Workshop: Silent Consent…

Germaine Domatilia

11 december 2021

Workshop: Silent Consent…

Silence is the door to consent…
~ Lybian proverb ~

Eind november organiseerde ik de Healing & Meditatiecirkel Silent Consent. Een cirkel waarin we werkten met een bijzonder veld nameluck de energie die je onbewust weggeeft als je, zonder dat je dat weet, stilzwijgend instemt met zaken die tegen jou en het Leven ingaan. Of als je meebeweegt met een agenda waarvan je van binnen voelt dat het niet oké is.

Directe aanleiding voor die cirkel was het blogartikel ‘Laten we niet normaal maken wat niet normaal is’ >. Want hoe kan het toch dat zoveel mensen instemmen met maatregelen en verplichtingen waarvan je diep van binnen weet dat het niet klopt…

We weten vaak niet waar we onbewust mee instemmen, een belangrijk onderdeel van de illusie die van jongs af aan over onze ogen is getrokken. We weten eenvoudigweg niet wat we daarmee weggeven en dus ook niet wat ons weerhoudt om bv. ons gevoel te volgen of onze waarheid te spreken… Sterker nog, binnen 3 dagen na onze geboorte wordt onze levensenergie weggegeven en onze Ziel verkocht. Allemaal niet zichtbaar in de zichtbare tastbare wereld, maar in de energie wel degeluck te voelen en in ons gedrag te zien.

Alleen door naar binnen te keren, bewust te worden van deze ‘spells’, alles los te laten wat niet ‘jij’ is en je energie te bevrijden door onzichtbare con-tracten en verbonden te verbreken, kun je weer bij je eigen zuivere gevoel, je innerlucke leiding, je eigen wijsheid en intuïtie komen. En daarnaar leren luisteren, want ook dat is ons grondig afgeleerd.

Dan kan niemand je nog misleiden want jouw gevoel, jouw intuïtie is het meest zuivere kompas dat er bestaat en dat laat zich niet misleiden… nooit. Gevoel liegt niet… net als je lichaam.

Zolang we onbewust, energetisch geketend zijn, onze mind – en daarmee onze scheppingskracht – gehackt is en onze levensenergie wordt afgetapt, is het een extra uitdaging om in je kracht te staan.

Om hier uit te breken is kennis en informatie nodig, een ander perspectief en een zeer heldere intentie om uit deze onzichtbare gevangenis en uit de matrix te stappen. Einstein zei het al: ‘We kunnen een probleem niet oplossen met hetzelfde bewustzijn als waarmee we het hebben gecreëerd, daar is een ander bewustzijn, een ander perspectief voor nodig’.

Als je de situatie waar we inzitten door een 3d bril bekijkt, dan kun je je afvragen hoe we hier ooit uit kunnen komen. Betrek je echter de aard van de realiteit en de andere dimensies erbij, dan stelt dat je in staat om dit wel te doen, vrij eenvoudig zelfs. Om je angst aan te kijken en in integriteit en zelfliefde op te staan. Met bijbehorende creatiekracht.

Opstaan in Zelfliefde die erkent en zegt: ik ben een vrij mens, er staat niets tussen mij en mijn schepper. En waarin je weet dat mensen regeringen hebben geschapen om de mens te dienen en niet andersom. 

‘De andere kant’ is wel degeluck op de hoogte van deze verborgen betoveringen, maakt die in de buitenwereld belacheluck maar maakt daar zelf dankbaar gebruik van. Dat ze daarin best succesvol zijn, daarvoor hoef je maar om je heen te kijken.

Time to wake up and become streetwise’ ten aanzien van deze verborgen werelden met hun verborgen betoveringen. Om bewust te worden wat onze onwetendheid en stilzwijgende toestemming met onze energie en levenskracht doet.

Het veld dat in deze workshop gezien wil worden is groot en omvangrijk. De Lichtwereld heeft de regie, daarom kan ik vantevoren niet precies zeggen wat er gezien wil worden, ik laat me daarin leiden. Feit is wel dat om deze velden goed te kunnen doorgronden en doorvoelen er ook kennis en informatie nodig is. En een open mind want de mate waarin je weerstand ervaart, is de mate waarin jouw programmering en mind-control succesvol zijn geweest…

Met dit gegeven gaan we aan het werk. Een hele dag in een live workshop op een supermooie plek in het westen van het land. Vanuit een krachtige intentie om onszelf vrij te maken van verborgen betoveringen zodat we weer in vrijheid kunnen beschikken over onze Vrije Wil, Levensenergie en Scheppingskracht.

Wat gaan we doen?

  • Vooraf ontvang je informatie om je op alle lagen te openen naar de transformatie en een meditatie om jouw kristallijnen kern te activeren.
  • Op de dag zelf beginnen we met het openen van Sacred Space, we maken een altaar waar iedereen zijn intentie naartoe kan brengen in energie of in de vorm van een symbool. 
  • We verbreken de verbinding met zwarte magie en donkere geloftes waarmee we alle geloften verbreken met alle ‘donkere’ anti-licht krachten in alle tijd en ruimte, alle dimensies en tijdlijnen. We laten alle bijbehorende programmering en verstoring los en staan meer van ons eigen licht toe in ons lichaam en energieveld.
  • We stemmen ons af op waarheid, ons licht en onze soevereine kracht waarbij we alles loslaten wat niet Waarheid is en wat niet in lijn is met onze Ware Aard en Pad;
  • We zuiveren onze bloedlijnen van koorden, contracten, conditioneringen, verhalen en vastzittende energieën, aardgebonden energieën en verhalen of patronen die ons leven beïnvloeden en die geërfd vanuit de moeder- en/of vaderlijn.
  • Een (of meerdere) energetische transmissie(s) om dat wat er werkeluck gebeurt en in het verborgene plaatsvindt zichtbaar te maken en de energetische impact van deze handelingen uit te zuiveren. We halen onze energie en onze (licht)kracht terug en openen onszelf naar overvloed.

Kortom een workshop met de intentie om ons vol-ledig vrij te maken van de verborgen betoveringen die velen uit hun kracht houden. Om zo onze aandacht, energie en scheppingskracht vrij te maken en aan te wenden om de werkeluckheid te creëren die we wel willen.

Wat: Dagworkshop Silent Consent
Wanneer: zondag 19 december a.s. van 10 tot 16 uur*
Waar: op een supermooie locatie in Hazerswoude. Hier alvast een sneek preview > 
(meer informatie volgt na inschrijving)
Investering in jeZelf: €88 (gebruik kortingscode SOLSTICE22 voor 22% korting)**

Hier kun je je aanmelden >

19 December is het Volle Maan en bouwt de energie al op naar de Wintersolstice op de 21e. In het donkerst van het donkerst, loslaten in het Licht van de Volle Maan en dan het Licht toestaan vol-ledig terug te keren… In alle lagen… van binnen en daarmee van buiten…

Hoe meer mensen zich vrij maken, hoe krachtiger het veld, hoe makkelucker voor anderen om zichzelf ook te bevrijden van alles waar we onszelf toe ‘verplicht’ hebben, zonder dat we ons daarvan bewust waren…

Ik hoop dat je erbij bent…
Alle liefs,

Note: de workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

** Voel je dat je hierbij wilt zijn maar is dit voor jou financieel niet haalbaar, neem dan contact met mij op hoe we dit voor jou mogeluck kunnen maken.