
Zo heb je een fijn boek waarin je rustig de betekenis van alle dieren kunt opzoeken.

Je kunt dit boek ook gebruiken op momenten dat je even inzicht nodig hebt of vastloopt. Het werkt ook als je zelf cliënten hebt. Pak of geef het boek en laat het openvallen en zie de boodschap en het inzicht dat beschikbaar is.

Prijs Nederland: € 29,50 excl. € 4,60 verzendkosten .
Combineer je met de Levensstijlgids, ook dan blijven de verzendkosten € 4,60
Combineer je met De nieuwe (W)AARDE, dan zijn de verzendkosten € 7,75.
Bestel je alle 3 de boeken dan zijn de verzendkosten € 7,75.

Prijs België: € 29,50 excl. € 9,30 verzendkosten zonder track & trace of € 13,00 verzendkosten met track & trace
Combineer je met de Levensstijlgids en/of De nieuwe (W)AARDE, dan wordt er alleen met track & trace verstuurd. Verzendkosten: € 13,00.

UITJEBEWUST
info@uitjebewust.nl

 Jij in de nieuwe wereld

Door Peter Verellen

Je mag er dus gerust van uitgaan dat dit boek over jou gaat. Over jou als ‘bewoner van onze planeet Moeder Aarde. Wat bedoel ik dan met een Nieuwe Wereld? Je hebt enerzijds jouw eigen wereld, de leefwereld waar jij bevindt en anderzijds de wereld waar we op leven, de aarde. We leven allemaal op dezelfde aarde, maar tegelijkertijd ook allemaal in onze eigen wereld.

Beide zullen een drastische verandering ondergaan in de komende tijd. We gaan met ons allen naar een Gouden Tijd. Een nieuwe tijd op een nieuwe aarde een allesoverheersende vrede en het terug ‘leven’ vanuit onze ware aard. Onze ware aard was ons voor ‘lange tijd’ ontnomen door de ‘duisteren’. Dit zijn allerrijksten en de allermachtigsten op onze planeet, die hun eigen plaats altijd hebben kunnen kiezen. Het is niet verwonderlijk, dat alles wat mochten horen, zien en leerden kennen, door hun ‘controle’ is gegaan. …………

Bestellen

Word Wakker, het leven is slechts een droom

Een boek geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal en op Een Cursus in Wonderen

Michael Murray vertelt zijn opmerkelijke levensverhaal waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang. Vanaf het begin van 1999, en de daarop volgende tien jaar, ervoer Michael wat bekend staat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment op de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

SBN: 9789463310215
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2020
Pagina’s: 304
Prijs €19,95

BESTELLEN

Issa, zoon van de zon

In dit boek beschrijft Kiara Windrider hoe het leven van Jezus eruit zou hebben kunnen zien. Hierbij baseert hij zich op alternatieve bronnen over het leven van Jezus. Het is een boeiend verhaal met mooie inzichten en hoe te verbinden met het goddelijke in en buiten onszelf.

Dit verhaal begon met Miraan, een prinses uit Kashmir, die bij zonsopgang een strijdwagen van licht zag opstijgen aan de hemel, haar gezicht gloeiend door de stralende vlam, haar hart barstte van dankbaarheid en liefde voor al de jaren die ze had mogen delen met deze prachtige man. Ik ben Miraan die dit verhaal met jou deelt, alsof ik het uit zijn eigen mond hoorde en alsof ik getuige was van de jaren die ik met hem doorbracht. Ik wist niet dat zo’n liefde mogelijk was, een liefde die sterker werd naarmate ze meer en meer met de wereld gedeeld werd. Hij was een grote genezer en koning, een eenvoudige monnik en profeet, een buitengewone minnaar en vriend. ………………..

Auteur: Kiara Windrider
ISBN: 9789463310185
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2018

Bestellen

Zonneschijn voor het licht is
de ware reden van onze aanwezigheid op aarde

Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je zult je gaan herinneren waarom je hier naar de aarde bent gekomen.
 
‘Als je naar de aarde gaat, zul je niet alleen gaan. Op dit moment zijn er veel zielen, die zich voorbereiden om op aarde te incarneren. Jullie zullen allemaal samen gaan om het licht vast te houden. Gedurende vier grote tijdscycli zullen jullie opnieuw worden geboren in vele lichamen en zullen jullie veel verschillende levenservaringen hebben. Het is voor velen uit onze werelden nodig om dit te doen, zodat het genetische materiaal van de nieuwe hu-man, die op de aarde geplaatst is, doorgegeven kan worden aan zielen die dit hogere licht al dragen. Als jullie en jullie soort trouwen met de oorspronkelijke rassen van deze planeet, Aarde, zullen jullie een nieuw soort hu-man doen ontstaan en het DNA van alle mensen op aarde zal na verloop van tijd het gecombineerde genetische materiaal van de Sterrennaties bevatten.’
 
Auteur: Judy Satori
Uitgever: Hajefa, Uitgeverij
Paperback / 336 pagina’s / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-90-77677-99-5 Prijs: € 19,95

Bestellen

Ohmdat ik het zo graag wil vertellen.
Peter Sattva
Nadat ik in 2001, na drie maanden, werd ontslagen uit het ziekenhuis, was ik onbewust van wat me te wachten stond. Ik was wakker geworden uit een coma, waarin ik een tijd hersendood was geweest en moest eerst revalideren. Ik moest mezelf weer leren verzorgen en koken. Ik was 52 jaar oud en in het ziekenhuis was ik weer uit de luiers gekomen en had weer leren praten, lopen en zelf eten. Mijn oriëntatie, identiteit en ¼ van mijn hersenen waren weg. Daarvoor in de plaats had ik een heftige vorm van epilepsie en pittige angsten teruggekregen. Dat resulteerde in veel medicatie, waar ik redelijk duf van werd. 
Op mijn weg terug, heb ik veel achtergelaten, maar ook gigantisch veel gevonden. Dat maakte het uiteindelijk een prachtige reis. Wat ik vond wilde ik graag delen, dat resulteerde in 2007 in een boekje dat werd uitgegeven. Nu, acht jaar later, ontstond dit tweede boekje, omdat ik sindsdien op een andere manier naar onze maatschappij ben gaan kijken. 
Onze maatschappij functioneert niet op een manier waar we allemaal blij van worden en ik denk nu te begrijpen waarom. Het kan best confronterend zijn, want het betekent dat we ook naar onze eigen verantwoordelijkheden en rol in het grote geheel moeten kijken. En die rol is belangrijker dan ons verteld  is.
Peter.
Titel: Ohmdat ik het zo graag wil vertellen
ISBN: 9789492247209
Auteur: Peter Sattva
Druk: 1
Prijs: €19,95
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 196
Afmetingen: 15 x 142 x 229 mm
Gewicht: 350 gram
Verschenen: oktober 2015

Bestellen : 
Hier te bestellen