Vieren, wie wij zijn

Vieren, wie wij zijn

Winfried Meier / 8 januari 2018

 

Als bewoners van de aarde kozen wij voor een leven met beperkt bewustzijn. Incarnatie in de dicht stoffelijke sfeer van de planeet aarde houdt in, dat het geheugen van de pas geboren mens is gewist. Wij herinneren ons dan niet meer de goddelijke afkomst en het paradijselijke leven van weleer. Het grote experiment waaraan wij nu op aarde mogen deelnemen is het ontwaken van ons bewustzijn. Wij krijgen weer de beschikking over het volledige bewustzijn en onze goddelijke vermogens..
De roeping van de planeet Aarde is om al haar bewoners de kans te geven onvoorwaardelijk liefde te ontwikkelen. Daarvoor hebben wij geen gemakkelijk scenario gekozen. In het leven op aarde zoeken wij de grenzen op van tegenstellingen, de pool en antipool. Wij creëren deze door dualistisch denken en onze met angst geladen emoties. Nu is de tijd aangebroken voor een grote schoonmaakbeurt.
Het ontwaken vraagt van ons  alle levenservaringen weer samen in balans te brengen. Wat je hebt meegemaakt, je vreugde en teleurstellingen, al je emoties, ziekten en lichamelijke beperkingen, dat alles is slechts een leerschool geweest. Geef ze een warme plek in je hart. Alle aspecten van jezelf, haal ze uit het duister en breng ze naar het licht Het heeft je rijker gemaakt. Maar laat je leven niet langer door je verwarde denkgeest bepalen.
Leef en denk voortaan vanuit je hart. Keer nu terug naar je ware en perfecte goddelijke natuur van eenheid en liefde. Heb jezelf lief zoals God onvoorwaardelijk van je houdt. Vanuit je hart kun je dan ook van anderen onvoorwaardelijk houden. Durf je toekomst aan God toe te vertrouwen en blijf trouw aan je ware zelf, juist nu in deze turbulente tijden. Het echte feest van ontwaken kan dan beginnen, het vieren wie we zijn.
We zijn dan niet langer vreemden voor elkaar, maar vormen één grote gelukkige familie. God heeft je uitgenodigd en verwacht je op het dansfeest van licht en harmonie. Het duister is niet langer meer in staat ons feestje te bederven. Alle voorbereidingen zijn getroffen om het mensdom binnen te leiden in een gouden toekomst.
Winfried Meier