WAKKER WORDEN

WAKKER WORDEN
6 december 2018 / Winfried
Het Universum heeft de wekker gezet. 
Bereid je voor. Loopt de wekker morgen af of overmorgen? We weten het niet.
Het begint echter al licht te worden. In ieder geval, wees blij en optimistisch, het gaat gebeuren, mogelijk zelfs spoedig.
Opstaan, uit je slaapzak, uit je bed.
Vergeet je dromen van angst en afgescheiden te zijn. Laat je verleden los met al de eigenwijze manieren van denken en oordelen. Je bent gewekt om je uit de droom te helpen en in vrijheid een nieuw leven te beginnen.
Open de gordijnen en laat het licht naar binnen schijnen.
Geniet van dit goddelijk licht. Laat je vollopen met dit licht van eenheid, liefde en saamhorigheid. Je wordt je bewust, dat jij en iedereen, alles dat is geschapen, goddelijk en perfect is. Ook jij.
Kleed je aan met de kleren die je denkt straks nodig te hebben.
Voorschriften zijn er niet. Behalve Eén, dat wil zeggen, de kleding dient liefde uit te stralen. Mode is afgeschaft. Volg nu je hart en kies zelf je kleuren en vormen uit. Jouw idealen worden werkelijkheid dankzij de hogere vibraties van vader zon en moeder aarde.
Meld je aan bij je nieuwe werkgever.
Eigen baas spelen of anderen de baas over jou laten spelen, het is verleden tijd. God nodigt je uit zijn mede-schepper te worden. Ga in dienst van Hem aan de slag om samen een gouden tijdperk te creëren. Een tijd van vrede, geluk en overvloed in universele verbondenheid.
Wordt wakker, het is tijd om op te staan.
Winfried