Nieuwsbrief  November Different Perspective / Wendy Ebus

Nieuwsbrief  November Different Perspective | Wendy Ebus

Aanbieding voor de feestdagen

Speciaal voor de donkerste dagen van het jaar, een lichtpuntje ontvangen of weggeven?

Vanaf 21 november tot en met 31 december heb ik de volgende actie: 2 + 1 gratis sessie. Dus, wil je een kort traject van 3 sessies om dat ene issue nu voor eens en altijd aan te pakken en op te lossen? Of wil je jezelf en twee mensen in je omgeving een sessie cadeau doen? Klik dan hier voor meer informatie

PS.: je kunt deze sessies inplannen vanaf 21 november tot en met 21 maart 2023


Cadeautje voor de feestdagen

Ik hou van schrijven, maar ik hou nóg meer van gelezen worden. Daarom bied ik mijn eerste boek, ‘De aarde was dichterbij dan ik dacht’, aan als gratis E-book. Het boek verhaalt mijn reis naar Ierland samen met Dees en onze bizarre en vrolijke wederwaardigheden. Mijn niet geheel vrijwillige inwijding in de brede wereld van spiritualiteit, kun je wel zeggen. Veel humor maar ook veel informatie vind je in dit boek terug. Bestel hier je gratis E-book exemplaar.

 

 


Geleide meditaties 

Tijdens de Licht & Zinnig avonden, soms tijdens sessies maar vooral tijdens de cursus doe ik veelal een geleide meditatie. Die schrijf ik zelf en meestal zijn ze toegespitst op het thema van die avond of cursus. Een aantal van deze geleide meditaties kun je binnenkort downloaden vanaf mijn site om lekker zelf thuis te doen. Zo kun je even een rustmoment creeëren in je dag.Let op berichtjes op FB en kijk zo nu en dan op de site van Different Perspective.


Licht & Zinnig

Deze avonden zijn bedoeld om je op een speelse manier te laten kennismaken met wat ik doe. Denk aan geleide meditaties, vragen beantwoorden, korte oefeningen. Samen spelen en tot rust komen.
De  komende data voor de Licht & Zinnig avonden zijn op dinsdag 22 november | op dinsdag 13 december en op dinsdag 27 december as. 
Voor verdere informatie klik hier


Cursus Leren Channelen Januari 2023

Wil je weten wat channelen is en of jij dat ook kunt? Pik je wel eens overledenen op en weet je niet wat daar mee aan te vangen? Op 18 januari 2023 start weer een Leren Channelen cursus. In deze 5 lessen leer je duidelijk communiceren, waarnemen en interpreteren van boodschappen van overledenen. Je ontvangt bij de cursus een gedegen naslagwerk met achtergrond informatie. Tijdens de avonden gaan we veel oefenen en ervaren, en altijd in een veilige en warme omgeving. Ben je er klaar voor of wil je wat méér informatie? Stuur me een mailtje of klik hier voor méér informatie.
Bijdrage voor deze cursus is € 225,-.


CHECK THIS OUT 

Bertie Broekman is al jarenlang erkend natuurgeneeskundig therapeut. Haar praktijk Ayin is gevestigd in Cadier en keer. Ze heeft heel veel en heel verscheidene ervaringen opgedaan op het gebied van gezondheid in de meest brede zin van het woord. Gedecideerd, groot hart en zuivere intuïtie in combinatie met die grote ervaring maken van haar hét aanspreekpunt bij gezondheids-klachten. Neem een kijkje op haar site: Praktijk Ayin.