Wat is ons antwoord aan de Raad van Arcturië? Wie doet mee?

Wat is ons antwoord aan de Raad van Arcturië? Wie doet mee?

Wij bewoners van planeet aarde, zijn uitgenodigd door leden van de Raad van Arcturië om met hen samen te werken in het meest toonaangevend galactische project, dat wij kunnen bedenken. (Zie mijn hieronder weergegeven vertaling van deze uitnodiging.)

Zowel tijdstip als reikwijdte van hun voorstel zijn verbazingwekkend. Een extra reden om de Raad voor deze uitnodiging te bedanken. Nu zijn wij aan zet om met vereende aardse krachten ons te beraden hoe wij gaan reageren. Wat gaat ons het meest aan het hart in deze tijden van ascentie? Hoe kunnen wij samen een nieuw gouden tijdperk op aarde creëren, dat  eenheid en liefde in het universum uitstraalt. En hoe zouden buitenaardsen met hun geavanceerde technieken ons in dit proces kunnen helpen?

Zoals ook door de Raad naar voren wordt gebracht, verdient het scheppen van “ruimte” prioriteit. Het scheppen van een kader, waarin wij ons op elkaar kunnen afstemmen en op een wederzijds bevredigende en doelmatige wijze informatie uitwisselen en gaan samenwerken. Ik stel voor met een kleine flexibele werkgroep te starten van personen die geïnteresseerd zijn in de voorgestelde galactische co-creatie. Behalve mediamieke begeleiding, dienen in deze werkgroep de spirituele, technische en sociale disciplines vertegenwoordigd te zijn, het liefst door jeugdige en deskundige personen. En vanzelfsprekend wordt uitgezien naar initiatieven elders in de wereld om eigen initiatieven in een globale aanpak in te passen.

Ik hoop dat veel lezers van “wakkeremensen” de Arcturiers een handreiking willen geven. Zij bieden ons een unieke kans aan om onze scheppende vermogens te bundelen.

Vooralsnog ben ik bereid als “brievenbus” te fungeren om belangstellenden bij elkaar te brengen resp. een platform te bieden.

Winfried Meier

Mail: e.w.meier@kpnmail.nl

  ***********

Denk Galactisch. De 9e Dimensionele Raad van Arcturië

Via Daniel Scranton; 21 sept 2018.

Gegroet. Wij zijn de Raad van Arcturië. We zijn blij om met jullie allemaal contact te maken.

We laten een uitnodiging uitgaan naar de hele mensheid. Die uitnodiging is om met ons mee te doen aan een co-creatieve onderneming. We willen meer van het leven op planeet Aarde ervaren. En de manier waarop we deze ervaringen die we willen hebben verkrijgen, is door samen met jullie te creëren. Nu, wij zijn geïnteresseerd in co-creatie met de mensheid omdat we zien hoeveel potentieel er is voor een beter leven op planeet Aarde.

En dus kunnen we die ervaringen samen met jullie co-creëren en ervan genieten, omdat delen van ons bewustzijn worden opgenomen in de energieën die we je hebben gestuurd. Geloof ons als we zeggen dat jullie de hele tijd energieën worden toegestuurd en dat er veel wezens zijn in de hogere rijken die met je willen co-creëren. Echter wij zijn degenen die je nu aanspreken, en we zijn op zoek naar grote projecten. We zijn op zoek naar de meest toonaangevende co-creaties die u kunt bedenken.

Bijvoorbeeld degenen van jullie die een ruimte willen creëren waar wezens uit andere delen van de Melkweg met mensen samen kunnen komen en ideeën, informatie en zelfs hulpbronnen kunnen uitwisselen, een structuur die wezens uit andere werelden terzijde zou kunnen staan, een die rekening houdt met de verschillen tussen mensen en buitenaardse wezens. Dit is het soort project waar we het over hebben. We vragen jullie om globaal te denken en galactisch te denken, want dat is het type project, waarvoor wij enthousiast worden

Nu zullen we je energieën sturen die je voor elk project kunt gebruiken. We geven je alleen maar aan voor welke we het meest enthousiast zijn om er aan deel te nemen en te ervaren. Laat je fantasie de vrije loop.

Wij zijn de Raad van Arcturië en we vonden het fijn om contact met jullie te maken.