Wat is het nieuwe in ons dat we willen zien groeien en leven? / Boodschap van Hoger Zelf ontvangen door Eillie Deus’ / 22-11-2018

 Wat is het nieuwe in ons dat we willen zien groeien en leven?


Boodschap van Hoger Zelf ontvangen door Eillie Deus’ / 22-11-2018

Lieve kind,

De band tussen moeder en kind is er een van uniek-zijn, van eeuwig zijn. De band tussen moeder en kind blijft bestaan, zelfs al kennen ze elkaar niet in dit leven. Deze band kan zodanig sterk zijn, dat het hinderend werkt. Geadopteerde kinderen hebben een (onzichtbare) band en dit is een gemis dat in de loop van het leven kan opduiken en problemen kan veroorzaken. In sommige gevallen is de band dan weer zodanig sterk dat er geen sprake is van een zelfstandig leven voor het kind. In andere gevallen wérkt deze band niet, en ook dàt kan. Alles heeft te maken met de onderlinge afspraken die gemaakt werden vóór de incarnatie. Soms fungeert een moeder in een incarnatie enkel en alleen als ‘draagmoeder’, om het aardse leven mogelijk te maken. Er zijn zoveel vormen van kind/moeder moeder/kind relatie als er kinderen en moeders zijn op Aarde. Maar die éne vorm kijken we haast altijd over het hoofd: jij die moeder bent voor je innerlijk kind. 

De kersttijd begint al in het commercieel beeld en – raar maar waar – ook een beetje energetisch.
Wat is het nieuwe in ons dat we willen zien groeien en leven?
Is het zelfstandigheid?
Is het zelfvertrouwen?
Is het geloof in eigen kunnen?
Wat willen we zien groeien in onszelf?
En wat maakt deze groei moeilijk of onmogelijk?
Kijk naar je angst.
Waar wil je van weg vluchten?
Waar zie je tegenop? 

Laat de rust die intreedt in de natuur, ook toe in je eigen energie.
Visualiseer je eigen plekje bij je favoriete boom. De bladeren dwarrelen om je heen. Je zit op een bedje van herfstkleuren. En je hebt het niet koud, want je vouwt je eigen grote engelenvleugels om je heen. Je zit in een donzig, pluizig, warm nestje – helemaal van eigen makelij.
En je voelt je veilig.

Vertel het kindje dat je eens was, het kindje dat energetisch nog steeds leeft in jou, vertel het over de schoonheid van de natuur, over de rust, over de bescherming, over je dromen, over je angsten. Jij en het kindje-dat-je-eens-was delen dezelfde angsten. Maar jij vertelt dat dit oké is. Geef de angsten een plaatsje – laat ze zich tonen, ze mogen zich tonen, het is veilig, het is oké. Geef ze nu aan de grote witte bolvormige wolk die voor jou is komen hangen. Laat alles wat jou beklemt, beangstigt, ongerust maakt, onzeker maakt, .. laat alles naar en in de wolk vloeien. Als je helemaal niets meer kunt vinden dat je kwijt wilt, geef je de bol aan Aartsengel Michaël. Hij neemt hem mee naar het gebied van transformatie – daar krijgen de energieën tijd en ruimte – tot ze volledig getransformeerd terugkeren om weer deel uit te maken van jouw zijn.

Je bent nu sterker dan voorheen.
Denk nu opnieuw aan wat je in jezelf wilt zien groeien en leven.
Welk gevoel roept het op ?
Droom er over in gedachten. Fantaseer. En geniet in je warme cocon.
Morgen kun je weer transformeren indien nodig – nu eerst genieten – jij en je innerlijk kind samen in de cocon.

“Ik hou van mezelf.
Ik accepteer mezelf zoals ik ben.
Ik evolueer en groei.”

Hoger Zelf