Vader/Moeder God: – Droom groots. Het universum knikt ja! – via Eillie Deus’ – 20 juni 2019

Vader/Moeder God:
– Droom groots. Het universum knikt ja! –
via Eillie Deus’ – 20 juni 2019

Lieve Kinderen van het Licht,
Het is een aaneenrijging van stevige, verheffende energieën waarin jullie baden. Er wordt stevig de pas in gezet, het is gedaan met slenteren: op naar de eindstreep!
Welke eindstreep ?

Wel, het is tijd dat jullie korte metten maken met de oude gewoonten, de oude beknottende gewoonten. Stop met zeuren, dat verandert niets, werkelijk niéts. Maak er een goed-nieuws-show van. Dat lijkt jullie wat overdreven? Overdrijf maar eens goed, dat trekt de balans naar evenwicht.

Energetisch is alles gericht op de vreugde van overwinning.
Stel je voor dat je  – na duizenden jaren ploeteren –  nu plots de eindstreep in zicht krijgt. Dat moet toch een extatisch gevoel opwekken! Besef waar jullie aan werken, besef wat nu gerealiseerd wordt. En juich! Het vel van de beer verkopen voor hij geschoten is? Neen!  Neen! Neen! De beer is morsdood, alleen de dampen van zijn aanwezigheid dwalen nog over het Aardoppervlak. Het is werkelijk zo. Geloof erin. Visualiseer jullie droomwereld, i.p.v. je aandacht vast te zuigen aan rampscenario’s. Dat zijn oude patronen! 

Jullie weten langzaamaan allemaal wel, allen die dit lezen, dat jullie de werkelijkheid creëren. Waarom dan je gedachten laten zweven rond rampscenario’s – willen jullie dàt creëren?

Gebruik jullie fantasie zoals kinderen dat doen en droom de werkelijkheid waarnaar je verlangt. Droom groots. Droom voor elkeen een paradijs bij elkaar. Het universum knikt ja!

Wij geven jullie liefdevolle duwtjes,
Vader/Moeder God